Bildirim
Kararsızlıktan araba alamıyorum! yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Giulietta? -
DS4 -
Audi A3. 5-6 yasli alinir -
Giulietta 1.4 tct araban -
quote:
Orijinalden alıntı: elegantt
Giulietta 1.4 tct araban
benimde aklımda vardı ama 65-70 bin bandında otm vites temizleri o kadar çıkamam maalesef. -
Volvo -
RCZ bulabilirsin o fiyatlara -
quote:
Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi
RCZ bulabilirsin o fiyatlara
çok sorunlu olduğu söyleniyor ama tam bilmiyorum aslında tam bu tarz arabalar arıyorum. -
Sorunlu olup olmadığını bilmiyorum ama şekil araba hocam rcz alıpta pata küte giden de pek görmedim genelde sağ şeritte yavaştan takılırlar gezinti şeklinde -
quote:
Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi
Sorunlu olup olmadığını bilmiyorum ama şekil araba hocam rcz alıpta pata küte giden de pek görmedim genelde sağ şeritte yavaştan takılırlar gezinti şeklinde
aslında
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-peugeot-rcz-1.6-yearling-97.000-km-492664116/detay
şu araba kafama yattı,gidip bakmak gerek.
teşekkürler
-
1.4 turbo insignia -
Şasiye iyi bakmak lazım hocam eğer serviste onarılmışsa 12.500 lira hasardan korkmaya gerek yok -
MÜKEMMEL TEMİZLİKTE RCZ
İlan No: 492913176
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mukemmel-temizlikte-rcz-492913176/detay -
Arkadaşımda vardı tek sorunu hava akış metre arızası veriyor. Onunda çözümü parça değişimi. Başka sorun yaşamadı 2 yıl kullandı arabayı. Çok dikkat çekici bi araç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaboes
Arkadaşımda vardı tek sorunu hava akış metre arızası veriyor. Onunda çözümü parça değişimi. Başka sorun yaşamadı 2 yıl kullandı arabayı. Çok dikkat çekici bi araç.
kime sorsam rcz için bağcılar ferrarisi,kronik sorunlu,peugeot alınır abi felan dedi,galiba ben bu arkadaş çevresinden dolayı araba alamıyorum.
scirocco çok apaçi arabası gibi herkeste var,böyle spor araba gibi olup sağlam bir şey arıyorum hala.yakıt felan sorun değil. -
Sorun şu herkes çok biliyor, kullanmadığı arabaya yorum yapma hastası bizim insanımız. Arkadaşım iki yıl kullandı bi problem yaşamadı. Eksi yönü ise arabada çok sert süspansiyonlar var oda konforu çok düşürüyor. Tümsek, çukur, kasis ne olursa hissediyorunuz. Ama aşırı dikkat çekici. Güçlü motoru var. Almadan önce kullanmanızı tavsiye ederim. -
Rcz bence de güzel olur. Onun dışında astra opc olabilir. Yukarda biri ds4 önermiş o da olabilir, tipi vs gayet güzel fakat performansı önceki yazdıklarım kadar değil. Onun dışındaaa 2.0R impreza bakabilirsiniz. Aklıma başka gelmedi gelirse eklerim -
Mazda3 tam sana göre. -
1.4 bravo multiair 140 HP. Artırmak istersen güvenli yazılımla hayvan gibi olur
Benzer içerikler
- p0420 arıza kodu
- yamuk jant belirtileri
- 10 yıllık lastik kullanılır mı
- replika jant
- kontak açıkken akü biter mi
- renault logan
- byd seal u fiyat
- mg 7
- byd shark
- fiat scudo fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X