Şimdi Ara

Kararsızlık yiyip bitiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tıp bir mühendislik demekten kafayı kırmama ramak kaldı keşke bu kadar arada sıralama yapmasaydım da ikileme düşmeseydim

• kaç yaptın

• ikisi arasında kalıyorsan kendini benim gibi oturup bir saat boyunca boş kafayla sorgulamanı öneririm. tıp için 2 senemi verdim, dün itibarıyla mühendisliğe yöneldim ve yazacağım

• 7k

• aahahahaha ben de bu zamana kadaar mühendislik diyordum gelecek kaygısı tıp soktu kafama

• GTÜ gelir,hayırlı olsun

• Hocam eğer kararsızsan tıp yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 24 Temmuz 2023; 21:6:7 >
  • itü makina yaz geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 24 Temmuz 2023; 21:6:9 >
  • Çok yazasım geliyor da bölümün zorluğu ve ağır fizik olması soru işareti bırakıyor

• aynı
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

kararsızlık yeni geldi eskiden nettim

• Poatan P kullanıcısına yanıt

Netlikten seni kararsızlığa ne sürükledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Çyls

Netlikten seni kararsızlığa ne sürükledi

7kya o kadar da iyi mühendislikler olmaması ve mühendisliklerin ilerlemeye devam etmesi

tıbbın getirdiği para,saygınlık aile baskısı

• Bu ciddi mi hocam? Nereyi yazacaksınız?

Yoksa tıp sıralamaları düşsün diye mi böyle diyorsunuz? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 24 Temmuz 2023; 21:21:1 >

Hocam para ve saygınlık senin için önemli kavramlarsa ve aile baskısını kıramayacak gücün yoksa,aileni de memnun etmek için tıp yaz bence sen.

• Münendislik yaz.

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

para ve saygınlık benim için önemli evet ama aile baskısını kırabilirim tıbba gidersem ikinci senemde tekrar yks hazırlanmaktan korkuyorum

• Vay be hocam. Hayırlısı diyelim. Ama size tam doktor bey demeye başlayacakken bu değişiklik çok ani oldu 

Hocam kişilik olarak girişken biriyseniz.Müh bitirdikten sonra kendime özel sektörde rahat iş bulurum diyorsanız müh seçin.Yok ben mezun olur olmaz rahat bir şekilde işe başlamak türkiye standartlarının üstünde maaş almak istiyorum diyorsanız tıp yazın.Ayrıca tıpın biyokimya,genetik,fizyoloji gibi hasta bakmayan çok rahat bölümleri de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.