Şimdi Ara

Kararsızlıktan kafayı yicem. Bakın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 cihaz arasında kalmış bulunmaktayım. Sizce hangisini alayım yardım edin lütfen

Lg nexus 4

S4 mini

İphone 4

Xperia sp

Sosyal ağlarda takılacağım baya [tumblr, facebook ] Müzik olarak en fazla 120 müzik falan yüklerim . Oyun oynamam belli başlı 3-4 oyun indiririm günde 30dakika falan oynarım yani.

1 günü cıkarabilecek fazla ısınmayan bir telefon'a ihtiyacım var ayrıca beni 2sene idare edecek.

Birde root, rom , kernel falan yüklemesi zor mu ?

• Neşeli Pokemon N kullanıcısına yanıt
    Xperia Sp aldım geçen gün dediklerini yapar 1 günü cıkarır fakat bende root kuramıyorum yardım edecek yok mu :(
  • LG Optimus G`yi de seçeneklerinin arasına eklemeni tavsiye ederim.

http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843
  • yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    Bütçem yeterse Optimus G alabilirim beğendim

Bu arada root nasıl atabilirim
  • Root ile ilgili tam bilgim yok. Çünkü öyle bir ihtiyacım yok. :) google da aratırsan bazı forumlarda konuyla ilgili açıklamalar bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Root ile ilgili tam bilgim yok. Çünkü öyle bir ihtiyacım yok. :) google da aratırsan bazı forumlarda konuyla ilgili açıklamalar bulabilirsin.

Günde 1 saat oyun oynasam ve 1 saat müzik dinlesem Sonrada whatsapp, facebook, ve tumblr kullansam 1 gün cıkarır mı ? Hepsinde aynı anda takılmam zaten
  • Çıkarır dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesınlıkle sp + hıcbırının bataryasıda sp kadar dayanamaz zaten,nexus cok ısınır ve yavaslar s4 mını ıse adreno 305gpu kullanır sp ıse adreno 320 oıyunda daha ıyıdır kısaca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.