Arkadaşlar bir insan ancak bu kadar KARARSIZ olabilir. Bu ay bir telefon alacağım ama 10 gündür karar veremedim. Özellik ve tasarım açısından bu 3 telefon dan sizce hangisini alayım? Başka telefon önermezseniz sevinirim :) Telefon için ayırdığım bütçe 600 TL
Kişiye göre değişir. Ben sırf ekran çözünürlüğü için 5800 seçtim. Ama telefon biraz kaba. Diğerleri cebe daha uygun gibi.
Teşekkür ederim kardeşim bi sen cevap verdin bu forum önceden böyle değildi. bi konu açıyorsun kimse ilgilenmiyor.
neyse bende en çok S5603 e ısındım ama bilemiyorum F480 sürekli arızalanıyormus diye bir duyum aldım ama doğrumu acaba bilmiyorum.
Ben dün 5800 aldım. Wi-Fi gerçekten Omnia'ya göre daha hızlı denediğime göre ama telefon çok hatalı deniliyor. Daha alır almaz bir hatayla karşılaştım ve bataryayı çıkartmadan sorun çözülmedi. Bence 5800 almamalısın. Çok fazla hatası var.
Ben olsam Nokia'dan dokunmatik telefon almam en azından 5800 almam Samnsug iyidir boşver 5800'ı
Özellik olarak nokia 5800, dokunmatik ekran olarak samsung 5603'ü öneririm. Hangisi senin için daha önemliyse onu tercih et. İkisi de güzel telefon.
ben 5800 kullanıyorum ama samsung s5603 i öneririm