Şimdi Ara

Kardeşim PYBS'den burs kazandı, bağlamadılar. YARDIM GEREK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim geçen sene orta son'da PYBS sınavına girdi. Burs kazandı mı kazanmadı mı ailem anlayamadı. Çünkü eve de bir kağıt gelmedi. Daha sonra annem ortaokul müdürüyle görüştü ve işlemle alakalı müdürün ifadesi 'çocuğun gideceği lisedeki müdür yapacak' oldu. Lise müdürü de 'hayır sınava ortaokulda girdi, işlemleri ortaokul müdüriyeti yapacak' dedi. Git gel git gel sonunda kazanamamış, uğraşmayın dediler. Bizimkiler de tamam deyip oturdular tabi.

Derken kardeşim geçen hafta yanıma gezmeye gelirken öğrenci belgesi al öğrenci akbili alalım dedim. Ve burs durumu kısmında BURSLU ifadesini gördüm. Okullarla tekrar görüşmelerimizde araştıracağız dediler. Araştırdılar ve evet kazanmış ama evrak teslim edilmediği için hakkı yanmış başkasına verilmiş dediler. Ve bu o iki okul müdürünün sebep olduğu bir saçmalık. İlçe MEM'e 'Peki neden hala burslu yazıyor?' dedik cevap ' sistem güncellemesi gerekiyordu ama hata oldu galiba, uğraşıyoruz 1 2 ay sonra ibare kalkar' dediler.

Ben de devlet memuruyum. İdare işlem yaparken adam gibi yapıp adam gibi bilgi verecek. Bu çocuk o sınava boşa çalışmadı.

Aklımda tek yol 147 şikayet hattı geliyor. Nasıl bir yol izleyebiliriz bu hakkın yanmaması ve idarenin hatasını düzeltmesi için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ne yaptınız bu yılda artık eve kağıt gelme mi kaldı herşey elektronik ortamda bilgisayar üstünde oluyor. sonuçların hangi tarihte nerede açıklanacağı aylar öncesinden belliydi kardeşinizin de bilmesi gerekirdi bunu sonuçlar 21 temmuzda burada açıklandıhttp://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.php?KATEGORI=14-20-15-16-21&B=4
    artık 147 yi arayın bimeri arayın aklıma başka yol gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.