Şimdi Ara

Kardeşime Hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eylül ayında 12 yaşına basacak olan kardeşime telefon almayı düşünüyorum. Ancak kendisi gibi, pantolonunun cepleri de küçük :) O yüzden ona boyutta, uygun bütçede birşeyler bakıyorum. Şimdi, evde mini retina tabletimiz var. Yani oyun oynamak istediğin de onunla oynayabilir. Aynı şekilde bilgisayarıda bu amaçla kullanabilir. 2 Adet oyun makinesi varken, telefonda öncelik olarak oyun performansı aramıyorum.
    Aslında bakarsanız performans demişken, i.s. olarak da android değilde, wp bakıyorum. Android de olabilir ama, bütçem 600tl civarı olduğu için ram ve cpu bakımından altta kalan telefonlar var.
    Sizlerden ricam bana fikirlerinizi sunup az veya çok yardımcı olmanız. Yalnız lütfen kimse kimseyle takışıp ukalalık yapmasın. Moto g, disco tarzı telefonları eledim bile. Moto g yi sadelikten eliyorum. Bu arada kendim nexus4 kullanıcısıyım. Discoyu da hediye olarak kimseye alamam, güvenemem.
    Lumia 525 iyi gibi, ancak flash ve ön kamera yok.
    Htc 8s e bile baktım, hoşuma da gitmedi değil. Veya lm 625? Maksat ekranı güzel olsun, müzik dinlemek keyifli olsun, kamerası iş görsün.
    Neyse uzatmadan sizlere bırakıyorum konuyu.
    Kardeşinize hediye alacak olsanız, hangi telefonu alırdınız? Ve neden?
    Şimdiden teşekkürler, saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.