Şimdi Ara

KARDESLiK (FIFA 12 - Payday: The Heist - Rochard - Limbo) 'DOLDU' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesler bir 30-45 dk ye kadar net bilgiyi wericem. Islemlerde surekli hata aldigimdan dolayi gecikme oldu ama bu firsati ve kardesligide kacirmak istemem.. Tesekkurler
  • yani fifa 12+Resident Evil Code: Veronica X, Resident Evil 4 + king of fighters 95 mi oluyor.Eğer öyleyse daha iyi olur.Kof 95 yerine başka bir şey olabilirse daha da iyi olur.
  • limbo olmazsa burnout crash de eğlenceli bi oyuna benziyor
    resident eviller ben de var onlar olmazsa sevinirim
  • Ok o zaman Borderlands Game Of The Year + King Of Fighters95 veya Rochard + Limbo ya da Renegade Ops olucak..
  • Odemeyii yaptim sonundaa eft olarak :)
  • Borderlands Game Of The Year + King Of Fighters95 veya Rochard + Limbo ya da Renegade Ops bu oyunlara + FIFA 12 olmayacak mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Borderlands Game Of The Year + King Of Fighters95 veya Rochard + Limbo ya da Renegade Ops bu oyunlara + FIFA 12 olmayacak mı peki ?

Kesin alinicak oyunlar FIFA 12 + Payday: The Heist. Diger 2 oyuna karar vermeye calisiyoruz arkadasim..
  • avsar dan haber yok sanırım vazmı geçti acaba?
  • Pm atti calisiyorum ondan geciktim ama kesin katilicam diye 2 saat önce fakat ses cikmadi. Biz son uyeyi aramaya devam ediyoruz..!! Bu arada diger oyunlara karar verin arkadaslar. FIFA 12 + Payday disinda 45 liralik 1 veya 2 oyun alicaz. Baska öneri gelmezse Rochard + Limbo olucak sanirim ya da Borderlands Game Of The Year Edition + King Of The Fighters95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 6 Ekim 2011; 22:13:26 >
  • borderland +limbo olma ihtimali varmı?
    ya da need for speed hot pursuit kaç liradır o da olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FethiyeliTR -- 6 Ekim 2011; 22:32:14 >
  • Borderland + Limbo = 54 lira yapiyo arkadasim. NFS SHIFT 2 de 50 lira ama NFS'nin bir aydan kisa bir surede yeni oyunu cikicak. Son arkadasi bulalim da etraflica dusunuruz
  • arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamadım misafirim geldi adanadan onunla ilgilendim yarın sabahtan ödemeyi yapacam merak etmeyin siz indirirsiniz ben geceye kadar yine doluyum çalışıyorum bende gece işlemlerimi yapacam kusuruma bakmayın tekrardan
  • FIFA 12 - Payday: The Heist - Rochard - Limbo en iyi seçim gibi o zaman,
    akşam üstü gönderirsen adresi şifreyi 4 gibi daha iyi olur gündüz iş güç var malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FethiyeliTR -- 6 Ekim 2011; 23:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamadım misafirim geldi adanadan onunla ilgilendim yarın sabahtan ödemeyi yapacam merak etmeyin siz indirirsiniz ben geceye kadar yine doluyum çalışıyorum bende gece işlemlerimi yapacam kusuruma bakmayın tekrardan

Sabah erken saatte bekliyorum dostum EFT veya havaleni o zaman. Sifreleri verdigim an herkesin online olmasi önemli saniyorum istem disi problemlere meyil vermemek icin. Herkese uyan saat neyse o zaman vereyim sifreleri..!!
  • Saat olarak ayni anda girilmesi onemliyse aksam yapalim derim ben saat 9 gibi musait olabilirim..
  • Tamamdir herkese uyuyosa yarin aksam 9'da sifreleri dagitayim..
  • avsar11 inden haber yok galiba .Eğer öyleyse son kişi aramalarına devam edelim bence.
  • avsar11 haric herkesin ödemesi elime ulasti arkadaslar bilginiz olsun. 1 saat daha beklicez avsar11'i pm atti. 1 saat icinde haber cikmazsa baskasini aramaya baslayacaz..

Bu arada Payday: The Heist oyunu pre-order arkadaslar 12sinde cikiyo bilginiz vardir umarim, yani satin alicaz ama 12sinde indirebilicez. Yok baba benim aklima daha iyi bi fikir geldi diyosaniz baslayin tekliflere FIFA 12 disinda her oyunu degistirebiliriz..

Not: Ust Limit 75 TL fifa haric tum oyunlari elersek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 12:39:57 >
  • Hiç kimse crysis 1 i oynamadıysa olabilir.Aksi halde şimdiki hali güzel.
  • payday ne kadar fiyat olarak ona eşdeğer hangi oyunlar var yazarsanız aralarından seçebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.