ulan gidicem en zorlu hava şartlarında ısmarlıcam pizzayı adamlar hep dakik mınskiee
arkadaşlar yeri gelmişken size Pizza Pizzanın yaptığı ayıbı aktarayım.
Biz şirkette aksamları pes turnuvası ceviririz kaybeden pizza ısmarlar ve cou aksam piza yeriz.
neyse bu bir alana bir bedava muabetinden yararlanıyorz son günlerde ve pizzalar rezalet şekilde geliyor.
Birgün restorana kendim almaya gitim ve size kasiyerle onun bir yakını arasında geçen dialoğu aktarıyorum.
Kasiyer;hoşgeldin abi nasılsın yakını;hoşbulduk .... Bizim oğlana pizza alıcam hangisini tavsiye edersin kasiyer;... pizası güzel abi ama bir alana bir bedava alma istersen malzemeyi az koyuyorlar...
Türkiyenin en büyük pizza restorant zincirinin böyle rezil birşey yapması ne kadar kötü.Herkez insanları kazıklamak derdinde yazık.
O günden sonra müşteri hizmetlerine bu durumu şikayet ettim ve böyle birşey yok söylediğiniz restorantta durum kontrol edilecek dediler.
Ancak adamlar kendi kendine böyle birşey yapmaz babalarının yeri değil orası açık ve bariz bir şekilde böyle emir alındığı belli.
artık pizza pizzadan birşey almıyorm
Samsun hiç böyle bişi yok olsa en uzak yere sipariş verirdm
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Pizzayı Getiren Eleman'la Diyalogun Nasıl Oldu 30 Dk Geciktigini O Sana Söyledimi Yoksa Senmi Söyledin 30 Dk Geciktiniz Nah Alırsınız Hesabı
30 dk geçti galiba dedim o da baktı 6 dk gecikmiş dedi (halbuki 14 dk gecikti) sonra suratıma baktı ödeme yapmıyosunuz yani dedi bende yani dedim diyalog orda sona erdi
30 dakikayı geçip geçmediğini anlamak için sipariş verme saatini not almak gerekiyor herhalde. Sipariş verilen saati kim(ler) biliyor tutuyor not alıyor peki?
asansörlü bir apartmanda yüksek katlarda(10+) oturan arkadaşlar asansörü kendi katlarına veya en üst kata çekip kapısının kapanmamasını sağlarsa bütün pizzalar beleşe gelir
quote:
Orjinalden alıntı: imPsYcHo
asansörlü bir apartmanda yüksek katlarda(10+) oturan arkadaşlar asansörü kendi katlarına veya en üst kata çekip kapısının kapanmamasını sağlarsa bütün pizzalar beleşe gelir
Türk aklının çözemeyeceği birşey yok
quote:
Orjinalden alıntı: On7_li
30 dakikayı geçip geçmediğini anlamak için sipariş verme saatini not almak gerekiyor herhalde. Sipariş verilen saati kim(ler) biliyor tutuyor not alıyor peki?
siparişi verdiğiniz anda onlar sisteme kayıt ediyorlar.yani pizza pizza süreyi tutuyor,ben de 30 dk geçip geçmediğini anlamak için, telefondan arama saatine bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: m1ndfre4k
arkadaşlar yeri gelmişken size Pizza Pizzanın yaptığı ayıbı aktarayım.
Biz şirkette aksamları pes turnuvası ceviririz kaybeden pizza ısmarlar ve cou aksam piza yeriz.
neyse bu bir alana bir bedava muabetinden yararlanıyorz son günlerde ve pizzalar rezalet şekilde geliyor.
Birgün restorana kendim almaya gitim ve size kasiyerle onun bir yakını arasında geçen dialoğu aktarıyorum.
Kasiyer;hoşgeldin abi nasılsın yakını;hoşbulduk .... Bizim oğlana pizza alıcam hangisini tavsiye edersin kasiyer;... pizası güzel abi ama bir alana bir bedava alma istersen malzemeyi az koyuyorlar...
Türkiyenin en büyük pizza restorant zincirinin böyle rezil birşey yapması ne kadar kötü.Herkez insanları kazıklamak derdinde yazık.
O günden sonra müşteri hizmetlerine bu durumu şikayet ettim ve böyle birşey yok söylediğiniz restorantta durum kontrol edilecek dediler.
Ancak adamlar kendi kendine böyle birşey yapmaz babalarının yeri değil orası açık ve bariz bir şekilde böyle emir alındığı belli.
artık pizza pizzadan birşey almıyorm
Bir kez bizde oturuoduk pizza pizzada pizza 30 dk da gelmedi dükkandayken.biz parasız yemek için değil ama öylesine neden bu kadar geç kaldı pizzalar diyince adam dükkandayken 30 dk geçse bile bedava vermiyoruz pizzayı dedi. Böyle terbiyesiz herifler çalışıyor.adam birde oranın şefiydi.İçimizden küfür ettik ve bir daha o şubeye gitmedik.Genelleme yapmak yanlış.Fakat işe alırken bir insanın hayvan özellikleri taşımamasına dikkat edilmeli bence..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme