Şimdi Ara

Karbon kaplama kağıdı nerden bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar forumda arama yaptım koctasta var diyorlar fakat mesaj 2010 tarihli hala bulunurmu orada yoksada nerden bulunabilir

• modifiyecilerde tuningcilerde var
  • eskişehirde bulabileceğim yer varmı modifiyeci-tuningci görmedim hiç
  • reklamcılarda var ben dün aldım ama ankardan
  • dostum eskişehire hiç gitmedim ama yüzde bin vardır..oto sanayii sitesine gitmeni tavsiye ederim
  • Dinç Grup reklam ve oto modifikasyon arayıp sipariş verdittire bilirsin ellerinde şuan kalmadı diye biliyorum.
  • dinç grup reklam ve oto modifikasyon un telefon numarası varsa alabilirmiyim birde fiyatta ne kadar veriririm kaç cm gerekir

1mouse
    1monitör
    1laptop
    1klavye
    1telefon
    1televizyon kaplayacağım(fazla olmuş olabilir ne var ne yok kaplancak )

birde bu işlemd saç kurutma makinası kullanan var ne işe yarar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saç kurutma makinesi ısı amaçlı folyoya şekil vermek köşeler ve hava boşlukları için önemli ben kaplama yaparken profosyönel lehimleme cihazımızın sıcak hava kısmını kullanıyorum

• onu halleederim şu kağıdı bi bulsam bu arada tv dedim çok gibi duruyor ama 37 ekran tv sandece görünen yerleri kaplayacağım çok fazla değil çok eski bi laptop var kırıkları çizikleri var onuda kaplayacapım güzel görünsün diye diğerleri çokta önemli dğeil fiyatı ne kadara patlar acaba?
  • 3m tarzı karbonlardan alman gerekicek onlar biraz pahallı çünkü üzerinde doku var yani kumaşımsı bişey :)
    30 - 50 tl arası değişiyor metre fiyatları.( 3M Benzeri )
    Eğer penim param çok dersen orjinal 3M le 90-100 Tl
  • param çok demiyorum bunların kağıt benzeri vs bişeyi varmı kumaş gibi olandan almasam yada baska güzel bir kaplama alsam ztn kaplayacağım mouse o kadar pahalı değilvarsa baska güzel bir kaplama onerirmisiniz biraz maliyetli geldi ama yoksada mecbur yapacağım paraya kıyıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

param çok demiyorum bunların kağıt benzeri vs bişeyi varmı kumaş gibi olandan almasam yada baska güzel bir kaplama alsam ztn kaplayacağım mouse o kadar pahalı değilvarsa baska güzel bir kaplama onerirmisiniz biraz maliyetli geldi ama yoksada mecbur yapacağım paraya kıyıp

bence paraya kiy arkadasim ben 1 ay once 3m karbon folyo aldim 80*120 104 liraya aldim xbox hdd gibi seyler kapladim daha bir suru folyo var kalitesi inanilmaz cok sik duruyor ucuz olanlar hicbir ise yaramaz bunun bir ozelligide istedigin kadar burustur sonra bi fon makinesi tut dumduz oluyor neyse fazla konusmadan link veriim http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-3M-KARBON-FOLYO-KARBON-FIBER-KAPLAMA_W0QQidZZ41467982 ayni saticida orjinal olmayanida mevcut yari fiyatina

• quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

param çok demiyorum bunların kağıt benzeri vs bişeyi varmı kumaş gibi olandan almasam yada baska güzel bir kaplama alsam ztn kaplayacağım mouse o kadar pahalı değilvarsa baska güzel bir kaplama onerirmisiniz biraz maliyetli geldi ama yoksada mecbur yapacağım paraya kıyıp

bence paraya kiy arkadasim ben 1 ay once 3m karbon folyo aldim 80*120 104 liraya aldim xbox hdd gibi seyler kapladim daha bir suru folyo var kalitesi inanilmaz cok sik duruyor ucuz olanlar hicbir ise yaramaz bunun bir ozelligide istedigin kadar burustur sonra bi fon makinesi tut dumduz oluyor neyse fazla konusmadan link veriim http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-3M-KARBON-FOLYO-KARBON-FIBER-KAPLAMA_W0QQidZZ41467982 ayni saticida orjinal olmayanida mevcut yari fiyatina

bulursam alayım kaç cm gider sadece klavye mouse için bide sert bişeymi zormu kaplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 15 Eylül 2011; 3:00:19 >

• Dokusuz olanalrı metresi 20 tl dokulu 3m olmayan 50 dokulu 3m 120 tl araba kapladıgmız bu hiç bi şekilde zarar görmüyo
  • o zaman dokulu 3m olmayan bişey alıcaz 120 tl çok araba kaplansa önemli değil zarar hiç görmicekse fakat pc için çok
  • Normal folyolara göre yapışma kısmı biraz degişik ve sert oda kaliteli oldugu için ısıtıcı keçe ve ragleyle hava boşlugu bırakmadan çok iyi bir şekilde kaplaya bilirsin :)

Orjinal 3M yaptıgım bi çalışma :)
  • 3M olmayanlarla böyle güzel görüntü almazsın kaplama konusunda acemiysende dokusuz folyo çok ince oldugu için 20 cmlik yeri kaplamaya 50 60 cm harcıya bilirsin çünkü çok cabuk kırılıyo ve ısıtıp düzeltmeye çalışırsan yırtılır çok kalitesiz
  • arkadaslar,arac direksiyonunu nasıl karbon kaplarız acaba? nette direksiyon kaplama karbon arattıgımda 8-10 tl arası 3 parça hazır urunler var ama onlar kısa kalıyor.ben direksiyonu tam olarak kaplamak istiyorum.

8-10liralıgın linki:

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-direksiyon-kaplama-karbon-3-parca-1451002/ProductDetails.aspx?productId=otev1451002&categoryId=20024867

deri direksiyon dikimi sordum.150tl fiyat verdiler.bu karbon folyoyu nasıl uygularız acaba?
    yada uygulayan yer var mı malzeme dahil.kaça yaparlar acaba.

• Oto Modifiye ve Kaplama Yapan Yerler 50 -100 Tl gibi hallederler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

bulursam alayım kaç cm gider sadece klavye mouse için bide sert bişeymi zormu kaplanır

klavye mouse icin 30*120 yeter gibi geliyo kaplamak fon makinesiyle cok basit yalniz kaplamadan once youtubedan videolarini izle fikir edin bosa harcamamis olursun folyoyu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.