Şimdi Ara

Kararsızım Samsung R580-JS02TR mi? Casper Nirvana CN.HBI720B mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsızım Samsung R580-JS02TR mi? Casper Nirvana CN.HBI720B mi? ablama alacağız laptopu ben laptoplara karşı biraz uzak bakıyorum tercihim değil onun için kararsızım görüşlerinizi bekliyorum yada daha iyi bir laptop varsa önerirsenz sevinirim biraz acil durum çabuk almam gerekiyor.fiyat aralığı 1400-1700

• iyiki acil dedim yokmu bir kişi şunların ikisinden birisini önerecek yoksa casper ı alacağım özellik olarak çok daha iyi ama tereddütte kaldığım nokta kasa kalitesi
  • kesinlikle sasmsung casper çok sorun yaşatan bir marka zaten siz casper türk malı olduğunu sanmayın adamlar çindeki dandik parçaları çinde toplatıyorlar üzerine toshiba logosunu yapıştırıp türkiyede satıyorlar bence kesinlikle samsung
  • samsung al derim seni üzmez
    teknik servis ağıda çoğu firmadan daha iyi casper ların kasa kalitesi düşük menteşe vs yüzünden çok sorun çıkarıyorlar
  • peki samsungdan daha kullanışlı iyi birşey varmı ? varsa önerilerinizi alabilirmiyim

HP PVL WN771EA DV6-3025 i5-450 3GB 320GB 15.6"

bu nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoerdem -- 14 Eylül 2010; 19:41:29 >
  • Samsung
  • herşeye rağmen samsung diyorsunuz :D daha 3-4 saat öncesi stokta vardı hepsiburada.com da şimdi kalmamış :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hp alma bence hp=ısı canavarı

bnde samsun ile casper areasinda kalmıstım sonra vatandaki abiler illah casper al diyince casper aldım

ben casper tw 9 yani i7 senin dediğin pc yi kullanıyorum hatta şuan casperden yazıyorum

öncelikle casperin - silerini yazam

kasası plastik ama cokda dandik plastik değil ablan hor kullanmassa uzun süre dayanır kasasi

multimadia tuslari f serisi tuşlarda

gelelim +larına

ısınma 0 1 gram ısınmıyor cod 4 falan oynuyorum 4 5 saat banamısın demiyor temmuz ayında hemde

casper leptopum torrent yetkili baş bayisi gibi xD günde 1 kere res atıyorum hiç kapatmıyorum pc yi

driverlerde problem war ama onuda manuel kurarak çözüyorsun

bu arada 1.6 falan kafanı karıstırmasim 4 5 tane oyun açıyorum turbo etkinleşmio bile düşün işlemci o kadar iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emodog

hp alma bence hp=ısı canavarı

bnde samsun ile casper areasinda kalmıstım sonra vatandaki abiler illah casper al diyince casper aldım

ben casper tw 9 yani i7 senin dediğin pc yi kullanıyorum hatta şuan casperden yazıyorum

öncelikle casperin - silerini yazam

kasası plastik ama cokda dandik plastik değil ablan hor kullanmassa uzun süre dayanır kasasi

multimadia tuslari f serisi tuşlarda

gelelim +larına

ısınma 0 1 gram ısınmıyor cod 4 falan oynuyorum 4 5 saat banamısın demiyor temmuz ayında hemde

casper leptopum torrent yetkili baş bayisi gibi xD günde 1 kere res atıyorum hiç kapatmıyorum pc yi

driverlerde problem war ama onuda manuel kurarak çözüyorsun

bu arada 1.6 falan kafanı karıstırmasim 4 5 tane oyun açıyorum turbo etkinleşmio bile düşün işlemci o kadar iyi

casper özellik olarak çok iyi araştırdım onu ama işte o dış özellikler beni biraz itiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

http://www.pcdepo.com/asp/product/71049/HP-PVL-WN771EA-DV6-3025-i5-450-3GB-320GB-15-6

Bunuda düşünebilrisin

bu hpde çok ilgimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoerdem -- 14 Eylül 2010; 19:55:33 >

• Casper ın serviside iyidir sıkııntı çekmezsin.
  • quote:

Casper ın serviside iyidir sıkııntı çekmezsin.

hangisi şimdi samsungmu casper mi hp mi :d
  • 1- HP
    2- Samsung
    3- Casper
  • quote:

1- HP
    2- Samsung
    3- Casper

başka alternetif yok değilmi bu fiyat aralığında hp almam en uygunu o zaman

http://www.pcdepo.com/asp/product/70442/HP-PVL-VY657EA-DV6-2065-i7-720-4-500-15-6W7P-GT230 bu nasıl peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoerdem -- 14 Eylül 2010; 20:16:10 >
  • Sony Vaio...
  • Aşağıdaki başlığı incelemeni öneriyorum daha sağlam modeller için

http://forum.donanimhaber.com/m_42643230/tm.htm
  • ablam kullancak diyorsun hor kullanmaz nazik davranir kafanı bence fazla karıştırmasın :)

nazık falan diyorumda geçen gün kardeşim vurdu şuan çalışıyor mucuze içerisindeyim :)
  • ya işte bu işler aceleye gelmeyeceği için ince eleyip sık dokumak lazım ondan kasıyorum biraz
  • Hangisini alırsan al memnun kalacaksın. Fazla düşünmekde iyi degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.