Şimdi Ara

KARDEŞLİĞİMİZ BAKİ KALACAKTIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

yeni sayfaya en üste koyayım an son msj olarak kaldı ilk sayfada.

i5 için 759$ + kdv kımseye soylemeyın taksıtlı fıyatı buna cekmeye calısıyorum uygundur dmı?
    şuana kadar aldıgımız teklıflerın ıcınde pazarland dısında en gercekcı teklıf budur.
    sanalmarketım ve dıger bayı teklıfınden sonra en ıyı teklıf olarak bu geldı
    i5 ıcın baska bır bayi 915$ taksıtle 955$ a kadar cıkıyordu yarın tekrar gorusucem teslımat ve odeme nasıl olucak dıye

türk lirası olarak kaç tl yapıyor hocam onu söyle bize fiyat olarak ben kabul ediyorum alalım 12 taksit olsunda bndan daha iyi fiyat bulamayız
  • 1575 tl yapıyor kdv dahıl bu fıyatı 12 taksıt yapmaya calısıyorum
  • yanı aylık 132 lırayı gecmez heralde.
  • quote:

1575 tl yapıyor kdv dahıl bu fıyatı 12 taksıt yapmaya calısıyorum

tmm hocam 12 taksit de ayarla kartlara Ben burdayım kabul ediorum Diğer arkadaşlara mesaj at istersen ?
  • Şu kesin alacaklar listesini bir oluştursak iyi olcak sanırım.
  • arkadaslar kafanıza gore daha hersey kesınlesmeden neden yazıyorsunuz yaa? adamlar yarın cıkıp o fıyata taksıtlı olmaz derse ne dıcez bu kdr ınsana dalga gecer gıbı habıre fıyat mı degıstırcez kesın fıyatı alınca anlasınca zaten duyurucaz bole koordınasyonu saglamazsak herkes gıdıp orda burda yazarsa yapamayız bu ısı
    ben nıye once geldım buraya yazdım daha kımse olur demedı foxpark işte konustum onunla aradım joykill okulda heralde yok pıyasada bı aksam olsun hepberaber bı konusalım bakalım dıger adamlar kabul etcek mı? kafamıza gore onaylayamayız bu teklıfı tmm ben kabul ettım sen kabul ettın o kabul ettı bızım butcemıze uydu cunku gorduk bız bu fıyattan daha ucuza satın alamayacagımızı pekı butcesıne uymayan adamlar cıkarsa ne dıcez? yok abı kusra bakma bıze uydu ok dedık baskası bızı ılgılendırmez mı dıyecegız?
    anı kararlar alıp teklıfı onaylamamız gerekıyo once bı konusmamız gerekıyo aramızda, eger bu konudakı adamlar ok derse tmmdır o zaman ben de o zmn teklıfı aldıgımda tmm alıyoruz sıparıslerı hazırlayın deseydım nolcaktı? ben bılıyodum bu fıyattan daha ucuza gelmıyecegını ama ok demedım arkadaslarla bı konusayım dedım tek basıma karar verebılcegım bı durum degıl cunku.
    neyse yarın konusucam tekrar ıns 759 dolar artı kdv taksıtlı fıyatını kabul ederler. eger kabul ederlerse o zaman super olur zaten daha ucuza bu kadar adet ve bulamayacagımızı gormus olduk ama teslımat ıcın martın sonunu beklememız lazım.
    sızlerden rıcam bu sayfada konusulan seylerı dısarıya tasımayalım keske buraya yazmasaydım hemen once bı telefonla arayıp fermanla sezerle gorusseydım sonra yazardık buraya. yoksa bu sayfanın amacı kalmıyorki zaten.

• Aylık 132 tl cok uygun benım ıcın! Kesınlestıgınde pekı stok sayıları herkese temın etmeye yetecek mı yoksa partı partı mı verecekler! Onu da konusun Ugur bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @arcaacar
    kımseye acıklama yapmak zorunda degılsın neden olmadıysa olmadı bı i5 in fıyatını soylememıssın zaten onu da soyleseydın tam olcakmıs kardesım.
    burda konusulanlar burda kalsın lutfen yoksa burayı acmamızın ne anlamı kaldıkı?
    gidelim orda konusalım o zaman?
  • Uğur arkadaşım,fiyat teklifi aldığın firma pentanın bayisimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Aylık 132 tl cok uygun benım ıcın! Kesınlestıgınde pekı stok sayıları herkese temın etmeye yetecek mı yoksa partı partı mı verecekler! Onu da konusun Ugur bence :)

su fıyatı bı kabul ettıreyımde once sonra herseyı ayarlıcaz dostum tek partıde herkes alır ole ayrı gayrı olmaz dagıtıma baslanır bı hafta ıcınde sıparıs veren herkesın elıne gelır bılgısayar.
  • quote:

@arcaacar
    kımseye acıklama yapmak zorunda degılsın neden olmadıysa olmadı bı i5 in fıyatını soylememıssın zaten onu da soyleseydın tam olcakmıs kardesım.
    burda konusulanlar burda kalsın lutfen yoksa burayı acmamızın ne anlamı kaldıkı?

tmm hocam ben sadece bekleyenleri görünce yazdım.Özür bi daha olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Uğur arkadaşım,fiyat teklifi aldığın firma pentanın bayisimi?

ewt pentanın bayisi izmirdeymiş yarın gıdıp gorusucem yuzyuze. bı bakıcam nasıl bır yermıs buyuk mu kucuk mu guven verıyor mu diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Uğur arkadaşım,fiyat teklifi aldığın firma pentanın bayisimi?

ewt pentanın bayisi izmirdeymiş yarın gıdıp gorusucem yuzyuze. bı bakıcam nasıl bır yermıs buyuk mu kucuk mu guven verıyor mu diye

tamam.i5 icin bende varim.iyi bir teklifde bulunmuslar.yarin haberini bekliyoruz
  • quote:

@arcaacar

özür dilerim hocam bilgi amaçlı birşeyler yazdım bir daha yazmam
  • bılgısayarın 500 gb hdd ile gelmesınde bır problem yok farklı ulkelere farklı modellerle gıdebılıyor.

http://www.msi.com/product/nb/GE620DX.html#/?div=Specification

burda full hd cozunurlugun yanında bırde hd cozunurluklu ge620dx serısı oldugu gozukuyor allahtan bıze full hd gonderıyolar o da olmasa kımse almaz bu bılgısayarı burdan zaten.

yanı 500 gb hdd ıle gelmesınde bır problem yok kendı sıtesınde yazıyor.

işletim sistemı konusunda da bıze freedos olarak gelıyo mesela ama baska ulkelere home premıumla gıdıyomus.
  • quote:

bılgısayarın 500 gb hdd ile gelmesınde bır problem yok farklı ulkelere farklı modellerle gıdebılıyor.

http://www.msi.com/product/nb/GE620DX.html#/?div=Specification

burda full hd cozunurlugun yanında bırde hd cozunurluklu ge620dx serısı oldugu gozukuyor allahtan bıze full hd gonderıyolar o da olmasa kımse almaz bu bılgısayarı burdan zaten.

yanı 500 gb hdd ıle gelmesınde bır problem yok kendı sıtesınde yazıyor.

işletim sistemı konusunda da bıze freedos olarak gelıyo mesela ama baska ulkelere home premıumla gıdıyomus.

haber bekliyoruzzz

• Haber ilk burdanmı verilecek? yoksa direk ana konudamı paylaşılacak?
  • İstediğimiz fiyatı istediğimiz ödeme seçenekleri ile aldık.

Uğur'u tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

İstediğimiz fiyatı istediğimiz ödeme seçenekleri ile aldık.

Uğur'u tebrik ediyorum.

Emeğe Saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

İstediğimiz fiyatı istediğimiz ödeme seçenekleri ile aldık.

Uğur'u tebrik ediyorum.

i5 içinmi anlaşıldı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.