Şimdi Ara

Kardeşimde Zeka Geriliği Olduğunu Düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sınıfa gidiyor, 1. sınıf bitti hala okuma yazmayı öğrenemedi. Gel çalıştırayım diyorum 5 dk çalıştırıyorum sonra sıkıldım diyor tv karşısına geçiyor. Aptal aptal hareketleri var aşırı şımarık. Bugün de çekirdekleri yiyip odasına dağıtmış. Kim toplayacak? Annem. Gerizekalı velet. Bu sabah da ben yatakta asılırken odaya birden girdi, çık git dedim çıkmadı mal gibi 2 dk boyunca dikildi orda, en sonunda dayanamayıp yatağımın yanındaki maus'un usb'sini attım kapıya çarptı. Çalışmıyor şuan, yarına kimya ödevim var laptop joistiği berbat onu kullanarak yapıyorum. Allah herkese kardeş vermiş bana da gerizekalının birini vermiş keşke hiç doğmasaymış allahın belası.

• Bir üniversite hastanesinde bulunan çocuk ve ergen psikiyatristine götürün.Ayrıca gitmeden önce sınıf öğretmenine gidin ders esnasında nasıl davranıyor, arkadaşlarıyla arası nasıl gibi sorular sorunuz
  • Öğretmeni nasıl farketmez bunu ya? Bir müfettiş gelse hayatının kayması lazım. Öğretmeniyle konuşun RAM'ye göndersinler. Oradaki testlerde belli olur sonuç. Ona göre bir özel eğitim planı yapılır.

Dileğim böyle bir şeyin olmaması.
  • çocuk adı üstünde ne bekliyorsunki

ama bence senin gitmen lazım psikiyatrise
  • Üşengeç bir kardeşin var.Bu tipler evde şımarık,yaramaz,artist ama dışarıda kedi kesilirler diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Üşengeç bir kardeşin var.Bu tipler evde şımarık,yaramaz,artist ama dışarıda kedi kesilirler diyim.

Valla bilemiyorum bizimki okulda teröristlere katılıp millete bulaşıyormuş, tek kalınca da kedi kesiliyormuş falan. Ülkücü stayla. Okul başlarken sıraya ayaklarını uzatıp ellerini kafasına koyup öyle ders işliyormuş. Hoca 1. dönem basmış 1'leri. Benim ilkokulda 2 sınıf hocam oldu, ikisi de beni çok severdi. İlk hocam kendi ağzından söylemişti, benim en iyi öğrencim where is my mind'dı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Üşengeç bir kardeşin var.Bu tipler evde şımarık,yaramaz,artist ama dışarıda kedi kesilirler diyim.

Valla bilemiyorum bizimki okulda teröristlere katılıp millete bulaşıyormuş, tek kalınca da kedi kesiliyormuş falan. Ülkücü stayla. Okul başlarken sıraya ayaklarını uzatıp ellerini kafasına koyup öyle ders işliyormuş. Hoca 1. dönem basmış 1'leri. Benim ilkokulda 2 sınıf hocam oldu, ikisi de beni çok severdi. İlk hocam kendi ağzından söylemişti, benim en iyi öğrencim where is my mind'dı diye.

Onun sağlam bir dayağa ihtiyacı var.Anca öyle adam olur oda sana kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

çocuk adı üstünde ne bekliyorsunki

ama bence senin gitmen lazım psikiyatrise
    o çocuk okumazz diyim sana şimdi bidahaki yıl okuyamayacak dersleri kötü oalcak iyice sarpa saracak.ilkokulda böyle bi arkadaşım vardı.8e kadar notları 1 olarak geçiri verdiler hocalar.liseye gitmiyor köyde çobanlık yapcam diyordu. seninkide öyle olabilir hemen çek konuş yoksa çok geç olabilir
  • ayrıca armut dibine düşmüş o tanrıya hakaret ettiğin konuyu unutmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

ayrıca armut dibine düşmüş o tanrıya hakaret ettiğin konuyu unutmadım

Ben Tanrı'ya hiçbir zaman hakaret etmedim, ne islam'a hakaret ettim ne tanrı'ya sadece adaletsiz dedim. Saptırma konuyu.

@Destdestron,
    Pek dövmüyorum yılda 1-2 anca geçen sinirlendirdi iyice kafasına geçirdim bir tane saldırdı benim de içim acıdı sadece kollarını tuttum o sırada babam geldi bağırdı bana.

Ailem seneye özel okula vermeyi düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 29 Nisan 2012; 20:37:20 >
  • quote:

quote:

Ben Tanrı'ya hiçbir zaman hakaret etmedim, ne islam'a hakaret ettim ne tanrı'ya sadece adaletsiz dedim. Saptırma konuyu.

@Destdestron,
    Pek dövmüyorum yılda 1-2 anca geçen sinirlendirdi iyice kafasına geçirdim bir tane saldırdı benim de içim acıdı sadece kollarını tuttum o sırada babam geldi bağırdı bana.

hah işte ama hatılıyorum ben sonuçta şimdi tartışılır bi konu ama sapmasın.git hocasıyla konuş
  • quote:

quote:

quote:

@Destdestron,

hah işte ama hatılıyorum ben sonuçta şimdi tartışılır bi konu ama sapmasın.git hocasıyla konuş

Anneme sordum. Psikolog kardeşim hakkında çok zeki demiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Destdestron,

Anneme sordum. Psikolog kardeşim hakkında çok zeki demiş.

doğrı olabilir belki dersler ona çok basit geldiği için sıkılıyordur.bi kanalda duyduydum einsteinde böyleymiş.çokta salak falan demeyin güvenini kıramayın

• Beyler bu durumda ben de zeki sayılır mıyım ?
  • quote:

Beyler bu durumda ben de zeki sayılır mıyım ?

6 yaşındaki kardeşinin asılırken sana anlayış göstermediği için gerizekalı olduğunu düşünüp ölmesini istiyorsun.Pek sayılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadırÖztürk -- 29 Nisan 2012; 21:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

6 yaşındaki kardeşinin asılırken sana anlayış göstermediği için gerizekalı olduğunu düşünüp ölmesini istiyorsun.Pek sayılmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Ölsün demedim ki. Bir anlık sinirle ufak bir şey yazdım büyütme.
  • Çocuğun hareketlerinde bir anormallik yok bence sen en kısa zamanda bir psikologa gitmelisin küçük dostum
  • Bunu bunu alın dışarı
  • quote:

1. sınıfa gidiyor, 1. sınıf bitti hala okuma yazmayı öğrenemedi. Gel çalıştırayım diyorum 5 dk çalıştırıyorum sonra sıkıldım diyor tv karşısına geçiyor. Aptal aptal hareketleri var aşırı şımarık. Bugün de çekirdekleri yiyip odasına dağıtmış. Kim toplayacak? Annem. Gerizekalı velet. Bu sabah da ben yatakta asılırken odaya birden girdi, çık git dedim çıkmadı mal gibi 2 dk boyunca dikildi orda, en sonunda dayanamayıp yatağımın yanındaki maus'un usb'sini attım kapıya çarptı. Çalışmıyor şuan, yarına kimya ödevim var laptop joistiği berbat onu kullanarak yapıyorum. Allah herkese kardeş vermiş bana da gerizekalının birini vermiş keşke hiç doğmasaymış allahın belası.

KArdesın ustun zekalı olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.