Şimdi Ara

Karazhan'da Ally Char(YENİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Abi Karazhanı bu kadar popüler etmekle hata ettiniz bence 1-2 aya high'ı görceksiniz gibime geliyor Auchinodun Allahtan pek popüler değil

pff burda yazılanları kaç kişi okuyor sence nasıl high olacak server :)
  • ben oraya 1-1.5 ay önce başladım o zamanlar recommendeddı.sonradan low sonrada medium oldu 1-2aya high olur hatta full bile olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Abi Karazhanı bu kadar popüler etmekle hata ettiniz bence 1-2 aya high'ı görceksiniz gibime geliyor Auchinodun Allahtan pek popüler değil

pff burda yazılanları kaç kişi okuyor sence nasıl high olacak server :)

Ya tamamen burayı kastetmedim, Baktım bizim orda kafede falan lagsız server arıolar, millet 70 charlarını bırkaıyo yeni char kasıyo,4-5 kişiyi ben karazhandan auchinoduna çevirdim hatta.

quote:

Asafsungırdan sana bi hediye var Private

Karazhan'da Ally Char(YENİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 9 Eylül 2007; 0:38:49 >

• arkadaslar karazhan da oynayanların ısımlerı lısteleyelım ozellıkle aly olan arkların bolece bırlıkte daha guzel seyler yapabılırız benım nıck ım türkomekk
  • Benim Okul döneminde kastığım Horde Druid var 55 lvl ama kasmıorm tabi//Karazhan realm'inde. Spinebreaker'da pala kasıorm şuan, 5 gün üst üste benm için karazhan yapan bi guildim varken Latency kaç yazar :P Tabi 1-2 Haftaya Frozen olcak şuan canceled bnm acc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 9 Eylül 2007; 11:03:29 >
  • indigo sen ally misin karazhanda?
  • herkes bişeyler söylerse server için kim oynıyacak bu serverde durum okadar vahim olsa bence blizz free mig açar bişeyler yapar çok abartmıyalım.(kimene allyden hordum mutluyum :)
  • Bizim server karazhanın tam tersi 12000 ally 4000 horde :D Steamwhandle cartel rp server. Genelde lag olmuyor ama olduğu zamanda çok fena spikeler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 9 Eylül 2007; 12:55:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.