Şimdi Ara

Karasizlik! 280x toxic, asus 770, 290 tri-x, 290 pcs+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

290 dan pcs+ dan yana cok guzel yorumlar var hatta yeri gelmis tri-x ten bile iyi denmis. Acikcasi durum para degil ama para karsili performans konusunda hangi kart mantikli. Toxic ile pcs+ arasinda 220 tl gibi bir rakam var pcs ie tri-x arasında da 80 lira gibi bir rakam vardi. Bunlar goz onune alininca aradaki farklar ile performans farkları deger mi, asil soru o. Hatta 280x turboduo gibi bir secenek var onla tri-x in arasında 500 liraya yakın bir fark var. Butun parcalar tamamda bu ekran kartı secmek cok sıkıntılı.

280x turboduo al her oyuna yeter.
  • ben verdim siparişi r9 290 tri-x yolda geliyor :) sen ne yaptın başlık sahibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

Pcs+ ada iyi diyorlar. Birde tri-x te koruma plakası olmaması cok uzucu, ust duzey urun ama 280x toxic te varken 290 da yok. Birde toxic basarili bir kart. Acaba aradaki 300 tl tri-x in verecegi performans a deger mi?

pcs+ bf3 kasma sorunundan bahsetmiş bir arkadaş
    ekran kart şans işi
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

ben verdim siparişi r9 290 tri-x yolda geliyor :) sen ne yaptın başlık sahibi.

Ben haftasonu indirimi bekliyorum ama ekran kartına karar vermis degilim, surda birkac gunde karar vermem lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290 TRİ-X ARALARINDA EN İYİSİDİR BENCE DAHA DÜŞÜNME . BİRAZDAHA ÇIKIP GTX 780 ALIRSAN TAM OLUR ASLINDADA ÇIKAMAZSAN TRİX
  • RoyalFlush kullanıcısına yanıt
    O sisteme bence 290 fazla, 280X ideal.

İmzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi'ni okumanı tavsiye ederim. 280X'le Tomb Raider oynarken, konumdaki ayarları uygulayarak, sadece birkaç ayarı ayar herşey en yüksek ayarda son derece akıcı şekilde oynayabildim.
    Şunu da belirteyim: Bu ayarları uygulamadan 290'le oynayan biri, uygulayıpta oynayan 280X sahibinden daha düşük FPS alır; ki arada grafiksel olarak bir fark olmadığı halde.
  • 290 PCS+ al geç derim. Sapphire tri-x aldım 18 gündür hala serviste değişim için bekliyor. Aldığım güne lanet etmeye başladım böyle teknik servis mi olur ya.
  • Gunlerce arastırmadan sonra aradaki fiyat farkının her turlu 280x yerine 290 a degecegime karar verdim fakat bu seferde model konusu sıkıntı.

Pcs+ konusunda cok guzel yorumlar mevcut fakat son zamanlarda driver dan kaynaklı sıkıntılar baslamıs gibi gozukuyor. Tri-x te pek sorum yasayan olmamis ama backplate olmaması ve pcs+ dan pahalı olma durumu var. Powercolor un servisi cizgi elektronik oda bir artı. Birde 290 asus durumu var tek artısı asus markası ve 1 yıl fazla garanti. Hazır overclock olarak pcs+ en yuksek degerlerle geliyor. Kararsızlık kararsızlık :)

• Sapphireye bulaşma derim heleki powercolora hiç bulaşma , asusdan şaşma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 27 Mart 2014; 15:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Tavsiyem bu iki karttan biridir, ikiside güzel.
    R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html
    R9 290 PCS+ GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-pcs--gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

usta bu seviyede powercolor hiç olmuşmu ya

sapphire ' de özel indirim varmış bencede alırsan bunu al nvidia da kararlısan 1470 e GTX780 al çıkamazsan 4GB 770

Troll musun nesin sen

Bu adamı dinleme kardeşim, 290 PCS+ Toxic'i arattırmaz soğutma konusunda daha iyidir hatta gönül rahatlığıyla alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Sapphireye bulaşma derim heleki powercolora hiç bulaşma , asusdan şaşma bence

r9 serisinde tri-x lere kafa tutabilen yok asus filan geride kalıyor, sadece isme bakarak konuşmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Tavsiyem bu iki karttan biridir, ikiside güzel.
    R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html
    R9 290 PCS+ GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-pcs--gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

usta bu seviyede powercolor hiç olmuşmu ya

sapphire ' de özel indirim varmış bencede alırsan bunu al nvidia da kararlısan 1470 e GTX780 al çıkamazsan 4GB 770

Troll musun nesin sen

Bu adamı dinleme kardeşim, 290 PCS+ Toxic'i arattırmaz soğutma konusunda daha iyidir hatta gönül rahatlığıyla alabilirsin

+1

• Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar, gönlüm pcs+ tan yana ama şu anki driver da bir sorun var herhalde onun sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca çoğu testte hem soğutma hemde fabrica cıkısı performans olarak tri-x ten biraz daha iyi sonıçlar vermiş bir kart.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    asus r9 280xaldık 4tane dördüde sorunlu serisinde genel bi sıkıntı olduğunu öğrendik ama haftalarca uğraştık. Senelerdir ati kullanırım saphire den şaşmadım. İade işlemini bitirdikten sonra 290tri-x aldım gerçi istediğim performansı alamıyorum ama işlemcim eski 4 çekirdek ona yoruyorum olayı. Ama şöylede birşey var asus r9 280x topii den aldığım performansı 290 tri-x ten alamadım oda bi gerçek ama kart ağrızalı tamamen kumar oynamak o kartı almamk. Saphire 290 tri-x aldım kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

ben verdim siparişi r9 290 tri-x yolda geliyor :) sen ne yaptın başlık sahibi.

Hayırlı olsun , güle güle kullan.
  • İlginçtir ki tam istediğim kartın stoğu bitmiş vatanda pek başka yerde de yok gibi uygun fiyata. Asus 290, msi 290 gibi seçenekler de var aslında. OC ile cok yakın degerler yakalayabilirler ve bu ikiside tei-x ten ucuz.

• la bize laf atanlar hiç okuyup araştırmıyorlar mı bu powercolor u ?

cidden bu kadar körmü oluyorsunuz 100 tl daha ucuz diye türk milletini anlamak çok güç... dandik malzeme kullanıyor diyoruz işte ben önermem . bitti alan alsın beni ilgilendirmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.