Karazhan serverında ally human paladin açcam sizde gelmek isterseniz mesaj atın veya pm ama lwl 1'den başlıcam ona göre
karazhanda dh'de amma popüler oldu,acaba ben orda oynuyorum diye gözümemi çok takılıyor nedir
gelmeyin yavf güzel güzel oynuyoduk lag başladı. hordeda yeni char açtım 150 falan ama ilerde çok yoğun bölgeler var orda 300den aşaa inmiyo
quote:
Orjinalden alıntı: asafsungur
gelmeyin yavf güzel güzel oynuyoduk lag başladı. hordeda yeni char açtım 150 falan ama ilerde çok yoğun bölgeler var orda 300den aşaa inmiyo
şükretmen lazım biz 800-1k msle oynuyoruz o bölgelerde
Arkadaşlar ben de Nagrand'a migrate etmeyi düşünüyorum ama, orada oynayan varsa lag durumunu söyleyebilir mi? En önemlisi, Frostwhisper'daki gibi zırt pırt lag spikelar geliyo mu?
Karazhan lag açısından çok güzel ama Alliance tarafı en azından ölü. AH diye bi şey yok. O yüzden PvE'lerden birini tercih edicem.
karazhan' da ally yok mu fazla? sanırım burning legion ii bu konuda
Yeni açılan PvP'lerin hepsinde Alliance ölü. level 65 üzeri 2(iki) tane mavi weapon olan bi AH'sı var :-)
300 tane level 70 karakter var karazhan allianceda ..........
300 şaka gibi yoksa azlığını belli etmek içinmi böyle düşük bi rakam verdin ?
şaka falan değil öyle.. prime time denen vakitte /who 70 yazıyorsun 30 kusur adam çıkıyor.. belki 10 tanesi karazhan yapıyor diğerleri if'de, bg'de vs...
blood elflerin nüfusu alliance'dan fazla desem yalan olmaz..
o server pvplikten çıkmış sadece hordelar haremlik selamlık takılıolar o zaman