Şimdi Ara

Karazhandaki Türk Oyuncular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar türkün türkten baska dostu yoktur.Karazhanda neden bütün türkler birleşmiyor.Yok abim çagırıyo onun guildine gitcem.Yok arkdasım derken iyice bölünüyoruz.Niye hepimiz toplanmıyoruz.

• Turkish Power
  • aşırı guc bolunmeyi gerektirir ama bu bolunme sırasında dost kalmak onemli olan seydir
  • hepsi horde tarafinda allyde cok az turk var
  • ally tarafında yenı acytım Warser nıckım..
  • İnsanımızın özelligindendir bireşemememiz.Leveli yüksek oyuncuları alttakileri insan yerine koymaması,havalı tavırlar vs..Özellikle officerların tutundugu tavır çogu türkün terketmesine sebep oluyor.Doğru dürüst Raid yapılmıyor..Bende 4 ayda 2 guild deiştirdim.Şu anki guildimdende ayrılabilirm.İngilizcem iyi olsa hiçbir türk guildine girmem!(gördüklerim bunlar)
  • evet doğru dürüst raid yapmak imkansız !
  • Karazhan Server; C.tesi günü guildimiz isim değiştirecektir. O sebepten dolayı OM de tüm guild üyelerinin toplanmasını istemekteyiz. Şu anda LVL build şeklinde olan guildimiz ilerde "Corse Gamers" şeklinde yönetilecek bir guilddir. Üye olanların %90'ı 70lvl seviyesine gelmeden "corse gamers" şekline bürünülmeyecek.

İnstance yapılma durumu bellidir, guilddeki kendi lvl ınızda olan kişiler ile instance yapabilirsiniz. Elite quest görevinde elimizden geldiince yarım ediliyo. Guilddeki kişilerin gördükleri saygı lvl larıyla orantılı değildir.

Guilde gelmek ya da bi şekilde guilddeki ilişkileri görmek isterseniz "pterrordax" nickm genelde oyundayım.

Horde forever......
  • allyde turk olmasını gecın karazhan serverında %82 horde gerı kalanda ally olarak bolunmus durumda...horde tarafında cok turk var cok rasgeldım..

ve bastan kasıp 70 e vuran ınsanlar ve onların guıldlerı guzel seyler yapmıs durumda...

ha turklerın bırlesmesı konusu ıle ılgılı sız sız olun yabancı guıldlerde kendınıze yer bulun ıtemlenın zevkınızı alın ugrasmayan.. cunku bu kesın bır gercektır turklerın bırlesıpde basarılı olma oranı yuzde 10 gıbı bırsey ( bıldıgım tum turk guıldlerıne bakınca ayrı ayrı serverlarda)...
  • Evet bende pterrordaz sayesinde guilddeyim yalnız gıild sanırım bugün degişmiyo...
  • Karazhan serverinda Underworld adında horde tarafında bir türk guildimiz var 42 kişiyiz ve gm benim. ASlında su bir kaç ay oyuna giremiycem ama oyun icinde officer larla irtibata gecebilirsiniz. ismi Givenchi guildde kesinlikle levele göre tavır almıyoruz ve her sekilde yardıma acıgız.
  • guildde hiç bir zaman lvl sorunu olmıcak türk oyuncular sadece ve guildimiz herkese açık givenchi yada givenchy pm atabilirsiniz horde tarafındayız şuanda sürekli online 41 kişiyiz bekleriz

sayı çokluğu önemsiz lvl 60 da team speak açılcak ve devam etcez ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 12 Mart 2007; 5:23:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.