Şimdi Ara

Kardeşime Hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eylül ayında 12 yaşına basacak olan kardeşime telefon almayı düşünüyorum. Ancak kendisi gibi, pantolonunun cepleri de küçük :) O yüzden ona uygun boyutta, uygun bütçede birşeyler bakıyorum. Şimdi, evde mini retina tabletimiz var. Yani oyun oynamak istediğin de onunla oynayabilir. Aynı şekilde bilgisayarıda bu amaçla kullanabilir. 2 Adet oyun makinesi varken, telefonda öncelik olarak oyun performansı aramıyorum.
    Aslında bakarsanız performans demişken, i.s. olarak da android değilde, wp bakıyorum. Android de olabilir ama, bütçem 600tl civarı olduğu için ram ve cpu bakımından altta kalan telefonlar var.
    Sizlerden ricam bana fikirlerinizi sunup az veya çok yardımcı olmanız. Yalnız lütfen kimse kimseyle takışıp ukalalık yapmasın. Moto g, disco tarzı telefonları eledim bile. Moto g yi sadelikten eliyorum. Bu arada kendim nexus4 kullanıcısıyım. Discoyu da hediye olarak kimseye alamam, güvenemem.
    Lumia 525 iyi gibi, ancak flash ve ön kamera yok.
    Htc 8s e bile baktım, hoşuma da gitmedi değil. Veya lm 625? Maksat ekranı güzel olsun, müzik dinlemek keyifli olsun, kamerası iş görsün.
    Neyse uzatmadan sizlere bırakıyorum konuyu.
    Kardeşinize hediye alacak olsanız, hangi telefonu alırdınız? Ve neden?
    Şimdiden teşekkürler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsuatkorkmaz -- 18 Ağustos 2014; 12:20:49 >

• Moto G kullanıyorum kesinlikle beğenir,benim kardeşim de o yaslarda beğendi cebine de sigiyor arada veriyorum :)Daha ucuz birşeyler Zenfone 4 ve L525 de iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Moto G kullanıyorum kesinlikle beğenir,benim kardeşim de o yaslarda beğendi cebine de sigiyor arada veriyorum :)Daha ucuz birşeyler Zenfone 4 ve L525 de iyi
    Amacım bütçeden kısmak değil, 600tl yi ortalama olarak söyledim :) G elbet güzel telefon renk seçenekleri de iyi aslında. Ancak android olmasına açıkçası tedirgin bakıyorum. Dedim ya, kendim nexus4 kullanıyorum 9ayı geçti alalı. Şuan ki ram kullamını 1.3gb nin altına düşmüyor. Ara sıra foto çekimlerinde kastığı oluyor. Wp sistemi bu bakımdan daha iyi diye biliyorum. Kasmaz,donmaz.
    Zenfone 4 ve L525 de flash olmaması can sıkıcı.
    HTC 8s e L525 den daha yakınım :)

-----
    Bu arada sanırım yanlışlıkla 2 adet konu açtım, kusuruma bakmayın diğeri kapana-silinebilir.
  • mertsuatkorkmaz M kullanıcısına yanıt
    moto g, lumia 525, lumia 620, lumia 625, htc phone 8s gibi telefonlar olabilir. ama bence moto g çok daha iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

moto g, lumia 525, lumia 620, lumia 625, htc phone 8s gibi telefonlar olabilir. ama bence moto g çok daha iyi bir tercih olur.
    Sanırım Android olucaksa kaçınılmaz son olarak moto g olucak. O fiyatta markası sağlam bir f/p ürünü bulmak zor. Ayrıca fiyatıda o segmenttekilere göre bence hayli hayli uygun.
    Rami düşük kalıyor. 2 gb olsaydı da 100-150 lira daha pahalı olsaydı diyorum :)
    WP8 olarak öneriniz ne olurdu? Dediğim gibi evde oyun amaçlı 2 makine var zaten. Benim aradığım tasarım, ekran, kamera, müzik keyfi gibi şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsuatkorkmaz

Sanırım Android olucaksa kaçınılmaz son olarak moto g olucak. O fiyatta markası sağlam bir f/p ürünü bulmak zor. Ayrıca fiyatıda o segmenttekilere göre bence hayli hayli uygun.
    WP8 olarak öneriniz ne olurdu? Dediğim gibi evde oyun amaçlı 2 makine var zaten. Benim aradığım tasarım, ekran, kamera, müzik keyfi gibi şeyler.

Nokia lumia 720 olabilir.http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-720/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu720&categoryId=371946 bütçe arttırabilirim derseniz ki bence gerek yok Nokia lumia 920-925 var çok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu100

quote:

Nokia lumia 720 olabilir.http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-720/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu720&categoryId=371946 bütçe arttırabilirim derseniz ki bence gerek yok Nokia lumia 920-925 var çok daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Telefon gerçekten çok şık görünüyor. Güzel bir öneri oldu çok teşekkür ederim. ama ram 512mb olduğu için gözüme daha hoş görünen 8s direk aklıma geliyor. Gerçi dahili hafıza bakımından 720 daha iyi.
    WP güzelde, nokia elini taşın altına koyup bi düzgün telefon çıkartmamış. Ya flash yok, ya ekran tft, yada hafıza 4gb ram512mb ..
    Canına yandığım moto g sine kalıcam galiba sonu sonuu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefon gerçekten çok şık görünüyor. Güzel bir öneri oldu çok teşekkür ederim. ama ram 512mb olduğu için gözüme daha hoş görünen 8s direk aklıma geliyor. Gerçi dahili hafıza bakımından 720 daha iyi.
    WP güzelde, nokia elini taşın altına koyup bi düzgün telefon çıkartmamış. Ya flash yok, ya ekran tft, yada hafıza 4gb ram512mb ..

Hocam Moto G on numara ben kullanıyorum stabil ve hızlı düşünmeden alin
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Wifi sorunu konusunda ne söyleyebilirsiniz?
    Aslı varmı? Eğer yalansa moto g şuan için tek seçenek oluyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bence W.P alıcaksanız lumia 720 işinizi görür

zenfone 4-veya 5 e bak olmadı lumia 720 de alternatif
    Yüksek çözünürlüklü cihazlardan sonra düşük çözünürlükteki WP'ler kardeşinizin gözüne hoş gelmeyebilir. L720 kullandım ve bunu fazlasıyla hissettim. Ayrıca kardeşiniz bir süre sonra WP'deki kutucuklardan bıkıp "abi benimki niye sendeki gibi olmuyor?" diyebilir. Size tavsiyem Asus Z5 ile Moto G olurdu ama Z5'in ekranı büyük. Bu sebeple tek tercih moto g kalıyor. Önerim; moto g'nin yanında kardeşinizin beğeneceğini düşündüğünüz renkte bir arka kapak alın. Üstelik sistemi iyi tanıdığınız için cihazı kardeşinizle birlikte arayüzünü, bildirim çubuğunu vs. kişiselleştirerek cihazı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.
  • quote:

Yok hocam evim 4 katli aşağıda arabada bile 2 dış bu kadar diyim sana
  • quote:

quote:

Yok hocam evim 4 katli aşağıda arabada bile 2 dış bu kadar diyim sana

Alıntıları Göster
    Moto G kesinlikle.
    Benım fikrim öncelikle 12 yaşındaki bi çocuga telefon verilmemesi yönünde bilmiyorum belki kardeşim olmadığı için böyle söylüyorum ama olsaydı da 600 lıralık telefonu emanet etmezdim :) en fazla symbian işletim sistemli dokunmatık bı samsung alırdım :D Neyse bence en ıyı seçim moto g olacaktır. Piyasada fazla olmamasına rağmen kötü bir telefon değil. Ve lumıa 520 525 e para verılmez diye düşünüyorum zira hiç bir özelliği yok. Galaxy ace de bile flash var. Bu devirde flashsız telefon alma kardeşim. ace plus var ace2 falan var :D ama lumıa bakacaksan 720 güzel bi tercih olacaktir benım görüşüm. f/p oranını her ne kadar bilmesemde 4.5 inç lik lumıa 620 ve 625 te var
  • Moto g begenmedim dersen xperia m yada lumia 525
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Moto g begenmedim dersen xperia m yada lumia 525
    Geçen sene sınıf arkadaşlarının ellerinde s3 mini s3 s4mini gibi telefonları görünce, insan ister istemez tatsız oluyor. Ki kardeş dediğin insana 600 liralık telefonda alırsın 3 bin liralık telefonda. Benim amacım onun kullanım standardının üstüne çıkmadan, uygun boyutlu hoş bir telefon bulabilmek. Şuan için moto g güzel gibi.
    Zopo larda güzel. ZOPO ZP780 mesela. Kendi sitesinden direk satış var sanırım artık hiç imei falan uğraşmıyoruz yanılmıyorsam
  • quote:

Geçen sene sınıf arkadaşlarının ellerinde s3 mini s3 s4mini gibi telefonları görünce, insan ister istemez tatsız oluyor. Ki kardeş dediğin insana 600 liralık telefonda alırsın 3 bin liralık telefonda. Benim amacım onun kullanım standardının üstüne çıkmadan, uygun boyutlu hoş bir telefon bulabilmek. Şuan için moto g güzel gibi.
    Zopo larda güzel. ZOPO ZP780 mesela. Kendi sitesinden direk satış var sanırım artık hiç imei falan uğraşmıyoruz yanılmıyorsam

Alıntıları Göster
    Evobt RS6 Slim için düşünceleriniz neler?

• quote:

Çöp
  • quote:

2. el iphone düşünebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.