Benim 45dk sonra geldi ama ben parasını kesmedim.Çünkü o para dağıtan arkadaşın maaşından kesiliyor.Keşke parasını verseydin.Eğer vermek istersen pizza pizzaya git için rahat etsin dostum.Şükür ki piizacıyı eve getirtecek paramız var.
quote:
Orijinalden alıntı: pygocentrus35
Benim 45dk sonra geldi ama ben parasını kesmedim.Çünkü o para dağıtan arkadaşın maaşından kesiliyor.Keşke parasını verseydin.Eğer vermek istersen pizza pizzaya git için rahat etsin dostum.Şükür ki piizacıyı eve getirtecek paramız var.
Çok şakacısınız.Duvardaki saati ayarlamayı unutmuşsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: murtix7
Alıntıları Göster
45 dakkayı geçmezse almamda 50 ve yukarısında alırım affetmem sonuçta restoranın hatası vardır parasını kuryeden almazlar..kurye oyalanarak gelse en fazla 15 dakka geç kalırööö
quote:
Orijinalden alıntı: pygocentrus35
yok be hocam dükkanın camına kutunun üstüne koca koca 30 dk garantisi yazmayı biliyolar orda çalışan da bunu bilerek çalışıyo söz sözdür.. yoksa ben hakedenin parasını kesen bi insan değilimdir. hatta bişey alırken pazarlık bile yapmam çoğu zaman. iş hayatı acımasız ama hepimizin yanında annesi olsa dünya daha güzel bi yer olurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: murtix7
Alıntıları Göster
daha önce bununla ilgili bi konu açılmıştı. kesinlikle pizza getiren kişinin maaşından kesilmediği söylenmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: Güren
daha önce bununla ilgili bi konu açılmıştı. kesinlikle pizza getiren kişinin maaşından kesilmediği söylenmişti.
Alıntıları Göster
ustadan kesiolar yavaş yapıo diye
quote:
Orijinalden alıntı: .Zlatan.
ustadan kesiolar yavaş yapıo diye
Alıntıları Göster
restoranın kendi cebinden zarar olarak yansıyor sisteme. ayrıca restoranda franchise yöntemi ile işletiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: command_4
restoranın kendi cebinden zarar olarak yansıyor sisteme. ayrıca restoranda franchise yöntemi ile işletiliyor.
Alıntıları Göster
broşürde rastladım elemanın maaşından kesilmiyor düiyodu dominos ta
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Sovalye1991
bence de öyledir garantiyi verip havayı atan firma, parayı veren çalışan o zaman şöyle yazsınlar "pizza pizza çalışanlarından kıyak yarım saati geçince almıyolar cennetlik bu çocuklar"
quote:
Alıntıları Göster
quote:
evet çok tartışılmıştı daha sonra orada çalışan birisi yanıtlamıştı sanırım. vermediğiniz iyi olmuş. hem pizza geç çıkıyorsa dağıtan cocuk ne yapsın?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blacksmith
quote:
bence de öyledir garantiyi verip havayı atan firma, parayı veren çalışan o zaman şöyle yazsınlar "pizza pizza çalışanlarından kıyak yarım saati geçince almıyolar cennetlik bu çocuklar"
Alıntıları Göster
Pizzayı Getiren Eleman'la Diyalogun Nasıl Oldu 30 Dk Geciktigini O Sana Söyledimi Yoksa Senmi Söyledin 30 Dk Geciktiniz Nah Alırsınız Hesabı
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Franchiser şubeden kesilir. Ama elemanlar da bi ton azar işitirler.
quote:
Orijinalden alıntı: GalacticHope
Pizzayı Getiren Eleman'la Diyalogun Nasıl Oldu 30 Dk Geciktigini O Sana Söyledimi Yoksa Senmi Söyledin 30 Dk Geciktiniz Nah Alırsınız Hesabı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
30 dk geçti galiba dedim o da baktı 6 dk gecikmiş dedi (halbuki 14 dk gecikti) sonra suratıma baktı ödeme yapmıyosunuz yani dedi bende yani dedim diyalog orda sona erdi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
30 dk geçti galiba dedim o da baktı 6 dk gecikmiş dedi (halbuki 14 dk gecikti) sonra suratıma baktı ödeme yapmıyosunuz yani dedi bende yani dedim diyalog orda sona erdi
Alıntıları Göster
Valla hocam sorumlusu kimse ondan kesilmesi mantıklı. Çocuk mu geç getirmiş, yapan mı geç yapmış, sahibinden mi kesilir artık. Ama şu var, diyorsan 30 dk. geçince bedeva diye, vereceksin, sen de alacaksın ki, hizmet yerini bulsun!!!
quote:
Orijinalden alıntı: thetrooper00
Valla hocam sorumlusu kimse ondan kesilmesi mantıklı. Çocuk mu geç getirmiş, yapan mı geç yapmış, sahibinden mi kesilir artık. Ama şu var, diyorsan 30 dk. geçince bedeva diye, vereceksin, sen de alacaksın ki, hizmet yerini bulsun!!!
Alıntıları Göster
ehehe geçen cuma 2 tane büyük boy mezzeluna(birisi zaten 1 alana bir bir bedavadan bedava)yı bedavaya getirdim
geç getirmeseydi kardeşim, 30 dk dedi diye tam 30 dk de mi getircek, 15 dkde getirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonborn
ehehe geçen cuma 2 tane büyük boy mezzeluna(birisi zaten 1 alana bir bir bedavadan bedava)yı bedavaya getirdim
geç getirmeseydi kardeşim, 30 dk dedi diye tam 30 dk de mi getircek, 15 dkde getirsin
Alıntıları Göster
Bizim burdaki pizza pizza gecikince hiç getirmiyor galiba.Arada bir pizza gelmıyor arıyoruz unutmuşuz yanlış yere gitmiş vs bahane uyduruyorlar galıba gecikirsen kendin ye diye emir alıyor pizzacı cocuklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Bizim burdaki pizza pizza gecikince hiç getirmiyor galiba.Arada bir pizza gelmıyor arıyoruz unutmuşuz yanlış yere gitmiş vs bahane uyduruyorlar galıba gecikirsen kendin ye diye emir alıyor pizzacı cocuklar.
Alıntıları Göster
boyle bir uygulama olması yanlış geliyor bana.. tamam cabuk getirsinler ama hızlı olmak için yapmadiklari kalmiyor..kaldırımlara bile çıkıyorlar. trafik kurallarını yok sayıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: yorUMut
boyle bir uygulama olması yanlış geliyor bana.. tamam cabuk getirsinler ama hızlı olmak için yapmadiklari kalmiyor..kaldırımlara bile çıkıyorlar. trafik kurallarını yok sayıyorlar.
Alıntıları Göster
kazalar oluyor.30 dk da pizza gelsin diye canlar tehlikeye atılıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: yorUMut