Şimdi Ara

Kararsızım, önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2008 den beri ps3 var. Bütün oyunlarını oynadım ps3 ün neredeyse. Ve artık yeni nesile geçmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Ve alın derseniz de yarın alabilecek bütçeye sahibim. Ancak elimde 82 ekran lcd erkan televizyonum var. bu ps3 de işimi gördü ancak ps4 de sırıtırmı diye düşünmüyor değilim. Bir led televizyonum olsa almayı 1 dk düşünmezdim bile... Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum. Sizce önce televizyonu alıp taksitleri bitene kadar ps3 le idare mi etmeliyim. Yoksa yarın gidip ps4 ü mü almalıyım

• Git al gel yorma bizi hadi iyi oyunlar şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

Git al gel yorma bizi hadi iyi oyunlar şimdiden

Ps4 ü mü televizyonu mu
  • Esqape kullanıcısına yanıt
    lcd tv full ise ps4 ü al bişey kaybetmezsin. paran olunca iyi bir led alabilirsin.
  • full hd değil dostum ya. Tek düşündüren olay o işte beni. ps4 ü taksamda ps3 görüntülerini almak istemiyorum. iki platformdada GTA V oynayınca tek fark fps kamera olsun istemiyorum :D
  • Esqape kullanıcısına yanıt
    full hd olsa ps3 te de fark eder hd biraz zayıf kalıyor fakat idare eder. ama önce iyi bir led almakla da işe başlayabilirsin hem ps3 ün varmış daha güzel görüntüyle oynarsın paran olunca da ps4 e geçersin
  • Hocam bütçe yetiyor ise ikisini birlikte al. Eski tv'yi satma imkanı varsa bir miktar para da eline geçer. :)

Edit: yanlış nick ekleme :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selverin -- 24 Mart 2015; 1:11:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o bizi zorlar öğrenciyiz sonuçta :) Şuan elimdekini satmaya kalksam max 200 tl eder :) Ancak Tv alıp 9 ay taksit sonunda Ps4 alabilirim :)
  • Hocam zaten elinizde ps3 varmis, masallah çalışıyor hala. Siz en iyisi led tv alin cunku led tv ile lcd tv de renkler görüntüler cok farkli.
    Mesela, benim odamdaki 32 inc samsung full hd lcd tv ile salondaki 42 inc lg led smart tv ile görüntüler acayip fark var.tv gercekten onemli . Hazir elinizde ps3 varken , bir tane tv alin. Isterseniz 2 sene sonra ps4 alin farketmez. Oyun orda duruyor hem fiyatlari da 2.el de dusmus olur . Siz ne kadar oyunu acip youtube dan izlemedikten sonra sizin icin surprizi kacmamis olacaktir.

• Yorumlarınız için teşekkürler. Herkesin haklı olduğu bir taraf var ama düşündüm ve ps4 ün acelesi olmadığına karar verdim. Denk getirebildiğim taktirde ps4 fiyatında bir tv alabilirim

• Tv HD Ready ise bence bir süre idare edebilirdi. PS4 alman daha mantıklı olurdu ama tabii siz bilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.