Şimdi Ara

Kardeşi Kardeşe Düşman Ettiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok net söyleyebilirim bunu "Kardeşi kardeşe düşman ettiler" hatta bunu Aziz Yıldırım yaptı.

Türk Telekom Tribünü Genç Fenerbahçeliler'dir yerim tüm tribün olayını herşeyi ona göre anlatacağım kim haklı söylersiniz.

Bugün maç başlamadan önce ve maçın ilk 5 dakikasında yeni yapılan bir beste olan ya da benim yeni duyduğum "Giydiğiniz çubuklu forma! Nasip olmaz öyle her kula! Mehmetçik Basri, Lefter-Can gibi! Layık olun bu taraftara!" bestesi ve ardından da "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" tezahüratları yapıldı. Türk Telekomun sağ tarafı yani ÜniFeb grubu bildiğiniz gibi Aziz Yıldırımı savunuyor. Bugün ilk yarı da Genç Fenerbahçeliler olarak ilk yarıda oturarak yönetimi protesto etmemize vs katılmadılar. Protesto devam ederken Maraton Tribününde olaylar oldu net göremedim ama gördüğüm kadarı ile H Blok Aziz Yıldırımı istifaya çağırırken hemen yanında ki blok Azizi Savunanlar karşı çıktı ve birbirine girdiler 4-5 dakika falan arbede yaşandı. Bizde G bloğa destek amaçlı İstifa diye bağırırken ÜniFeb "OoOOoo Aziz Yıldırım" sloganı attı biz biraz duraksadıktan sonra "KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN ETTİNİZ!" diye bağırmaya başladık ve buna ÜniFeb ve Maratonda katıldı ve hep beraber "Tribünler bir olsun cümle alem g.. olsun" diye bağırdık. Daha sonra ÜniFeb'e "ÜniFeb sen bizim kardeşimizsin" diye bağırdık onlar da "Genç Fenerbahçeliler" diye bağırdı falan ve o dakikadan sonra onlar da yavaştan İstifa bağırmalarına katıldılar.Ha bir de dakika 35-40 gibi "3-0 öndeyiz içimiz kan ağlıyor" tezahüratı yapıldı. 2. devrede ise tamamen takıma destek olurken her bağrışımızda ıslık geldi Fenerium tribününden, ki normal beste söylüyorduk. Dakika 80lere doğru Migros (ANADOLU GFB) bize karşı Vura Vura Vura! diye bağırdı ama biz sonunda böyle cevap verdik;

-Vura Vura Vura
    +Kıra Kıra Kıra
    -Şampiyonluk için
    +AZİZ İSTİFA

Ve burada kayışlar koptu Fenerium ve Anadolu GFB sürekli Azizi savunurken biz istifaya çağırdık bizim bağrışımızla birlikte onlar da ıslığa başlıyordu. Sonra Fenerium bize doğru "Satılmış İb..ler! Paralı Askerler" diye bağırdı öyle biraz atıştıktan sonra Sefa tribünü boşalttı.

Arkadaşlar olay budur Gfb tribünleri birleştirmeye çalışıyor bir nebze ben bugün bunu anladım ama kazanılan maç bahane edilip İstifa seslerini kesmek istemiyor. Ki doğru da yapıyor bence geleceği kazanmalıyız ve Aziz Yıldırım ile bu işş olmaz. Şu durumda hala GFB'ye laf atanlar var şimdi bunlar para almıyor da ne abi ? Yanlışsam söyeyin tribünleri düşman ettiler maçta sırf birbirleriyle atışmalar var bu iş yönetim gitmeden düzelmez.

• Aziz Yıldırım'ın nasıl Fenerbahçe'ye bu saatten sonra yararı dokunamaz ise GFB'nin de dokunamaz. Geçti artık o işler, GFB onu Taksim'e giden kardeşlerimize laf ederken, bu taraftar mahkeme önlerinde beklerken cafelerde geyik yaparken düşüneceklerdi.
  • Gfb feshetsin kendini fenerbahcemize yakismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azizin gitmesini istiyorum ama zaten seçime gitmiş iki ay sonra gidecek olan adamı istifaya davet etmek üstelik galipken nedir ? Adam zaten kabul etti artık gidicek son 2 ayı yeni başkan seçilecek daha niye istifaya davet ediliyor

• olayla alakalı olmayacak pek kusura bakma ama

eğer A.Yıldırım istifa ederse direk kendilerine alt f4 çeçecek bir sürü oluşum var(12 numara gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

olayla alakalı olmayacak pek kusura bakma ama

eğer A.Yıldırım istifa ederse direk kendilerine alt f4 çeçecek bir sürü oluşum var(12 numara gibi)

+1907 bizim tribünlerden başka hiç bir takımda böyle ayrışma yok yazık ediyolar fenerbahçemize siyasi olayları dışarda halletmek gerekir o stad da hep birlik olmak zorundalar

• GFB de, o pis esrarcı tipli Sefa da yürüyüp gitsin Fenerbahçe'den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk bana zulmediyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Yıldırım gitsin. Ama gfb de kendını lav etsin.

• Kesinlikle yanlış anlatıyorsun. Ne ünifeb aziz yıldırımı destekledi ne de aziz yıldırıma tepki verenleri ıslıkladı. Maraton h bloğa ilk katılan biz olduk.
  • Migros Azizci

• Sefa demeyin bana
    Paralı asker mi arıyorsunuz.Sefa Fb tribünlerinin benim gördüğüm en büyük paralı askeridir.

• Öncelikle Merhabalar .
    Ben de dünkü maçtaydım ve Türk Telekom alt tarafta maçı izliyordum . Daha doğrusu olayları izlemekten dolayı izlemeye çalışıyordum desem daha iyi olacaktır.
    Çok sinirlendiğim birkaç mesele var . Tribüne siyaset sokan birkaç grup var . Bunlar yüzünden tribünlerde hiç birlik ve huzur kalmadı . Başta 12numara denen , kendini Fenerbahçe grubu olarak gösteren ancak siyasi emelleri için Fenerbahçe'yi kullanmaya çalışan sahtekarlar. Başta her eylemlerine destek verirdim ama gerçek yüzleri yeni ortaya çıktı ve hemen geri adım attım . Bu sahtekar gruba destek verenleri de aynı şeye davet ediyorum . Kimin siyasi görüşü nedir bilemem ama Fenerbahçenin , tribünlerin iyiliği için gerçek bir Fenerbahçeli bu gibi şeylerden uzak durur. GençFenerbahçeliler ve İstanbul Anadolu Yakası GFB biliyoruz ki ayrıldılar . Bu grupların ikiside siyasi sloganlara karşı ve bu yüzden geçmişten gelen , gerçek Fenerbahçeliler olduklarını gösteriyorlar. Ama dediğim gibi başta 12numara denen sahtekar , sonradan çıkma bu grup sadece ve sadece tribünlerin huzurunu bozmaya , aynı şekilde takımın da performansını da düşürmeye başladı . Allah belalarını versin , Fenerbahçe den ellerini çeksinler. Ben Anadolu yakasında , Üsküdarda oturan ve GFB kurucuları İbrahim ve Sefa hakkında rahatlıkla bilgi alabileceğim bir konumda oturuyorum . Bu yüzden onlar hakkında gerçekten kayda değer şeyler biliyorum . Öncelikle Sefa , geçmişte yanlış bir hayat sürdüğünü kabul ediyor ve şundan bir süre önce kutsal topraklara , hac görevini yerine getirmeye gitti . Bundan sonra da önceki hayatı için tövbe etti ve şuan dini açıdan bakarsanız , hemen hemen birçok vakit namazını kılan birisi. Bu yüzden Sefaya hala hakaret edenlere bunları bilmesi gerektiğini iletirim. İbrahim ise bildiğimiz gibi şuan Anadolu Yakası GFB olarak ayrılmış durumda . Aziz Yıldırımı destekliyorlar ama siyasi sloganlara engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar . Çünkü bunun yeri Tribün değil , hele ki Fenerbahçe tribünü hiç değil . Aziz Yıldırıma gelirsek , şahsi fikrim CAS davasından sonra seçime gitmesi en mantıklısıydı . CAS davasını kazanabilecek birisi varsa , yine oydu . Bu yüzden bu güne kadar destekledim ama başaramadı . Ben onu büyük başkan olarak hatırlamak istiyorum ve bu yüzden artık lütfen buraya kadar , yeter . Bir arkadaş '' adam 2 ay sonra gidiyor , daha niye istifa diye bağırıyorsunuz ki '' gibi şeyler söylemiş . Ancak eksik bildiği bir nokta var sanırım . Aziz Yıldırım tekrar aday olabilir ve hala açıklama yapmış değil . Eğer olursa ki Yönetim kurulunda güç onun elinde olduğundan yine başkan olacaktır . İşte istifa seslerinin sebebi budur . ;)
    Beni Aziz Yıldırım düşmanı , Sefa ya da İbrahim yandaşı olarak görmeyin . Ne Sefa ne de İbrahim , tek vazgeçilmez Fenerbahçedir benim için . Zaten bugüne kadar ikisinin grubuna da katılım göstermedim ama dün gördüm ki GençFenerbahçeliler gerçekten çok haklı ve umarım eski güçlerine kavuşurlar . Dediğim gibi ben Aziz Yıldırımı büyük başkan olarak hatırlamak isterim ve onu çok severim . Ama artık bırakması gerekiyor . Her şeyin bir sınırı olmalı .

• @Scenarist Sefa ile ilgili anlattıklarını bir yerde okumuştum ama gazete haberi diye takmamıştım cidden öyleymiş. Neyse dün gece maçı Telekomda izlediysen farketmişsindir 34. dakika da FENERİUM Taksim sloganları atacakken alkış ile protesto tuttuk zaten hemen ardından gol geldi. Golden sonra bir daha Taksim diye bağırcaklarken Fenerbahçe Sen Çok Yaşa ile kontraya geçtik yani GFB'de istemiyor siyasi sloganları.

@Tired Soul Hocam GFB feshetsin demişsin de şu anda yüzlerce şehir ve ülkede GFB'nin üyeliği var takım nereye gitse onlar da gidiyor GFB harici tribün gruplarımızın şu anda her yerde temsilcilikleri yok. Sefayı savunmadım ben şu ana kadar ama emin ol o da tribünlerin artık bir olmasını istiyor gelecek yeni yönetim ile beraber tribün grupları bir olacak ve GFB'ye olan sevgide artacak kanaatindeyim.

@FenereSevdalı Hocam arkadaş anlatmış bir daha söyliyim henüz aday olup olmaması kesin olmadığı için hala istifaya çağrılıyor.

• Fener tribünü baya bi bölünmüş arkadaşın yazısından anladığım kadarıyla. Takıma zarar verir bu olay.

• Yanliz GFB derken şunu söyleyeyim, anadolu yakası GFB "oooo aziz yıldırım" tezahurati yapiyor. GFB nin tamami degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Scenarist

Öncelikle Merhabalar .
    Ben de dünkü maçtaydım ve Türk Telekom alt tarafta maçı izliyordum . Daha doğrusu olayları izlemekten dolayı izlemeye çalışıyordum desem daha iyi olacaktır.
    Çok sinirlendiğim birkaç mesele var . Tribüne siyaset sokan birkaç grup var . Bunlar yüzünden tribünlerde hiç birlik ve huzur kalmadı . Başta 12numara denen , kendini Fenerbahçe grubu olarak gösteren ancak siyasi emelleri için Fenerbahçe'yi kullanmaya çalışan sahtekarlar. Başta her eylemlerine destek verirdim ama gerçek yüzleri yeni ortaya çıktı ve hemen geri adım attım . Bu sahtekar gruba destek verenleri de aynı şeye davet ediyorum . Kimin siyasi görüşü nedir bilemem ama Fenerbahçenin , tribünlerin iyiliği için gerçek bir Fenerbahçeli bu gibi şeylerden uzak durur. GençFenerbahçeliler ve İstanbul Anadolu Yakası GFB biliyoruz ki ayrıldılar . Bu grupların ikiside siyasi sloganlara karşı ve bu yüzden geçmişten gelen , gerçek Fenerbahçeliler olduklarını gösteriyorlar. Ama dediğim gibi başta 12numara denen sahtekar , sonradan çıkma bu grup sadece ve sadece tribünlerin huzurunu bozmaya , aynı şekilde takımın da performansını da düşürmeye başladı . Allah belalarını versin , Fenerbahçe den ellerini çeksinler. Ben Anadolu yakasında , Üsküdarda oturan ve GFB kurucuları İbrahim ve Sefa hakkında rahatlıkla bilgi alabileceğim bir konumda oturuyorum . Bu yüzden onlar hakkında gerçekten kayda değer şeyler biliyorum . Öncelikle Sefa , geçmişte yanlış bir hayat sürdüğünü kabul ediyor ve şundan bir süre önce kutsal topraklara , hac görevini yerine getirmeye gitti . Bundan sonra da önceki hayatı için tövbe etti ve şuan dini açıdan bakarsanız , hemen hemen birçok vakit namazını kılan birisi. Bu yüzden Sefaya hala hakaret edenlere bunları bilmesi gerektiğini iletirim. İbrahim ise bildiğimiz gibi şuan Anadolu Yakası GFB olarak ayrılmış durumda . Aziz Yıldırımı destekliyorlar ama siyasi sloganlara engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar . Çünkü bunun yeri Tribün değil , hele ki Fenerbahçe tribünü hiç değil . Aziz Yıldırıma gelirsek , şahsi fikrim CAS davasından sonra seçime gitmesi en mantıklısıydı . CAS davasını kazanabilecek birisi varsa , yine oydu . Bu yüzden bu güne kadar destekledim ama başaramadı . Ben onu büyük başkan olarak hatırlamak istiyorum ve bu yüzden artık lütfen buraya kadar , yeter . Bir arkadaş '' adam 2 ay sonra gidiyor , daha niye istifa diye bağırıyorsunuz ki '' gibi şeyler söylemiş . Ancak eksik bildiği bir nokta var sanırım . Aziz Yıldırım tekrar aday olabilir ve hala açıklama yapmış değil . Eğer olursa ki Yönetim kurulunda güç onun elinde olduğundan yine başkan olacaktır . İşte istifa seslerinin sebebi budur . ;)
    Beni Aziz Yıldırım düşmanı , Sefa ya da İbrahim yandaşı olarak görmeyin . Ne Sefa ne de İbrahim , tek vazgeçilmez Fenerbahçedir benim için . Zaten bugüne kadar ikisinin grubuna da katılım göstermedim ama dün gördüm ki GençFenerbahçeliler gerçekten çok haklı ve umarım eski güçlerine kavuşurlar . Dediğim gibi ben Aziz Yıldırımı büyük başkan olarak hatırlamak isterim ve onu çok severim . Ama artık bırakması gerekiyor . Her şeyin bir sınırı olmalı .

+1907
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

@Scenarist Sefa ile ilgili anlattıklarını bir yerde okumuştum ama gazete haberi diye takmamıştım cidden öyleymiş. Neyse dün gece maçı Telekomda izlediysen farketmişsindir 34. dakika da FENERİUM Taksim sloganları atacakken alkış ile protesto tuttuk zaten hemen ardından gol geldi. Golden sonra bir daha Taksim diye bağırcaklarken Fenerbahçe Sen Çok Yaşa ile kontraya geçtik yani GFB'de istemiyor siyasi sloganları.

@Tired Soul Hocam GFB feshetsin demişsin de şu anda yüzlerce şehir ve ülkede GFB'nin üyeliği var takım nereye gitse onlar da gidiyor GFB harici tribün gruplarımızın şu anda her yerde temsilcilikleri yok. Sefayı savunmadım ben şu ana kadar ama emin ol o da tribünlerin artık bir olmasını istiyor gelecek yeni yönetim ile beraber tribün grupları bir olacak ve GFB'ye olan sevgide artacak kanaatindeyim.

@FenereSevdalı Hocam arkadaş anlatmış bir daha söyliyim henüz aday olup olmaması kesin olmadığı için hala istifaya çağrılıyor.

GFB'ye sevgi bundan sonra hiç bir türlü artmaz bana kalırsa. Hatta kale arkasındakilerin eğitim seviyesi arttıkça Gfb'ye sevgi azalır bundan adım gibi eminim. GFB'nin şehir içi temsilciliklerinin olduğu doğrudur ama deplasmanlara Gfb gitmese bile o deplasman tribünü her türlü dolar Fenerbahçe'den söz ediyoruz. O yüzden deplasman maçlarında Gfb'nin yokluğu her türlü dolar. Ama europe gfb'nin yeri dolmaz onlar iyi işler yapıyor ona eyvallah

Bazı arkadşalar 12numara demiş ama 12numara twitter da bir hesap sadece. Tribünde belli başlı bir blogları yokki tribün grubu değiller onlara ne dert yanıyorsunuz onu anlamıyorum

Renkdaşlara da bir soru Maraton H I blokdaki tribün grubunun ismi ne?

• @Tired Soul Evet ülke içinde dolar tribün de GFB'nin ki gibi bağırırlar mı sence hocam yapma Allah aşkına. Tamam GFB'ye sevgiyi geçtim ama 15 sene olmuş Genç Fenerbahçeliler kurulalı ve eminim ki Aziz Yıldırım gittikten sonra tekrar güçlü bir Genç Fenerbahçeliler olarak geri dönecekler neden düşman edildi anlamıyorum adamların tek isteği İSTİFA ve bunu yaklaşık 1 seneden beri istiyorlar hep dile getiriyorlar. Grup CK ve Vamos faaliyetlerini durdurunca daha da çok iş düşecek GFBye çünkü Telekomda sadece Ünifeb ile kaldılar eskiden çok daha grup vardı bu da daha çok ses demekti ve GFB ile kardeş gibiydi Vamos. Eğer yeni yönetim gelirse çok daha iyi şeyler olacak hem GFB hem de tüm tribün grupları adına (Anadolu Yakası hariç).
  • 12numara sadece bir twitter hesabıdır ancak tribünlerde belli grupları organize edenler onlardır . Bunu kimse inkar edemez . Huzursuzlukların sebebinin başlıca sebeplerindenler . ;)
    Kastettiğim de buydu zaten .

GFB bazı hatalar yapmıştır ancak bunlardan geri dönüyorlar ve açıkçası zamanında hoşlanmadığım GFB den şimdi hoşlanıyorsam ve benim durumumda bildiğim birkaç kişi tanıyorsam , GFB 'ye sevgi artıyor demektir .
    Ayrıca deplasmanlarda GFB 'nin yokluğu hissedilmez demişsiniz ama şu açıdan hissedilmez . Tribünlerin dolması açısından , evet . Mesele tezahürata ve desteğe gelince öyle bir hissedilir ki , yeri gelir mumla ararsınız . GFB uzun yıllardır Fenerbahçe tribünlerine hayat veren gruptur . Anadolu GFB de aynı şekilde ama ayrıldılar . 90 dakika hiç susmayan , gol yediğimizde dahi desteği kesmeyen sayılı belki de tek gruptur .
    Eğitim seviyesi demişsiniz ve büyük haksızlık etmişsiniz . İnsanların eğitim seviyesini bilmiyoruz , kaldı ki eğitim seviyeleri ile tribünlerdeki destekleri , takıma desteklerini bununla bağdaştıramazsınız . Zamanında çok cahilce hareketler yapmış olabilirler ama o dönemler her takım taraftarı için o şekildeydi . Şimdi her hareketleri çok farklı .
    Ben böyle düşünüyorum . Teşekkürler ..

• Biz Çağlayan Adliyede her duruşmada öğle saatinde gelip gecelere kadar biber gazı yerken sonunda karakola düşerken , Sefacık ve arkadaşlar neredeydi ? KFY'de 50 yaş üstü adamlar bile gelirken neredeydi sefa ? Pepe metin gibi bir tribün efsanesi bile Çağlayanda karakola düşerken gfb neredeydi ?

GFB kendini fes etmesi gereken en öncelikli örgüttür.. Kaldı ki yaptıkları tek iyi şey vardı oda Novi Pazar'a karşı yapılanlar orada olanlar veya video'dan izleyenlerde oradaki sefanın konuşmalarını felan görüp samimiyetini anlar zaten full reklam kokuyor o herif..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.