Şimdi Ara

Karazhan'da Ally Char(YENİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karazhan serverında ally human paladin açcam sizde gelmek isterseniz mesaj atın veya pm ama lwl 1'den başlıcam ona göre

• karazhanda dh'de amma popüler oldu,acaba ben orda oynuyorum diye gözümemi çok takılıyor nedir
  • gelmeyin yavf güzel güzel oynuyoduk lag başladı. hordeda yeni char açtım 150 falan ama ilerde çok yoğun bölgeler var orda 300den aşaa inmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

gelmeyin yavf güzel güzel oynuyoduk lag başladı. hordeda yeni char açtım 150 falan ama ilerde çok yoğun bölgeler var orda 300den aşaa inmiyo

şükretmen lazım biz 800-1k msle oynuyoruz o bölgelerde
  • Arkadaşlar ben de Nagrand'a migrate etmeyi düşünüyorum ama, orada oynayan varsa lag durumunu söyleyebilir mi? En önemlisi, Frostwhisper'daki gibi zırt pırt lag spikelar geliyo mu?

Karazhan lag açısından çok güzel ama Alliance tarafı en azından ölü. AH diye bi şey yok. O yüzden PvE'lerden birini tercih edicem.
  • karazhan' da ally yok mu fazla?
    sanırım burning legion ii bu konuda
  • Yeni açılan PvP'lerin hepsinde Alliance ölü. level 65 üzeri 2(iki) tane mavi weapon olan bi AH'sı var :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Knight Eski Charlar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 tane level 70 karakter var karazhan allianceda ..........
  • 300 şaka gibi yoksa azlığını belli etmek içinmi böyle düşük bi rakam verdin ?
  • şaka falan değil öyle.. prime time denen vakitte /who 70 yazıyorsun 30 kusur adam çıkıyor.. belki 10 tanesi karazhan yapıyor diğerleri if'de, bg'de vs...

blood elflerin nüfusu alliance'dan fazla desem yalan olmaz..
  • o server pvplikten çıkmış
    sadece hordelar haremlik selamlık takılıolar o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

o server pvplikten çıkmış
    sadece hordelar haremlik selamlık takılıolar o zaman

evet öyle malesef canı sıkılan 3-5 horde gelip if meydanında sağa solu zergliyor : /
  • kötü ya
    yerinize olsam ordan çıkardım
    harbiden kötü
  • Hırs yapıon daha zevkli Yılmak yok bizde
  • Millet olarak ezilenden yana olma içgüdüsü var ya bizde. Acaba ben de hunterimi oraya mı transfer etsem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayıterbiyecisi

Millet olarak ezilenden yana olma içgüdüsü var ya bizde. Acaba ben de hunterimi oraya mı transfer etsem?

wala tam tersine karazhan serverinda hemen hemen her türk horde gelip sende ally acarsan sende gank yersin haberin olsun :)
    For the Horde!!
  • allyler dikkat karşınızda shamboleos u bulabilirsiniz
  • hangi serverdasın ambeleos :)
  • Abi Karazhanı bu kadar popüler etmekle hata ettiniz bence 1-2 aya high'ı görceksiniz gibime geliyor Auchinodun Allahtan pek popüler değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.