Şimdi Ara

Kardeşimin Arkadaşına Aşık Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimin arkadaşı sürekli evimize gelip giden bi kız. Sürekli kendimi bastırıyorum oda benim kardeşim sayılır diye. 2-3 gündür kızında bana ilgi göstermesi dikkatimi çekti. Bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Siz aynı durumda olsanız napardınız? istediğiniz bi detay varsa vereyim. Çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KumSaati- -- 30 Ekim 2011; 0:42:05 >

• Kasayı yan yatır.
  • Yaş farkı ne kadar acaba?
  • 15 11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suratina vur

• seviyosan git konuş
  • yaş farkı değilde yaşlar kaç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan birine aşık oldum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

Yaş farkı ne kadar acaba?

ben 19 o 17
  • My sisters hot friend

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

15 11

• sübyancı alert diyicektim yaş farkı azmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

My sisters hot friend

• quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

Suratina vur

• quote:

Orijinalden alıntı: KumSaati-

quote:

ben 19 o 17

bence yaş olarak sorun yok ama kız senin kardeşinin arkadaşı olduğu için olmaz yani ilişki başlasa bile yürümez
  • hem "aşık oldum" diyosun hem de "yavşaması" diyosun.. nası bi aşk la bu? insan aşık olduğu kişi için "yavşıyo" der mi.. kardeşine söyle halletsin ne var bunda? Benim üniversitede tanıdığım bir kız arkadaşım anlatmıştı;

Sınıfından bir kız arkadaşını evine davet etmiş. O gün de dayısı onlardaymış. Dayısı görmüş kızı çok beğenmiş. Söylemiş işte yeğenine düşüncelerini. Kız da hoşlanmış (yavşamamış!! ) ve olumlu bakmış. Sonuçta kızın sınıf arkadaşı ve dayısı evlendi..

Özet yapacak olursak..

Seviyorsan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

quote:

Orijinalden alıntı: KumSaati-

quote:

ben 19 o 17

bence yaş olarak sorun yok ama kız senin kardeşinin arkadaşı olduğu için olmaz yani ilişki başlasa bile yürümez

yürümemesi için bi sebep yok. bugün arkadaşımlada oturuyoduk konusu açıldı dikkatini çekmiş onunda, ben yine dedim kardeşimin arkadaşı olmaz fln diye ama bi çıkar yol bulmak istiyorum.
  • Yavşıyo demen yanlış olmuş. Aşık oldum dediğin için, karşılıklı olmuş, sende git ve duygularını söyle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

hem "aşık oldum" diyosun hem de "yavşaması" diyosun.. nası bi aşk la bu? insan aşık olduğu kişi için "yavşıyo" der mi.. kardeşine söyle halletsin ne var bunda? Benim üniversitede tanıdığım bir kız arkadaşım anlatmıştı;

Sınıfından bir kız arkadaşını evine davet etmiş. O gün de dayısı onlardaymış. Dayısı görmüş kızı çok beğenmiş. Söylemiş işte yeğenine düşüncelerini. Kız da hoşlanmış (yavşamamış!! ) ve olumlu bakmış. Sonuçta kızın sınıf arkadaşı ve dayısı evlendi..

Özet yapacak olursak..

Seviyorsan git konuş bence

farkındayım o denyoluğumunda daha uygun bi cümle bulamadım daha doğrusu fazla aramadım neyse konuyu o tarafta uzatmayalım. bi de hadi ilişkimiz başladı diyelim çevredekilerin tepkisinide merak ediyorum. yaşadığım yerde dedikodu olaylarıda hat safhada.

• Aynısı kardeşine yapılsa hoşuna gider miydi?
  • Koyver gitsin 18'e az kalmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.