Şimdi Ara

Karbonmonoksit zehirlenmesi üzerine bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mutfakta bazen 4 gözlüğün ocağın üçünü yakıp yemek yapıyoruz saatlerce yanıyor ama zehirlediğini hiç duymadım

    bu tüplü şofben, kombi, ya da doğalgaz sobası ise sık sık zehirliyor diye duyuyoruz hatta hermetik olmayanlara yasak geldi diye biliyorum

    şimdi mavi alev olduğu için verimli yanar karbonmonoksit çıkartmaz diyorsanız şofbenler de hep mavi yanar ama sık sık zehirler

    özetle mutfak ocağı zehirlemezken ya da bacaya ihtiyaç duymazken şofbenlerde kombide neden baca var

    bir diğer soru katalitik sobalar zehirlemezken doğalgaz sobalarını neden hermetik yapmak zorunludur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.