Şimdi Ara

KARDEŞLİĞİMİZ BAKİ KALACAKTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AAqqkılLıI oLN SırRıNIzII BiLyorM

ne zor lan böyle yazmak

bundan sonra bana vergi vereceksiniz vermezseniz sizi ifşa ederim
  • Çakma Cem Yılmaz'ımız eksikti o da gelmiş tam olmuş.
  • beklemedeyiz rocker hala bir somut adım yok mu
  • arkadaslar penta bılgısayarla gorustum urunun stoklarına ne zaman gelecegını bılmıyolarmıs yanı bızım proje yalan oldu heralde kı bıde soyle bı durum var urunun tedarıgınde bıle haftalardır ugrasıyoz stoklarında yok yarın oburgun bılgısayarın anakartı yansa degısım raporu alsak demek aylarca beklıcez bılgısayar gelsınde stoga gırsınde degıstırelım dıye msi bole yaptıkca soguyorum yaa
    abı akıl mantık alıyor mu i5 lı modelden koskoca Türkiye'ye 70 tane gonderıyosun 15 gun sonra bi 70 tane daha gonderıyosun baska da yok bu bana cok sacma gelıyor dun sayfada konustuk dıger ulkelere 16 gb ram destekleyen modeller gıdıyo bızım ulkemıze yeterlı sayıda bıle gelmıyor
    neden asusta lenovoda hp de casper da bıle stok sorunu yokken bu urunde var acaba cok mu ıyı yoksa hıc ragbet gormuyo da ondan mı
    bız su karsılastırmayı cok yapmıstık neden msı bu kadar ıyı guzel bılgısayarlar yapmasına ragmen tutulmuyo ıste bu yuzdenmıs adamlar yeterlı sayıda gondermıyokı kımse alamıyo kalmıyo kımseye.
    neyse cok dolmusum ben galıba bıraz kafamı dagıtmam lazım bı karar verelım bu aksam hepberaber
    ama msi bu yaptıgıyla ı hakettı

• Lenova y 570 i5 modelini alalım veya i7 ?
  • beni full hd ekran olmazsa hiç bir şey çekmez! sanırım asus n55sf-1194v ye dönebilirim ama o da çok pahalı sanırım yaza kadar sarkar benim alımım.

ama onun için bir girişimde bulunmak isterseniz ben buradayım! :D
  • bende su bızım makıneyı almak ıcın msı nı satan adamdan sonra bu fhd neymıs bole dıyom eger alırsak fhd alırız artık konusurz aksam hepberaber asus n53 te ıyı bı pazarlık edersek efsane olur ama
  • Piyasada başka hiçbir notebook kalmasın yinede gidip Asus n55SF almam. Tasarımı o kadar berbat ve itici geliyor ki bana, elime yakıştırmam. Lenovo'nun zaten özellikleri yetersiz, FHD ekran yok. Emesay'ın Corei5'li modelinden hali hazırda vaz geçtim. Alırsam Corei7 modelini alacağım ama 1.600'e ama 1.900'e. 2 aydır beklemedeyim. Biraz daha beklersek zaten notebookların bir üst modelleri çıkacak mantığı yok.
  • asus n55 in tasarımı ilk bakışta iç açıcı gelmese de kimseye portların dizaynı ve ses özelliği inanılmaz geliyor bana. ki bir de yanına ekran kartlarındaki üstün başarısıyla asus u eklersek :) ama işte fiyat çok yüksek! açıkçası n53 serisinin i7 modelini bir arkadaşım aldı ve inanılmaz memnun. eleman saatlerce bilgisayar başındayım ama hiç ısınma olmuyor diyor ve hep bana alacaksan mutlaka bundan al diyor! onu da araştıracam ama onun fiyatı ile n55 in fiyatı neredeyse aynı! orasını bir türlü çözemedim zaten. üst model bir laptopla onun altı nasıl aynı fiyat olur.

bir de aklıma takılan en büyük sorun hdd nin 5400 olması! bu msi de 7200 görünüyordu şimdi piyasada 7200 olanlar çok pahalı yada özellikleri düşük. kararsız kalıyorum hddsi 7200 olanı mı alsam yoksa özellikleri güzel ama hddsi 5400 olanı mı!!! off yaa şu msi olsaydı hiç düşünmeyecektim bunları!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Piyasada başka hiçbir notebook kalmasın yinede gidip Asus n55SF almam. Tasarımı o kadar berbat ve itici geliyor ki bana, elime yakıştırmam. Lenovo'nun zaten özellikleri yetersiz, FHD ekran yok. Emesay'ın Corei5'li modelinden hali hazırda vaz geçtim. Alırsam Corei7 modelini alacağım ama 1.600'e ama 1.900'e. 2 aydır beklemedeyim. Biraz daha beklersek zaten notebookların bir üst modelleri çıkacak mantığı yok.

www.chrysaliscomputers.co.nz/images/library/large/NBKAS552206.jpg

kardes su sana iticimi geliyor yaa yavru gibi baksana suna :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gençlik gelecek,
  • heykırlar
  • her daim kardeşiniz miyim?
  • msı stoklara gelmezse nasıl bı stratejıyle devam edelım arkadaslar siz ne dersınız lenovo ya da asus n53 lere mı baksak bı model olsun kafamızda en azından i5 işlemcili 1700-1800 cıvarı bısı olsa onu 1500 e cekerız ya da cekmeye calısırz.
    sızce napalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

msı stoklara gelmezse nasıl bı stratejıyle devam edelım arkadaslar siz ne dersınız lenovo ya da asus n53 lere mı baksak bı model olsun kafamızda en azından i5 işlemcili 1700-1800 cıvarı bısı olsa onu 1500 e cekerız ya da cekmeye calısırz.
    sızce napalım?

Lenova Y570 alalım i5 modelinden 1500 12 taksit alırız her türlü
  • neden hepiniz aynı anda pc alıyorsunuz hacılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

quote:

msı stoklara gelmezse nasıl bı stratejıyle devam edelım arkadaslar siz ne dersınız lenovo ya da asus n53 lere mı baksak bı model olsun kafamızda en azından i5 işlemcili 1700-1800 cıvarı bısı olsa onu 1500 e cekerız ya da cekmeye calısırz.
    sızce napalım?

suanda benm sahsen ıkı krıterım var 1. sı full hd ekranı olmalı alacagımız cıhazın 2. sı de ekran kartı en az gt555 ya da gt635 olmalı
    benım tercıhım yanı bu ozellıklerı olan modellerde belırleyebılırz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

quote:

sızce napalım?

suanda benm sahsen ıkı krıterım var 1. sı full hd ekranı olmalı alacagımız cıhazın 2. sı de ekran kartı en az gt555 ya da gt635 olmalı
    benım tercıhım yanı bu ozellıklerı olan modellerde belırleyebılırz

N53 de GT540 , N55 de ise GT555 ekran kartı var. O halde Asusda seçenek olarak elimizde sadece N55 var

• yaa illakı asus olcak dıye bı kaıde de yok sonucta toplu alıcaksak yıne eger herkes ıcın ortak bısı olması lazım n53 guzel ama dedıgın gıbı ekran kartı gt540, gt550 bıle olsa bakabılırız yanı dusunebılırz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.