Şimdi Ara

Kardeşim dediğiniz kişiye aşık olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y u do dis

Çok kötü gerçekten , aklımda hep o var çok hüzünlüyüm , sıradan bir insan da değil ki... @jasonn123

Değilsindir hocam sıkma canını @.ParadoX.

olur oyle sende benim gibi yap yoksa çok üzülürsün hiç gerek yok oyle atraksiyonlara bi kere direk friendzone'desin.hiç kaçarın yok kızdan daha uzaklaşırsın.hiç iyi olmaz
  • Bu vakaya bişi deniyordu da unuttum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Çok kötü gerçekten , aklımda hep o var çok hüzünlüyüm , sıradan bir insan da değil ki... @jasonn123

Değilsindir hocam sıkma canını @.ParadoX.

olur oyle sende benim gibi yap yoksa çok üzülürsün hiç gerek yok oyle atraksiyonlara bi kere direk friendzone'desin.hiç kaçarın yok kızdan daha uzaklaşırsın.hiç iyi olmaz

Çok zor olacak... Umarım başarabilirim.

• y u do dis kullanıcısına yanıt

• qamqi iyi güzel bu adam benim kafadan diyodum simdi actigin konuya bak geri kafalı degilim valla bak ama suan icin kiz arkadas gereksiz. Gunah diyecem ama orayi.coktan astik millet olarak yapma etme

• Aşk temiz bir duygudur işi sekse yoran yobazları dikkate almayın. Bence bir sıkıntı yok.

Not: Başıma böyle bir olay gelmedi.
  • Kardeşin erkek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Aşk temiz bir duygudur işi sekse yoran yobazları dikkate almayın. Bence bir sıkıntı yok.

Yobaz ben miyim burda

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaya9778

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Aşk temiz bir duygudur işi sekse yoran yobazları dikkate almayın. Bence bir sıkıntı yok.

Yobaz ben miyim burda

Bir kişiyi düşünerek yazmadım kimsenin üzerine alınmasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Sıkıntı büyük. Hatayı baştan yapmışsın bilader.

Adam hatayl'lı değil ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Adam hatayl'lı değil ki

Birisi forumu kapatsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

bugun dostum yarın tostum

Bugün bacım yarın ihtiyacım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İRADE"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Adam hatayl'lı değil ki

"Hatayı" dedim "Hatay'ı" değil. Kesme işaretinin var olmadığını hesaba katmamışsın.

• Yapma kardeş. Söyleyemezsen içinde kalır sana sıkıntı olur. Söyleyip olumsuz cevap alırsan yine sana sıkıntı olur. Olumlu cevap alıp ileride ayrılırsan çok iyi bir arkadaşını kaybetmiş olursun sıkıntı kime olur tabiki sana.
  • 3 kere kankam sevgilim oldu hepsi friendzone'dan geliyor bana da nedense bu sefer de böyle olursa konu açar frienzone'cularla dalga geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Yapma kardeş. Söyleyemezsen içinde kalır sana sıkıntı olur. Söyleyip olumsuz cevap alırsan yine sana sıkıntı olur. Olumlu cevap alıp ileride ayrılırsan çok iyi bir arkadaşını kaybetmiş olursun sıkıntı kime olur tabiki sana.

İki ucu sivri değnek , bir süre içime atacağım artık , şimdilik şartlar gereği yapacak fazla birşey yok zaten

• Kamki niye kardeşini mikmek İstiyon(iyi niyetlisinde kamkicim sonucta is oraya varicak)Akisına bırak gecer Hic olmadı teklif et belki o da seviyorsudur.

• Bu kardeş kanka işleri de yeni moda oldu. Kızla kan bağın mı var? Hayır, o zaman sıkıntı yok. Seviyorsan açıl. Ama kıza daha önceden sen benim kardeşimsin ayağı falan yaptıysan uzak dur boşver.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Yapma kardeş. Söyleyemezsen içinde kalır sana sıkıntı olur. Söyleyip olumsuz cevap alırsan yine sana sıkıntı olur. Olumlu cevap alıp ileride ayrılırsan çok iyi bir arkadaşını kaybetmiş olursun sıkıntı kime olur tabiki sana.

İki ucu sivri değnek , bir süre içime atacağım artık , şimdilik şartlar gereği yapacak fazla birşey yok zaten

Atma içine. Unut hepten. İleride yakınlaşma olursa şimdi içine attıkların bir anda çıkar kötü olur. Aşık olmak için çabalama, açılamıyorsun diye üzülme. Biriyle tanışırsın veya çoktan tanıştığın biriyle karşılaşırsın, belki 30 yıl sonra olur belki 10 gün sonra ama bütün yaşadıklarını unutursun. Bekle ve gör diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.