Şimdi Ara

Kardeşimin Arkadaşına Aşık Oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bass strings

Aynısı kardeşine yapılsa hoşuna gider miydi?

ben ona kötü bişey yapmıyorum ki ben kızı rahatsızda etmiyorum söylediğin anlamsız bişey. benim kardeşimede aşık olanlar çıkıcaktır elbet ne yapabilirimki ? kardeşim doğru düzgün bi hayat yaşadıktan sonra karışmaya hakkım yok. he karşıdaki tip salça olur huzurunu bozar kardeşimin o zaman işler değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KumSaati-

quote:

ben ona kötü bişey yapmıyorum ki ben kızı rahatsızda etmiyorum söylediğin anlamsız bişey. benim kardeşimede aşık olanlar çıkıcaktır elbet ne yapabilirimki ? kardeşim doğru düzgün bi hayat yaşadıktan sonra karışmaya hakkım yok. he karşıdaki tip salça olur huzurunu bozar kardeşimin o zaman işler değişir.

Aynı düşüncedeyiz hocam trollük yapayım dedim yemedin kusura bakma. İyi geceler.

• quote:

ne alakası var hocam yaaa.. medeni durumunu bilmiyorum ama sen evlenmicen mi? evleneceğin kızın abisi babası ya da erkek kardeşi olursa vaz mı geçicen yani?

bizi leylekler getirmedi.. hepimizin anası babası var.. benim annemin de abileri var. o zaman kimse evlenmesin, herkes bekar bekar otursun.. onun abisi var onun kardeşi var. adam aşık oldum demiş ne var yani. kıza asılayım mı, taciz edeyim mi, askıntı olayım mı dememiş.

elmayla armutu karıştırmayın lütfen yani..

geniş bir insan değilim elbette ama adamın da kötü niyeti yok. benim de kız kardeşim var ama 50 yaşına kadar dizimin dibinde oturmicak. elbet evlenicek napalım.. hayat bu..
  • Sevişiyorsan konus git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

My sisters hot friend

Kardeşimin Arkadaşına Aşık Oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 30 Ekim 2011; 0:51:17 >
  • kardeş olur da yani kardeşinin arkadaşı sonuçta. Sonra sana kardeşin istediğini yaptırır arkadaşına senin rezil durumlarını(varsa) anlatır falan sorunlu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

kardeş olur da yani kardeşinin arkadaşı sonuçta. Sonra sana kardeşin istediğini yaptırır arkadaşına senin rezil durumlarını(varsa) anlatır falan sorunlu olur.

kardeşim o pisliği yapmaz öyle konuda derdim yok :)
  • ayyy pis sapık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

kardeş olur da yani kardeşinin arkadaşı sonuçta. Sonra sana kardeşin istediğini yaptırır arkadaşına senin rezil durumlarını(varsa) anlatır falan sorunlu olur.

kardeşim o pisliği yapmaz öyle konuda derdim yok :)

Öyle diyorsan tamam.
  • saldır dostumbenm sevgililerimin çoğu kardesimin kız arkadaşlarından oldu bizde falan kalıyorlardı :D eskiden ama 16 yasnda falandım kardesim de 8 e falan giderken
  • hoşafına mı gitti sende suyuna git
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

quote:

My sisters hot friend

• kendini bastırmaya devam et.
  • Çıkar ve eline ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Çıkar ve eline ver

+++++ :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

My sisters hot friend

Kardeşimin Arkadaşına Aşık Oldum

• Çıkarıp vur masaya.

..konser biletlerini, konsere davet et.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı düşüncedeyiz hocam trollük yapayım dedim yemedin kusura bakma. İyi geceler.

guldurdun gece gece

• Yorumları yapsan yeterli olur,
  • YA KIZ ! ya kardeşin !
    Ben olsam kardeşimi satmazdım ne kadar çok sevsemde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.