Şimdi Ara

KARARSIZIM sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xboxa full hd tv mi yoksa full hd monitörmü alayım çok kararsız kaldım

bi yardımcı olun

tvnin linki bu ..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2262d-full-hd-56cm-lcd-tv,-1920x1080,-50.000:1,-5-ms,-2x-hdmi,-300-cdm2,-usb-mp3jpeg/productdetails.aspx?I_ID=42410

.eğerki bu iyi değil derseniz kesinlikle monitör alacam ..çünkü lcd full hd ler çok pahalı

monitörde bu

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2260wm-21.5-vx2260wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44553#divDigerResimler

az da olsa bilgilerinizi esirgemeyin..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 4 Eylül 2010; 18:52:46 >

• Eğer sadece xbox için değil normal olarak da TV'ye ihtiyacın varsa linkini verdiğin tv küçük.
    Sadece xbox için alıyorsan samsung'un modellerini tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Eğer sadece xbox için değil normal olarak da TV'ye ihtiyacın varsa linkini verdiğin tv küçük.

sadece xbox için alacam...fakat monitörmü tvmi kararsızım..aslında evde 3 tv var..hepsi de tüplü...ben pc m de olduğu için bir monitör alsam fena olmaz diorum ama....ucuz monitörlerle full hd arasında çok farkedermi aceba...çok fark olmazsa normal lcd monitör alayım diorum...ama çok fark olursa hd çıkışlı hdmı full hd monitör alayım

yokmu buna bir cevap
  • Hepsiburada.com'a 1 ay önce baktığımda LG'nin hem TV hem monitör olarak 22'' FULL HD olan ürününü görmüştüm ve 700 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam...
  • Aynı kararsızlık bende de var Fazla param da yok. O yüzden monitör alayım diyorum ama Eğer evdekilerden de para koparabilirsem TV alırım. İnşallah ikimiz de iyi bir şey alırız. Bu arada verdiğin linkteki TV hoşuma gitti ama 5ms olması oyunu etkiler mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: red00

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Eğer sadece xbox için değil normal olarak da TV'ye ihtiyacın varsa linkini verdiğin tv küçük.

sadece xbox için alacam...fakat monitörmü tvmi kararsızım..aslında evde 3 tv var..hepsi de tüplü...ben pc m de olduğu için bir monitör alsam fena olmaz diorum ama....ucuz monitörlerle full hd arasında çok farkedermi aceba...çok fark olmazsa normal lcd monitör alayım diorum...ama çok fark olursa hd çıkışlı hdmı full hd monitör alayım

yokmu buna bir cevap

O zaman 400 Tl civarlarında bir monitör alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd

Aynı kararsızlık bende de var Fazla param da yok. O yüzden monitör alayım diyorum ama Eğer evdekilerden de para koparabilirsem TV alırım. İnşallah ikimiz de iyi bir şey alırız. Bu arada verdiğin linkteki TV hoşuma gitti ama 5ms olması oyunu etkiler mi ki?

etkilelemez aynısı arkadaşımda vardı...süper bişey....oynarken gördüm gears of war
  • verdiğiniz linklerde ki monitorlerde goruntu bakımından fark olmaz
    sizin icin tv özelliği önmeli değilse monitörü tercih edebilirsiniz,fazla para vermemiş olursunuz
  • aslında o tv monitörler normal monitör sadece tuner eklemişler yani normal monitörden tek farkı tv girişleri felanda var ve forumda konu vardı tv moitörler hdmiden bağlanınca pürzülü gösteriyordu oyun konsollarında
  • paran varsa tabıykı lcd tv yoksa monıtore kalacan....
  • 360 için Full HD'ye gerek yok.Biraz daha çıkabiliyorsan,32" HD Ready LCD Tv al bence.
  • Bana kalırsa full hd monitör al, evinde zaten o kadar tv var, üstelik hd tv alırsan ya d-smart ya da lig tv alman lazım, normal antenle berbat görüntü alırsın. Hem maliyet olarak hem de gereksiz olduğundan lcd tv alma bence full hd monitör yeterli. 22 inç full hd monitörlerin fiyatlarıda uygun. 32 inç falan düşünme çok gereksiz kalır, al bir tane full hd 22 inç monitör bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Bana kalırsa full hd monitör al, evinde zaten o kadar tv var, üstelik hd tv alırsan ya d-smart ya da lig tv alman lazım, normal antenle berbat görüntü alırsın. Hem maliyet olarak hem de gereksiz olduğundan lcd tv alma bence full hd monitör yeterli. 22 inç full hd monitörlerin fiyatlarıda uygun. 32 inç falan düşünme çok gereksiz kalır, al bir tane full hd 22 inç monitör bak keyfine.

en güzel yanıtlardan birisi ..aklıma yattı

fakat anlayamadığım konu şu...full hd monitör alırsam ...22 yada 23 inç olacak....hd nin farkını görebilecekmiyim....bildiğim kadarıyla full hd tam anlamıyla etki etmesi için büyük bir ekran olması gerekiyor...

yani full hd monitörle hd olmayan monitör arasında fark olurmu(22 yada 23 inç)

• quote:

quote:

Bana kalırsa full hd monitör al, evinde zaten o kadar tv var, üstelik hd tv alırsan ya d-smart ya da lig tv alman lazım, normal antenle berbat görüntü alırsın. Hem maliyet olarak hem de gereksiz olduğundan lcd tv alma bence full hd monitör yeterli. 22 inç full hd monitörlerin fiyatlarıda uygun. 32 inç falan düşünme çok gereksiz kalır, al bir tane full hd 22 inç monitör bak keyfine.

fakat anlayamadığım konu şu...full hd monitör alırsam ...22 yada 23 inç olacak....hd nin farkını görebilecekmiyim....bildiğim kadarıyla full hd tam anlamıyla etki etmesi için büyük bir ekran olması gerekiyor...

İlla fark vardır ama o kadar da büyütülecek fark olduğunu sanmıyorum. Şöylede düşün birkaç fark için o kadar para saymaya gerek var mı?

• quote:

quote:

quote:

İlla fark vardır ama o kadar da büyütülecek fark olduğunu sanmıyorum. Şöylede düşün birkaç fark için o kadar para saymaya gerek var mı?

haklısın sanırım 400-450 civarında bir full hd monitör yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 5 Eylül 2010; 13:05:39 >

• arkadaş sormuşken hazır bende sorayım buzdolabı yanında gelen bu vestel tv benim işimi görürmü ps3 için kullancam özellikler şunlar

* 1366 x 768 HD-READY Çözünürlük
    * HDMI girişi
    * Dokunmatik tuş takımı
    * Geniş ekran – 16:9 formatı
    * 26” - 66 ekran
    * 10.000:1 dinamik kontrast oranı
    * Oyun Modu
    * 550 cd/m2 parlaklık
    * Kapalı Konumda düşük Enerji Tüketimi
    * Teletext Özelliği
    * Siyah Gövde
    * 100 program hafızası
    * Kablo TV yayın ile uyumlu
    * Alt Bölümden hoparlör
    * Kapalı konumda estetik mavi ışık
    * Masa Ayağı, Duvar Aparatı
    * 66 Ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

arkadaş sormuşken hazır bende sorayım buzdolabı yanında gelen bu vestel tv benim işimi görürmü ps3 için kullancam özellikler şunlar

* 1366 x 768 HD-READY Çözünürlük
    * HDMI girişi
    * Dokunmatik tuş takımı
    * Geniş ekran – 16:9 formatı
    * 26” - 66 ekran
    * 10.000:1 dinamik kontrast oranı
    * Oyun Modu
    * 550 cd/m2 parlaklık
    * Kapalı Konumda düşük Enerji Tüketimi
    * Teletext Özelliği
    * Siyah Gövde
    * 100 program hafızası
    * Kablo TV yayın ile uyumlu
    * Alt Bölümden hoparlör
    * Kapalı konumda estetik mavi ışık
    * Masa Ayağı, Duvar Aparatı
    * 66 Ekran

görmez olurmu kardeşim....süper olur....hd ready olması vesilesiyle az da olsa tam full hd görüntü alamıyacaksın..ama çok farketmez bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.