çok iyi fiyat gidip yerinden alabilirim 3 parça hem masayıda kaplamış oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr
çok iyi fiyat gidip yerinden alabilirim 3 parça hem masayıda kaplamış oluruz
Evet fiyatı çok uygun. Umarım ben de Konya merkezde bu fiyata bubilirim. Pek sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim.
arycanda66
kullanıcısına yanıt
bence toplu alın 3 tane 127x100 cm 7 tl kargo 4 tl falan tutar maksimum.ben yerine gidip alıcam 3 top masayı güzelcene kaplıcam ayaklarına kadar
quote:
bence toplu alın 3 tane 127x100 cm 7 tl kargo 4 tl falan tutar maksimum.ben yerine gidip alıcam 3 top masayı güzelcene kaplıcam ayaklarına kadar
Kaplayınca resimleri paylaşırsanız sevinirim. Sizce bu verniksiz, parlak olmayan ham ahşap masaya, tahtaya yapışır mı? Bana da zaten 3 adet lazım. ama burada tahminimce adedi 15 TL den aşağı değildir.
arycanda66
kullanıcısına yanıt
yapışır büyük ihtimalle,ben de 12 yıllık mutfak masası var boşa çıkınca onu kullanıyoruz mecbur 2 senedir 2 senedir de masamın yarısı karbo folyo ile kaplı aslında araba için almıştım ama araba satılınca masaya kısmet oldu
yapışır büyük ihtimalle,ben de 12 yıllık mutfak masası var boşa çıkınca onu kullanıyoruz mecbur 2 senedir 2 senedir de masamın yarısı karbo folyo ile kaplı aslında araba için almıştım ama araba satılınca masaya kısmet oldu
anladım. benim yapıştırmak istediğim ahşap tam olarak şu.
resmin üzerine tıklarsanız büyür. İşlenmemiş bir ahşap olunca acaba yapışmaz veya ileride kalkar mı diye kararsız kaldım. yapışmayacak gibi olursa hiç olmadı üzerine vernik atarım o zaman bir sıkıntı olmaz tam yapışır diye düşünüyorum.
arycanda66
kullanıcısına yanıt
kereste bu hocam buna yapışmaz hadi diyelim yapıştı %150 geri çıkıcak kalkacaktır her türlü bi tane plastik masa örtüsü bulun 5-10 liraya onu zımbalayın masaya üstüne karbon folyo yapıştırın.
quote:
kereste bu hocam buna yapışmaz hadi diyelim yapıştı %150 geri çıkıcak kalkacaktır her türlü bi tane plastik masa örtüsü bulun 5-10 liraya onu zımbalayın masaya üstüne karbon folyo yapıştırın.
evet size gösterdiğim ham Çam masif ahşap panel. hımm. peki o zaman biraz şekilsiz olmaz mı altta masa örtüsü üstte karbon fiber :S :S :S şöyle yapsam, yat verniği yanmaz yat verniği atsam, nasıl olur. parlak bir yüzeye sahip olacağından sanki yapışır gibime geliyor. :S :S
arycanda66
kullanıcısına yanıt
hiç sırıtmaz 5 liraya alın herhangi bir masa örtüsü veya plastik örtü onu zımbalayın üstüne de karbon folyo yapıştırın gayet iyi olur.
quote:
hiç sırıtmaz 5 liraya alın herhangi bir masa örtüsü veya plastik örtü onu zımbalayın üstüne de karbon folyo yapıştırın gayet iyi olur.
Denemek lazım dicem de :D bu sefer karbon fiberi mundar ederim. :) Vernikli bir şekilde olan o tahtaya yapışmaz mı hocam ya.... :S :S
arycanda66
kullanıcısına yanıt
vernikli çok kaygan olur bu sefer yapışmaz diye tahmin ediyorum.
quote:
vernikli çok kaygan olur bu sefer yapışmaz diye tahmin ediyorum.
olmadı sizin dediğinizi deneyeceğim.
Yahu mındar etmeyin caanım ahşabı. Ben evdeki suntaları atıp atıp bu malzemeden yaptıklarımla yeniliyorum. Ahşap gibisi var mı???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme