Şimdi Ara

kardeş takımlar veya takımların ortak yönleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir araştırmam için Kardeş takımlar veya takımların birbirleri ile ortak yönlerini araştırıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim..

Mesela Kocaelispor Beşiktaş'a çok futbolcu satmıştır böyle bir geçmişleri vardır.mesela ezeli rakibine gidip futbolcu orda şampiyonluk yaşamıştır böyle ortak yönler ve bağlantılar arıyorum takımlar arasında...

• Fenerbahce herkesle kardestir. Herkesin saygi gosterdigi nadir kuluplerdendir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray kimseyle kardeş değildir çünkü herkesin canını yakmıstir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe ile kimse dost değildir Türkiyede hiç bir kesim tarafından fenerliler sevilmez pis fenerli diye bir kalıp bile çıkmıştır küçükken çok maruz kaldım mesela.O Yüzden fenerbahçe tek başına yürür.O yüzden Fenerbahçe Cumhuriyeti diye bir olgu oluştu.
  • Beşiktaş taraftarına bakabilirsin her sene düzenli olarak 1. ile düşman 2. ile kardeş olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Beşiktaş taraftarına bakabilirsin her sene düzenli olarak 1. ile düşman 2. ile kardeş olurlar

• arkadaşlar şunu taraftarlık duyguları değilde normal olarak cevaplandırsaydınız iyiydi :D gerçekten araştırmam için lazım olan birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Fenerbahçe ve Galatasaray çok yakın dosttur ortak sarı renk bunu temsil eder.

Yaşasın FBGS kardeşliği vuhuuu!

Hatta bu kardeşliği simgelemek için Fenerbahçe armasının içini Sarı-Kırmızı renkle doldurmuştur
  • Tek taraflı kardeşlik tsgs
  • Galatasaray'ın kardeşlerini say say bitmez. Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor, Ankaragücü, Malatyaspor, Denizlispor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Galatasaray'ın kardeşlerini say say bitmez. Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor, Ankaragücü, Malatyaspor, Denizlispor

Kardeş dediğin takımların birine yenildik biriyle de berabere kaldık dostum, diğer takımlar ligin asansör takımları dolayısıyla kardeş olmadıkları takım yok gibi.

Neyse... BJK yi yazmayı unutmuşsun, Hasan Kabze li dönemde şampiyon olmuştuk sayesinizde, fazla kasmadığınız için teşekkürler kardeş takım
  • Bir takımın taraftarına tinerci derler. Ortak yönü de sen bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.