Şimdi Ara

Karasızız :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma laptop alıyoruz net bütçesi 1600 ve 2 tane laptop bulduk ikisinde HP Pavilion.
    İkisinin ekran kartı farklı.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032765/hp-pavilion-15-n265st-f8s56ea-notebook#url
    1.si Amd 10 1 TB ve AMD Radeon HD 7620G/8670M Çift GPU (2 GB DDR3 ayrılmış)ekran kartı diyor.2 Kart oluyor galiba.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032764/hp-pavilion-15-n203st-f8s48ea-beyaz-notebook#url
    2.si i5 750 GB ve NVIDIA GeForce GT 740M (2 GB DDR3 ayrılmış) diyor araştırdık GT 740M genel olarak 8670M'den daha iyi ama ilk linktekinde çift GPU var.Fiyatlarıda aynı çok kararsız kaldık.İçimden bi ses NVIDIA diyor ama bilemedim.

İlk sorumuz buydu.
    2. Sorumuz şu;
    sizce bu fiyata alınabilecek en iyi laptop bu mu ? HP Pavilion iyimidir?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım edecek biri?

• Hp daha iyi alınıcaksa o alınmalı

Lenovo Ideapad Z500 59-377459 Notebook 1700 tl cıvarı düşünürsen..

Intel Core i5-3230M 2.6 Ghz. (Turbo Boost Tek. ile 3.2 Ghz.) 3 MB Intel Akıllı Bellek
    8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB
    1TB+8GB SSD
    NVIDIA GeForce GT 740M Max. 2 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcntrcn

Yokmu yardım edecek biri?

adımı unutma bundan sonra yardıma ihtiyacın oldu mu konuna çağır veya birşekilde bana ulaş kesinlikle yardımsız kalmayacaksın.

şuan alması gerekmiyorsa almasın çünkü notebooklar çok pahalılandı dolar yüzünden eskiden 1700 liralara 740M alırken şuan 720M ' i bile zor alıyorsun baktım bir ama alınacak güzel birşey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ekim 2014; 5:28:38 >
  • Ekran kartı konusunda sorduğum soruya cevap verirseniz sevinirim.

• Birisi ekran kartlarını kıyaslarmı lütfen

• 740m kullanıyorum cs go gibi oyunlar hariç bir halta yaramaz.Benimde laptop hp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.