Şimdi Ara

Araç camında olan reçine mi demir tozu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aracımı çam ağacının uzağına park ettim ama rüzgar vardı. uzun bir süre sora yıkadım camlarda elime gelen ve gözüken beyaz beyaz pütürlü noktalar var ama yapışkan değil. Reçine midir, demir tozu mudur bilemedim. Reçine ise nasıl çıkarabilirim. Aracım sıfır o yüzden biraz endişeliyim.

• Kolonyalı mendil cikarir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıknatıs çeker ise demir tozudur.

• Cam ise sorun yok, basit. Asıl kaporta reçine olduysa o sakat, insanı canından bezdirir. Cam da en kolay. Eczaneden veya hırdavatçılarda da olabilir İzopropil alkol ile silin. Çıkmazsa, Aseton ile silin reçine çıkar.

• cam için izopropil alkol arkadaşın dediği gibi, yarım litre alın beze bolca döküp uçtukça yenileyerek silin.

demir tozuysa da çok endişeye gerek yok, spreyler satılıyor herhangi birini alıp uygulayabilirsiniz.

ama kaportada falan da reçine varsa o zaman oto kuaför yolları gözüküyor, yani gazyağı ile falan çıkıyor ancak uzun süre tutarsanız boyaya zarar verirsiniz. bir de araç sıfır diyorsunuz yazık olmasın.

• Camı elma sirkeli bezle bastırmadan ve ovmadan silin...

• Ön camda benimde olmuştu geçenlerde. Islak mendil çıkardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatımınıza göre ve görsele baktığımda kurumuş reçine gibi duruyor aynı durum benım aracımdada mevcut ve malesef alkole kadar herşeyi denedım henuz cıkartacak bı solusyon bulabılmıs degılım lanet seyın ızı kalıyor

• biraz sıcak su biraz deterjan yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.