Şimdi Ara

KARDEŞLİĞİMİZ BAKİ KALACAKTIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazdım bunu yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Piyasada başka hiçbir notebook kalmasın yinede gidip Asus n55SF almam. Tasarımı o kadar berbat ve itici geliyor ki bana, elime yakıştırmam. Lenovo'nun zaten özellikleri yetersiz, FHD ekran yok. Emesay'ın Corei5'li modelinden hali hazırda vaz geçtim. Alırsam Corei7 modelini alacağım ama 1.600'e ama 1.900'e. 2 aydır beklemedeyim. Biraz daha beklersek zaten notebookların bir üst modelleri çıkacak mantığı yok.

www.chrysaliscomputers.co.nz/images/library/large/NBKAS552206.jpg

kardes su sana iticimi geliyor yaa yavru gibi baksana suna :))

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama yavru dediğin şeyin tasarımı 10 sene önceki laptopları andırıyor. Laptopu bir süre inceleme fırsatı buldum; tuşların verdiği hissiyat ve tuş takımının kasa üzerinde duruşu kötü geldi bana. Sade laptop severim ama görüntüsü aşırı sade, özellikle klavyenin üstünde ve ekranın altında yer alan şerit halindeki boşluk tasarımı berbat hale getiriyor.

Tasarımı notebook'a nazaran netbook'a benziyor. Netbookları saymazsak ASUS n55SF'yi şuan piyasada bulunan bütün laptoplar arasında en kötü tasarıma sahip laptop olarak görüyorum. Başında da dediğim gibi bu benim görüşüm.

Tekrar söylüyorum, N55SF'yi yerinde inceleme fırsatı buldum.

Ses süper, beklenmeyecek derecede yüksek ve kaliteli,
    Performans süper,
    Ekran FHD ve hoş fakat,

Tasarım SIFIR...

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

yaa illakı asus olcak dıye bı kaıde de yok sonucta toplu alıcaksak yıne eger herkes ıcın ortak bısı olması lazım n53 guzel ama dedıgın gıbı ekran kartı gt540, gt550 bıle olsa bakabılırız yanı dusunebılırz

kesinlikle.
  • quote:

yaa illakı asus olcak dıye bı kaıde de yok sonucta toplu alıcaksak yıne eger herkes ıcın ortak bısı olması lazım n53 guzel ama dedıgın gıbı ekran kartı gt540, gt550 bıle olsa bakabılırız yanı dusunebılırz

Stoklarına mart ayı içerisinde gelirse eğer bu msi dan vazgeçmeyelim derim.

Ki onlar da bilmiyormuş ama şansımızı deneyip bekleyelim bence
  • tabı cnm beklıcez daha martın ortası gelsın sonuna dogru hareketlenmeye gore stoklara gelıp gelmeyecegıne gore hareket ederız
  • Ben Penta'dan yetkili ile görüştüm ve bana mailde Mart sonunda stoklarda olur diye yazmış. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem! Yani şunun şurasında mart'ın sonuna ne kaldı :D bekleriz!

ama şu da var şirket bizim fiyatlarımıza stoklara geldikten sonra olumlu bakacak mı?

Uğur sen fiyatta kesin anlaşmaya varamadın dimi? Yan çizdiler sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Ben Penta'dan yetkili ile görüştüm ve bana mailde Mart sonunda stoklarda olur diye yazmış. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem! Yani şunun şurasında mart'ın sonuna ne kaldı :D bekleriz!

ama şu da var şirket bizim fiyatlarımıza stoklara geldikten sonra olumlu bakacak mı?

Uğur sen fiyatta kesin anlaşmaya varamadın dimi? Yan çizdiler sanırım.

Şubat'ın ilk haftası gelir dediler,

Şubat'ın ilk haftası ertelediler.

Şubat'ın sonuna doğru gelir dediler,

Şubat'ın sonunda ertelediler.

Mart'ın ilk haftası gelir dediler,

Mart'ın ilk haftası geldi ertelediler.

Mart'ın sonuna doğru gelir dediler,

Geleceği görmek için kâhin olmaya gerek yok...

• Adamlar bizimle başak geçiyor.
  • şimdi bi bayisiyle gorusuyom i5 için fiyat vercek 1600 fıyat aldık daha asagısını verırsenız dusunebılırız dedım 1550 bıle olsa ıyıdır
    i7 ıcın 1900 dıyolar cunku
    i5 i 1600 e kdr alabiliriz bence
  • quote:

şimdi bi bayisiyle gorusuyom i5 için fiyat vercek 1600 fıyat aldık daha asagısını verırsenız dusunebılırız dedım 1550 bıle olsa ıyıdır
    i7 ıcın 1900 dıyolar cunku
    i5 i 1600 e kdr alabiliriz bence

i5 alalım hocam anlaş bu model için mi
  • ewt ama ge620dx-802 tr olan model bu hafta ve onumuzdekı hafta olan modelmıs martın son ayında gelecek olan partıde hdd 750 gb degılde 500 gb 7200 rpm olcakmıs ordan da fıyat kırdım bak 750 gb ına bu fıyatı verdıler hem bu 500 luk mus dedım bakalım cwp beklıyorum.
    i7 için 1900 den asagı dıyen yok bakalım nolcak.
    biz zaten bu yola i5 dıye cıkmıstık sonra i7 yı i5 fıyatına alabılırsek o olur dedık ama i5 bu fıyata candır
  • quote:

ewt ama ge620dx-802 tr olan model bu hafta ve onumuzdekı hafta olan modelmıs martın son ayında gelecek olan partıde hdd 750 gb degılde 500 gb 7200 rpm olcakmıs ordan da fıyat kırdım bak 750 gb ına bu fıyatı verdıler hem bu 500 luk mus dedım bakalım cwp beklıyorum.
    biz zaten bu yola i5 dıye cıkmıstık sonra i7 yı i5 fıyatına alabılırsek o olur dedık ama i5 bu fıyata candır

Hocam sen yinede i7 içinde indirim istersen çok makbule geçer sadece i7 için isim yazdranlarida düşünelim :))
    1.700 falan olsa çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ewt ama ge620dx-802 tr olan model bu hafta ve onumuzdekı hafta olan modelmıs martın son ayında gelecek olan partıde hdd 750 gb degılde 500 gb 7200 rpm olcakmıs ordan da fıyat kırdım bak 750 gb ına bu fıyatı verdıler hem bu 500 luk mus dedım bakalım cwp beklıyorum.

tmm hocam anlaş alalım 1500 12 taksite hemen verelim ön siparişi yoksa kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

Hocam sen yinede i7 içinde indirim istersen çok makbule geçer sadece i7 için isim yazdranlarida düşünelim :))
    1.700 falan olsa çok iyi olur

yok i7 1900 den asagı hıc bıyer vermıyo genelde 1000 doların altına hıc ınmedı bugune kdar bıde kdv koydugunda bı anlamı kalmıyo zaten.

• Bu durumda alamıyorum o zaman. i5 de düşünüyorum çabalarınız için teşekkürler
  • Düşünmüyorum olacaktı o
  • Benim de aldığım fiyat ortalama 1900 tl idi i7 için. i5 de hiç fena değil. HDD 7200 Rpm ise sorun yok gibi yaa ekran aynı kart aynı bir tek işlemci değişecek. 1550 tl / 12 taksit olursa süper ötesi olur :D ama hediye de isteriz :D
  • i5 için 759$ + kdv kımseye soylemeyın taksıtlı fıyatı buna cekmeye calısıyorum uygundur dmı?
    şuana kadar aldıgımız teklıflerın ıcınde pazarland dısında en gercekcı teklıf budur.
    sanalmarketım ve dıger bayı teklıfınden sonra en ıyı teklıf olarak bu geldı
    i5 ıcın baska bır bayi 1610 tl vermıstı yarın tekrar gorusucem teslımat ve odeme nasıl olucak dıye
  • i5 için 100 kişi çıkarabılcek mıyız peki?
    şimdi asıl soru bu?
  • yeni sayfaya en üste koyayım an son msj olarak kaldı ilk sayfada.

i5 için 759$ + kdv kımseye soylemeyın taksıtlı fıyatı buna cekmeye calısıyorum uygundur dmı?
    şuana kadar aldıgımız teklıflerın ıcınde pazarland dısında en gercekcı teklıf budur.
    sanalmarketım ve dıger bayı teklıfınden sonra en ıyı teklıf olarak bu geldı
    i5 ıcın baska bır bayi 915$ taksıtle 955$ a kadar cıkıyordu yarın tekrar gorusucem teslımat ve odeme nasıl olucak dıye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.