Şimdi Ara

Kardeşim dediğiniz kişiye aşık olmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aynı duruma düştüm. Çok yakınız hatta bizi sevgili sananlar bile oluyor. Ama asla söyleyemem hislerimi ona kaybetmek istemiyorum arkadaş kalmamız daha iyi.
  • forumda da bloklaya bloklaya adam kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

forumda da bloklaya bloklaya adam kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım geçicidir.

• la kiz arkadaş olur mu? ne boş adamlarsiniz.

• Unutursun, bir boşluğa düşmüşündür o yüzden öyle düşünüyorsun şu an. Başka birini bulunca geçer. Hatta kendine dalga geçersin sonra, olmadığına da dua edersin.
  • aynı şey oldu başka birini buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Unutursun, bir boşluğa düşmüşündür o yüzden öyle düşünüyorsun şu an. Başka birini bulunca geçer. Hatta kendine dalga geçersin sonra, olmadığına da dua edersin.

Bu ne saçma şey yahu bildiğin acı çektiriyor adama , maddi manevi acı , rahat duramıyorum arkadaş vücudum bir garip işliyor , hep diken üstündeyim sanki , kalbim bir acayip atıyor. İnsana duyulan sevgi bu derece olabiliyorsa ilahi aşk nasıldır acaba? Off...
    Beynimde binbir senaryo oynuyor , yazsam her biri 10'ar sezonluk dizi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaya9778

qamqi iyi güzel bu adam benim kafadan diyodum simdi actigin konuya bak geri kafalı degilim valla bak ama suan icin kiz arkadas gereksiz. Gunah diyecem ama orayi.coktan astik millet olarak yapma etme

Çok haklısın da , bu aralar iyi değilim..

• Bana kimse aşık olmadı

• Bana çikolata almıştı , onun hatırası diye saklıyorum hala

• y u do dis kullanıcısına yanıt
    Başımdan geçmişti hocam o esnada bunun ahlaki boyutu ikinci üçüncü planda kalıyo.Uzaklaştırmıştım kendimi.Sonra onun da daha fazla üzülmesini engellemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Unutursun, bir boşluğa düşmüşündür o yüzden öyle düşünüyorsun şu an. Başka birini bulunca geçer. Hatta kendine dalga geçersin sonra, olmadığına da dua edersin.

Bu ne saçma şey yahu bildiğin acı çektiriyor adama , maddi manevi acı , rahat duramıyorum arkadaş vücudum bir garip işliyor , hep diken üstündeyim sanki , kalbim bir acayip atıyor. İnsana duyulan sevgi bu derece olabiliyorsa ilahi aşk nasıldır acaba? Off...
    Beynimde binbir senaryo oynuyor , yazsam her biri 10'ar sezonluk dizi olur.

Sakin ol geçecek hepsi bana da olmuştu şimdi baya gülüyorum hatta kızıyorum kendime

• Kardeşim.

Dedim.

Aşık olmadım.

• Lise sona gidiyorum, lise 1den beri ayni sinifta oldugumuz zamaninda en yakin kiz arkadasim olan kisiyle 9 aydir cikiyoruz. Yeri gelirdi birbirimize sevgililerimizi bile anlatirdik, dertlesirdik. Yeri gelirdi sevgililerimiz yuzune birbirimizle deli gibi didisirdik. Gecen sene subat ayinda birbirimize baya yakin olmaya basladik, sonrada onunu alamadik. Aslinda su ana kadar ciktiklarim arasinda en rahat oldugum iliski. O beni biliyo, ben onu. Dedigim gibi 4 senedir ayni siniftayiz bi de zamaninda her bi bokumuzu anlattigiz icin rol yapma geregi falan da duymuyoruz. Rahat rahat, mutlu mesut geciniyoruz.

• en yakın arkadaşların sevgili olması bana hep mantıklı gelmiştir sonuçta çok iyi anlaşıyorsun sevgilin olacak kişiyle anlaşıyorsan problem yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Kamki niye kardeşini mikmek İstiyon(iyi niyetlisinde kamkicim sonucta is oraya varicak)Akisına bırak gecer Hic olmadı teklif et belki o da seviyorsudur.

Dinleyin bu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

İnsan insanı miker mi

Böyle hunharca, nefessiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Ben de aynı duruma düştüm. Çok yakınız hatta bizi sevgili sananlar bile oluyor. Ama asla söyleyemem hislerimi ona kaybetmek istemiyorum arkadaş kalmamız daha iyi.

zor olanı seçmişsin. Takdir ettim seni.

• 3 senelik yakin arkadasim olan biriyle sevgili oldum ve 3 ay surdu ayrildik, aradan bir yol gecti tekrar baristik ve 2 ay surdu simdi yine baristik bakalim ne kadar gidecek ama suan baya adamakilli iliskimiz ve onceki 2 seferden + 3 yildan birbirimizi baya iyi taniyoruz bu seferkini baya goturucez gibi bakalim, sorularin varsa sorabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.