Şimdi Ara

Karasızım. Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteyi şehir dışında kazandım. Şu an ailemin yanındayım 1,5 ay kadar tatilim var toplamda. 25 aralıkta geldim dersler 9 şubatta başlıyor. Sorunu anlatmak için biraz daha detay vermem lazım, tatil aslında iki parçadan, 25 aralık 4 ocak arası tatil(hristiyanlar için noel tatili), 4-9 ocak arası ders var, 9 ocak 9 şubat arası asıl ara tatil. Fakat öğretmenler bu sistemin saçmalığını görüp o aradaki bi haftayı iptal ettiler.

Şimdi soruma geliyorum. Üniversiteyi okuduğum şehirde kız arkadaşım var ve evi şubatın ilk haftası boş. Şimdi ben burda aileme öğretmenler o iptal ettikleri haftanın telafisini yapacakmış o yüzden bi hafta erken gitmem gere deyip kız arkadaşımın yanına gidebilirim. Zaten 5 haftamı ailemle geçirmiş olucam 6 haftalık tatilin sadece 1 haftasını feda ediyorum. Fakat öbür taraftan da bi daha ailemin yanına ne zaman gelirim belli değil.Aslında ailemin yanına 2-3 haftada bir gittim şu ana kadar aslında uzun tatil bulmak sıkıntı sadece. Sorun ailemi görememek olmayacak. Vicdan meselesi birazSizce o kız arkadaşımla geçireceğim bi hafta bu yalana değer mi?

Biraz uzun oldu ama umarım açıklayabilmişimdir yeterince. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 5 Ocak 2015; 0:04:54 >

• Değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değemeyedebilir.

• Ciddi cevap alabilir miyim.

• Güncel
  • Git ve em onu evlat

• Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin
    2 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son bi up.
  • Degmez

• Deger ben olsam giderdim

• Değmez

Şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROWNISDEAD -- 5 Ocak 2015; 0:01:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben de gitmeyi çok istiyorum aslında böyle bi fırsat bir daha gelmez de. Yalan biraz büyük bir yalan ve vicdanım nası rahat edicek bilmiyorum
  • Değmez

• Ya ailemin yanına 2-3 haftada bir gittim şu ana kadar aslında uzun tatil bulmak sıkıntı sadece. Sorun ailemi görememek olmayacak. Vicdan meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Ya ailemin yanına 2-3 haftada bir gittim şu ana kadar aslında uzun tatil bulmak sıkıntı sadece. Sorun ailemi görememek olmayacak. Vicdan meselesi

5 hafta ailen ile olacaksın zaten git 1 hafta bir şey olmaz

• bas git sıkar aile bi süre sonra
  • 1-2 senelik kız arkadasını 1 hafta erkenden göreceğim diye belkide 40-50 senelik anne babanı 1 hafta değil 1 dakika bile olsa görebilmek için dünyaları vereceğin vakit gelebilir. Kıymetini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: CROWNISDEAD

Değmez

Şansa bak

Anlamadım
  • Off off

• quote:

Orijinalden alıntı: roseria

Off off

?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.