Şimdi Ara

Kardeşim dediğiniz kişiye aşık olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y u do dis

Senin ilişki başka şeyler üzerine kuruluymuş anladığım kadarıyla , ama ben çok iyi niyetliyim.

@LoveBella

başka şeyler derken ?? biraz açsaydın aklıma onca düşünce geldi yoksa tahmin ettigim şeymi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

Senin ilişki başka şeyler üzerine kuruluymuş anladığım kadarıyla , ama ben çok iyi niyetliyim.

@LoveBella

başka şeyler derken ?? biraz açsaydın aklıma onca düşünce geldi yoksa tahmin ettigim şeymi ??

Sen öyle anlattın ben napayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugun dostum yarın tostum
  • klasik Türk erkekleri kızla once kanka olurlar kardesım derler sonra seni seviyorum derler yani hiç boyle yapmadım ama yapanlar var.
  • em onu
  • quote:

Böyle birşey yaşayanınız var mı , bu durumda nasıl davranırdınız? Ya da en yakın arkadaşınızın size aşık olduğunu farketseniz?
    Bunu ahlaki olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

Hocam LoL oynuyormusunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

@LoveBella

Sen öyle anlattın ben napayım

haklısın orda :D ama ben daha tam detaylı anlatmadım mesela kızı bizim eve çagırmıştım ev tekti hatta o günü hiç unutmam :D devamını yazmıyım istersen

Ciddiyete gelirsek : insan bi baglanıyor hoşlanıyor bütün gün onu düşünüyosun mecburen gidip konuşuyorsun yapıcaak bir şey yok hem sen ona kardeşim dedin diye kardeş olmuyorsunuzki isteyen kardeş der isteyen amcaoglu der . şu an ne antlatsak boş senin başına gelince anlarsın

Eger kardeşim dedigin birine aşık olduysan git konuş yarına çıkcagımız belli degil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

quote:

kardeşim dedigim kanka dedigim bi kızla çıkmıştım (ilk o istemişti bende zamanlaaşık oldum) 3 yıl daha geçen sene ayrıldık her gün mesajlaşıyoruz :D

Soruları alıyım :D

Kankalıktan sevgililiğe nasıl geçtiniz?

her gün konuşuyorduk ister istemez sevgili cinsellik muhabbetleri velan denk geliyordu . en sonunda etmek zorunda kaldım 3 yılda 3 kezz ayrıldık 3 kez yine teklif ettim yine kabu etti .

Yani normal bi durum ister istemez kankam dedigin kişi hayatının anlamı oluyor

Çakaaeeel kanka ayağına

aynen ilk defa bi kızla cinsellik hakkında konuştum kanka kardeşim ayagına :D

Taktik güzel beyler işe yarıyor :)

EGER İŞİ İLERLETİRSENİZ VARYA OFF NEYSE YAZMIYIM YENİ BANIM KALKTI

Pm'den devam edelim taktik versene qamqi

• quote:

Böyle birşey yaşayanınız var mı , bu durumda nasıl davranırdınız? Ya da en yakın arkadaşınızın size aşık olduğunu farketseniz?
    Bunu ahlaki olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kardeş bende basta kardesime aşık olduğumu sandım ama değilmisim sadece arada kafam 1 milyon oluyor mal mal seyler yapabiliyorum önce aşık olduğundan emin ol benim gibi yanlış duygulara düşme.

• Ben oynamıyorum ama oynayan arkadaşlarım var @Amanda Aman

Oturup uzun uzun düşünmeye ihtiyacım var ama kafam çok dolu zaten imkanım yok , aceleye getirilemeyecek kadar ciddi bir iş @.ParadoX.

@RowTzNox

• y u do dis kullanıcısına yanıt
    Sen sen ol sakın düşünmeden bisey söyleme bidaha senle konusmayabilir çok kötü bir duygu

• Kızlar hiçbir zaman arkadaşın olamaz ya sevdiğin ya da nefret ettiğindir

• quote:

Orijinalden alıntı: .ParadoX.

Sen sen ol sakın düşünmeden bisey söyleme bidaha senle konusmayabilir çok kötü bir duygu

Öyle birisi değil istemese bile anlayışla karşılayacaktır , ama bazı şeyler eskisi gibi olmayabilir

• y u do dis kullanıcısına yanıt
    Ben söylemiştim biraz konuşmadı benle fakat sonra şizofrenligim farketti konusuyor ama eskisi gibi değil arada şizofrenlil yapmasam ne güzel eskisi gibi olacaktık sen gine bi düşün duyguların gerçek olmayabilir fakat duygularından eminsen biraz bekle belki geçer

• quote:

Ben söylemiştim biraz konuşmadı benle fakat sonra şizofrenligim farketti konusuyor ama eskisi gibi değil arada şizofrenlil yapmasam ne güzel eskisi gibi olacaktık sen gine bi düşün duyguların gerçek olmayabilir fakat duygularından eminsen biraz bekle belki geçer

Şizofrenlik derken , ne yaptın?

• Karşı cinsse sorun olmaz aynı cinsse öl geber,
  • quote:

quote:

Şizofrenlik derken , ne yaptın?

İşte kızı sevmediğim halde sevdiğimi söyledim benim böyle haraketlerim çok oluyor olmayan bir seyi soyleyebiliyorum ve bu bir cok konuda oluyor arkadaşlarimda bana bazen şizofren diyorlar hatta artik ben bile şizofren olduğumu düşünüyorum :(

• başıma geldi zor bi durum.ama ben boyle şeyleri çabuk aşabilen bi insanım.kafada bitirdim.zaten ona soylesem arkadaşlıgımızda biterdi.gerek yok.boyle iyiyiz.

hatta bi gün ben ölsem en çok sen üzülürsün demişti bana bende ne alaka lae dedim ama haklıydı
  • y u do dis
  • Çok kötü gerçekten , aklımda hep o var çok hüzünlüyüm , sıradan bir insan da değil ki... @jasonn123

Değilsindir hocam sıkma canını @.ParadoX.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.