Şimdi Ara

Karazhan'da Cömert Hordelar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana biraz borç para verebilecek Horde arıyorum Karazhan'da atabilecek varsa adım Rasmon.
    Not:İsim itinayla Diablo2 adlı arkadaştan çalınmıştır.:D

Evet biraz saçma bir konu oldu, farkındayım.=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 6 Aralık 2007; 15:53:49 >

• Şuan kendim maddi sorunlar yaşıyorum oyunda, ahye satılsın diye 500 gold harcadığım engineer reagentleri normal fiyatının 2-3 kat altına koyduğum haldeki(hala kar oluyor engineer reagentler için) biri bile satılmadı, bu yüzden sana yardım yapamam rasmon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Şuan kendim maddi sorunlar yaşıyorum oyunda, ahye satılsın diye 500 gold harcadığım engineer reagentleri normal fiyatının 2-3 kat altına koyduğum haldeki(hala kar oluyor engineer reagentler için) biri bile satılmadı, bu yüzden sana yardım yapamam rasmon.

Geçmiş olsun, şu ahye sinir oluyorum ya her serverda itemlar farklı paraya falan gidiyor, gıcık bir durum. Adam uyduruk silah koyar 100gye gider sen daha iyisini 50gye koyarsın satılmaz.
  • pvp serverlarinda engineer ve mining malzemeleri daha çok gidiyor gördügüm kadariyla. çünkü bu tür serverlarda engineer meslegi ön planda oluyor.
    pvp olmayan serverlda engineer yaygın bir meslek değil bu sebeple ucuza gidiyor.
    ben normalde pve serverda oynuyorum. 20x copper bar bizim serverda 1 gold iken, pvp serverinda bir char açmıştım level 10 a kadar getirdim, mining seçmiştim meslek olarak da. copper barlar 3 golda aninda kapışıldı ve level10 iken 15g para yapmiştım orada.
  • Baya saçma bir konu olmuş.
  • kalabalık serverlarda ah de iyi para yaparsın ama karazhan gibi yeni açılmış dandik serverlarda para yapamazsın
  • Fakirin alacagı,Zenginin yalakası çok olurmuş =)
  • gencay ben tragoedia oyundada msj atmıstın bana
    neden borc almak yerine gidip farmlamiyosun?
    zaten borcunu ödemek içinde ya quest yapican outlandsdeysen yada bi yerden çıkarıcaksın
    kolaya kaçma bence
  • gel ben werım sana aly ım ama
  • isim telif hakkı için iş bankası buca hipodram şubesi hesap no ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

gencay ben tragoedia oyundada msj atmıstın bana
    neden borc almak yerine gidip farmlamiyosun?
    zaten borcunu ödemek içinde ya quest yapican outlandsdeysen yada bi yerden çıkarıcaksın
    kolaya kaçma bence

Farm- quest yapıyorum zaten ama ilk levellarda guildsiz falan olmuyor yani zaten kolaya kaçsaydım borç falan yazmazdım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 6 Aralık 2007; 19:54:24 >
  • Karazhan'da 900goldum var ama acc kapalı.Eger ıstersen sana satabılırım acc'u...(70hunter , 50Wlock var horde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 7 Aralık 2007; 14:03:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

Karazhan'da 900goldum var ama acc kapalı.Eger ıstersen sana satabılırım acc'u...(70hunter , 50Wlock var horde)

Yok sağol öyle çok para yok bende.:D
  • 50-70YTL arasından bahsediyorum =)
  • ko kültürü yavaş yavaş wow a taşınıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

ko kültürü yavaş yavaş wow a taşınıyor...

yakında rush da isterler rfcde...
  • quote:

1.si evet Ko oynadım ama 4 gün dayanabildim sonra sildim attım oyunu.
    2.si de hayatımda ilk kez oyun içinde para istedim çünkü düşük level adam yok zindan yapılacak ve sadece görev yaparak da yeterli para kazanılmıyor.
  • quote:

yavaş değil son gaz devam
    tahmininde tuttu ayrıca:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.