Bence bu kadar takma sonuçta daha çocuk ayrıca okula alışamamıştır ne bileyim ama okuma kısmında sorun yok kanımca bizde 4. sınıfa kadar okuyamayan bir kız vardı gerçekten diyorum sonra zeka geriliği çıktı kızda..
Ayrıca pek macera dizisi izlemesine izin vermeyin beraber vakit geçirmeye çalışın.Küçük yaşta bilgisayar başına oturturmayın çocuğu.Bu tür şeyler çocuğu gelecekte aşırı salak yapar..Bana 10 yaşında gta yı öğretmişlerdi mesela hikaye yazardım şimdi yazmıyorum..Birde anlattığın gibi garip şeyler yapması izlediği şeylerdendir.Bana göre normal hani hangimiz o yaşlarda iyiydikki.Birde abisi olarak çocuğa çok kin besleme her davranışında kızma yoksa benim yaptığım gibi nefret eder senden.
Geri zekalılık durumunu anca doktor tedavileri ortaya çıkarabilir. Ancak anlattıklarından anlıyorum ki çocukta hiperaktiflik var. Buda kendisini derslere vermesini engelliyor. E evde aile de üstüne düşmeyince öğrenemiyor. 1. sınıfta herkesin ailesi verilen ödevlere, çalışmalara yardımcı olur. Okuma yazma sadece okulda öğrenilmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme