Şimdi Ara

Kardeşim bana benziyor mu Ssli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
11.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surata un mu döküldü yoksa anemi mi var?
  • Sonu benzemez inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni görünce yıllar önce oynadığım Heroes III Might and Magic diye bir oyun aklıma geldi. Undead kalesinde Wraith diye bir ünite vardı. Resmen sana bakarak oluşturmuşlar...

Link;http://guides.gamepressure.com/heroes3hd/gfx/word/356083576.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 31 Ocak 2017; 1:50:59 >
  • Kadının alnındaki damarları görebiliyorum

Küçük kız kadına benzemiyor
  • böyle konulara yazıp ilgi aşıklarına pirim vermek istemiyordum, fakat yılmadan 10 larca konu açtın cansel. belli ki bu konuda da asıl öğrenmek istediğin kardeşinle olan benzerliğin değil. insanların hakkında ne düşündüğü, belki de iltifat arıyorsun bilemiyorum.

lakin anladığım tek şey. bir derdin, anksiyeten, dışlanmışlık hissin var. deli gibi insanlar hakkında ne düşünüyor bilmek istiyorsun. fakat burası yeri değil. burada objektif fikir alamazsın.

burada 9/10 kıza da çöp diyen de çıkar, 2/10 luk kıza çavuşu tokat manyağı yapan da çıkar. çok farklı bir ortam burası. eğer görüntün, albenin hakkında objektif fikir almak istiyorsan yardım edeyim. bir ihtimal belki konu dışını bırakırsın.https://www.reddit.com/r/Rateme/

• Az insan olun insan.Gerçekten şu konuda kimlerşe takıldığımızı anlamamız lazım.

Kız görünce nasıl tepki vereceğinizi şaşırmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Sonda batırmışsın sil çavuşu mavuşu.+ Mı verdim.

• Kaşlar farklı gibi ama onun dışında ben benzettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvar rengi nedense bunu hatırlattı

Kardeşim  bana benziyor  mu Ssli

yüklenmeyin fazla kızcağıza

• İkinizde çirkinsiniz

• Kiz cirkin deilde bakimsiz bence. cok salmissin kendini bayan,biraz bakimdan kimseye zarar gelmez

• Mesajlara haykırdım ama çirkin değilsin. Buradaki mesajlara takma kafanı diyecem ama zaten bu forumun nasıl bir forum olduğunu bilerek atmışsın o yüzden kafana takacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

nasıl bir forumsa kızlari bile çöp

sıcak fırsatlar diye gelip harun abiye denk geldin kardeşim

• konu içerisindeki bütün hdpli benzetmelerine katılıyorum.

ayrıca fiziksel olarak çirkinliğinden daha çirkini, ortalık bu kadar kötüyken küçücük çocuğu kendi pis emellerine alet edip utanmadan resimlerini egonu tatmin etmek uğruna rahatça sağda solda paylaşabiliyorsun.

umarım bir baban vardır ve o telefonu sana bütün şekilde yutturur. zira o ego ancak öyle tatmin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Ozelden yazan cok oluyo mu Dh de bunu merak ediyorum

Oluyor

• Merhaba tanışabilir miyiz ben tatlı bir cocugumdur, sen bu asosyellere bakma elleri daha kız eline değmemiştir bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Merhaba tanışabilir miyiz ben tatlı bir cocugumdur, sen bu asosyellere bakma elleri daha kız eline değmemiştir bile

owww durumun çok vahim delikanlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

quote:

Merhaba tanışabilir miyiz ben tatlı bir cocugumdur, sen bu asosyellere bakma elleri daha kız eline değmemiştir bile

Çirkin kadın azdır, bakımsız kadın çoktur. Herşeye çöp diyen takım kiminle evlenecek çok merak ediyorüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 31 Ocak 2017; 10:34:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

quote:

Çirkin kadın azdır, bakımsız kadın çoktur. Herşeye çöp diyen takım kiminle evlenecek çok merak ediyorüm

Aslanım ne alakası var; ne gördüysen saldırma bak ırk düzelmiyor sonra ağzımız burnumuz yamuk dolanıyoruz etrafta biraz seçici olun .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.