Şimdi Ara

Kardeşim dediğin adamın seni satması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam satıyomu satmıyor mu bilmiyorum fakat bana göre %70 satıyor şimdi size anlatacağım yaşadığım olayı sizde ciddi yorumlarınızı esirgemeyin..

Fazla uzatmadan konuya gireyim, bu kardeşim dediğim elemanla biz ilköğretim 7.sınıftan beri böyleyiz yaklaşık 5 yıl oluyor yani fakat bu ara benim çok uyuz olduğum biriyle takılıyor ilk öğrendiğimde 1 kereden birşey olmaz dedim fakat 2 -3 tekrarlandı hadi arada takılması birşey değil ama son zamanlarda sanki benden soğududa onunla daha yakın gibi hissediyorum bu olay şu olaydan sonra oldu bu benim arkadaş bayadır kimseyle çıkmıyodu o benim uyuz olduğum eleman sanırım buna bi kız arkadaşını ayarlamış buda şimdi bana kız ayarladı diye onunla daha samimi olabilir diye düşünüyorum ve sürekli zaten ayarladığı kız o eleman ve benim arkadaş görüşüyolar bu gece yaşanan olay artık benim emin olmamı sağladı diyebilirim.. Teyzesine gidiyordu yanında kardeşi ve ben vardım durağa kadar bırakacaktım onları konuşurken işte yarın doğum gününe davetliyim ya felan dedi bende kimin dedim cerenin ya dedi ( onun manitası ) bende iyi felan dedim oda ne iyisi ya birsürü kız felan dedi arkasından kardeşi ahmetide (ben ) götürsene tek kalmazsın abi dedi o hiçbirşey demedi ztn hemen arkasından ben yok ya ben zaten gelemem maça gidicem yarın felan dedim öyle kaldı şimdi yarın dikkat edicem eğer o uyuz olduğum elemanla gittiğini anlarsam %100 emin olacağım..

Not : Sattığını düşündüğüm kardeşim dediğim adam olduğu için pek kötümser düşünmek istemiyorum geçmiştede en iyi anılarımı onunla yaşamıştım ve para olarakta onun durumu biraz kötü olduğundan hep ben ısmarlıyodum yiyecek içecektir vs..

Okuyan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havanamorris -- 9 Nisan 2010; 22:56:12 >

• up
  • özet geç manitalar soyunuyor mu
  • dünyakadar malın olacagına fındık kadar .... olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

özet geç manitalar soyunuyor mu

evet senin manita soyunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Arkadaşlar tam satıyomu satmıyor mu bilmiyorum fakat bana göre %70 satıyor şimdi size anlatacağım yaşadığım olayı sizde ciddi yorumlarınızı esirgemeyin..

Fazla uzatmadan konuya gireyim, bu kardeşim dediğim elemanla biz ilköğretim 7.sınıftan beri böyleyiz yaklaşık 5 yıl oluyor yani fakat bu ara benim çok uyuz olduğum biriyle takılıyor ilk öğrendiğimde 1 kereden birşey olmaz dedim fakat 2 -3 tekrarlandı hadi arada takılması birşey değil ama son zamanlarda sanki benden soğududa onunla daha yakın gibi hissediyorum bu olay şu olaydan sonra oldu bu benim arkadaş bayadır kimseyle çıkmıyodu o benim uyuz olduğum eleman sanırım buna bi kız arkadaşını ayarlamış buda şimdi bana kız ayarladı diye onunla daha samimi olabilir diye düşünüyorum ve sürekli zaten ayarladığı kız o eleman ve benim arkadaş görüşüyolar bu gece yaşanan olay artık benim emin olmamı sağladı diyebilirim.. Teyzesine gidiyordu yanında kardeşi ve ben vardım durağa kadar bırakacaktım onları konuşurken işte yarın doğum gününe davetliyim ya felan dedi bende kimin dedim cerenin ya dedi ( onun manitası ) bende iyi felan dedim oda ne iyisi ya birsürü kız felan dedi arkasından kardeşi ahmetide (ben ) götürsene tek kalmazsın abi dedi o hiçbirşey demedi ztn hemen arkasından ben yok ya ben zaten gelemem maça gidicem yarın felan dedim öyle kaldı şimdi yarın dikkat edicem eğer o uyuz olduğum elemanla gittiğini anlarsam %100 emin olacağım..

Not : Sattığını düşündüğüm kardeşim dediğim adam olduğu için pek kötümser düşünmek istemiyorum geçmiştede en iyi anılarımı onunla yaşamıştım ve para olarakta onun durumu biraz kötü olduğundan hep ben ısmarlıyodum yiyecek içecektir vs..

Okuyan herkese teşekkürler.

Bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.618 -- 10 Nisan 2010; 0:08:28 >

• Satıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Töbe bişey anladıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Töbe bişey anladıysam

adam gibi oku anlarsın kardeşim!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut

özet geç manitalar soyunuyor mu

evet senin manita soyunuyo

hadi ya, bırakayım ben o zaman yollu benimki
  • quote:

quote:

Töbe bişey anladıysam

Cidden çok karışık bi yazı olmuş.Yorgunlukla birleşince hiç bişey anlayamadım.

Ama kardeşin dediğin adam sana ihanet ettiyse o artık senin kardeşin değildir
  • quote:

quote:

quote:

Töbe bişey anladıysam

Cidden çok karışık bi yazı olmuş.Yorgunlukla birleşince hiç bişey anlayamadım.

Ama kardeşin dediğin adam sana ihanet ettiyse o artık senin kardeşin değildir

Yani artık enseste girmez, sıkıntı yok. Sevişin gençler.
  • ya çocukmusunuz ya
    yok o oraya gitmişte yok o bunla çıkmışta yok doğum gününde kızlarla olmuşlarda
    sane ne adamdan sanki hayatı boyunca seninle olucak kardeşlik dostluk bu diildirki
    ne o sürekli beraber adamın başka arkadaşları olamazmı yani senden başka
    kardeşim diyosun adama ama sırf kendini düşünüyosun
    kardeşim dediğin adamın sevgilisi var onun için sevinicene yok o ayarlamışta kız doğmuşta doğum günü ne çağırmamış
    çağırmaz tabi sanki 3 aylık bebeğini elinden almışlar gibi kıskanmışsın adamı
    olmaz böyle
    git arkadaşının yanına aranızda hiç bir uzaklaşma falan yok senin kendi kafan da oluşturduğun birşey
    bikere satmak kavramı yanlış satmak senin bildiğin gibi birşey diil
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat_berk

ya çocukmusunuz ya
    yok o oraya gitmişte yok o bunla çıkmışta yok doğum gününde kızlarla olmuşlarda
    sane ne adamdan sanki hayatı boyunca seninle olucak kardeşlik dostluk bu diildirki
    ne o sürekli beraber adamın başka arkadaşları olamazmı yani senden başka
    kardeşim diyosun adama ama sırf kendini düşünüyosun
    kardeşim dediğin adamın sevgilisi var onun için sevinicene yok o ayarlamışta kız doğmuşta doğum günü ne çağırmamış
    çağırmaz tabi sanki 3 aylık bebeğini elinden almışlar gibi kıskanmışsın adamı
    olmaz böyle
    git arkadaşının yanına aranızda hiç bir uzaklaşma falan yok senin kendi kafan da oluşturduğun birşey
    bikere satmak kavramı yanlış satmak senin bildiğin gibi birşey diil

katılıyorum.Ayrıca sen satmak-satılmak nedir daha görmemişsin daha

• İyi başka birini bul ömür boyu birbirinize yapışık şekilde yaşarsınız
  • Seni gerçekten sevecek 2 insan olacak bu dünyada biri annen biride doğru kişiyi bulursan hayat arkadaşın gerisi komple hikaye tamamen yalan.Bu iki kişi dışında yanlız olduğun gerçeğine alışsan iyi edersin...
  • kardeşim diyeceğin insan 5-6 yıllık arkadaş değildir ne arkadaşlar vardır 2-3 günlü 10-15 senelik arkadaşlardan iyidir herkeze kardeşim derseniz sonucunuda alırsınız tabi
  • Hahaha.Resmen arkadaşını başka insanlardan kıskanmışsın.Tamam tamam o tek seni seviyor.
  • bugunkı romanını anlat merak ettım bak sımdı kım kımı satmıs
  • en azından nokta koysaydın aralara ya okicaktımda yoruldum ilk satırda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.