Şimdi Ara

KARDESLiK (FIFA 12 - Payday: The Heist - Rochard - Limbo) 'DOLDU' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) benden yana yamuk olmaz üniversite öğrencisiyim ne bana nede başkasına böyle bişey olsun isterim aynı zamanda çalışıyorum alın terimle alıyorum oyunlarımı ama yinede bu seferlik 20:00de veya daha erken bi saatte verelim şifreleri ayrıca nasıl yapacaz yeni account açacaz sanırım gerisi nasıl olacak tam teferruatını bilmiyorum arkadaşlar biriniz anlatsa keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avsar11 -- 7 Ekim 2011; 15:08:32 >
  • O zaman sekiz gibi çoğunluk için uygunsa verelim kalan arkaşlar da sonra alır.Kimsenin üçkağıtçılık yapacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz.
  • 9,5 GB fifa Allah internetinize kuvvet versin
  • Peki arkadaslar saat 20:00'de hepinize pm olarak göndericem sifreleri.

Bilmeyenler icin : Yeni bi account aciyosunuz makinanizda. Daha sonra Sign up for the PlayStation Network diyosunuz. Cikan ekranda (Existing User) 'i seciyosunuz ve mail adresiyle sifreye benim size verecegim bilgileri giriyosunuz. Daha sonra makinaniz accountu tanidiginda Store'a girip sag ust kösedeki ikonlardan view downloads'a tikliyosunuz orda aldigimiz oyunlari göruceksiniz. Download diyip indirebilirsiniz. Hayirlisi olsun simdiden..

Not: Download dedikten sonra makinaniz indirmeye basladiginda kardeslik hesabinda kalmaniza gerek yok. Kendi hesabiniza da gecseniz download devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 15:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Peki arkadaslar saat 20:00'de hepinize pm olarak göndericem sifreleri.

Bilmeyenler icin : Yeni bi account aciyosunuz makinanizda. Daha sonra Sign up for the PlayStation Network diyosunuz. Cikan ekranda (Existing User) 'i seciyosunuz ve mail adresiyle sifreye benim size verecegim bilgileri giriyosunuz. Daha sonra makinaniz accountu tanidiginda Store'a girip sag ust kösedeki ikonlardan view downloads'a tikliyosunuz orda aldigimiz oyunlari göruceksiniz. Download diyip indirebilirsiniz. Hayirlisi olsun simdiden..

Not: Download dedikten sonra makinaniz indirmeye basladiginda kardeslik hesabinda kalmaniza gerek yok. Kendi hesabiniza da gecseniz download devam eder

evet download başladığı zaman çıkın hesaptan kendi hesabınıza girin indirme devam edecektir hem böylece aynı anda hesaba girmemiş oluruz
    bu arada biribirimizi de psn den ekleyebiliriz
    geel 20.00 geeelll

• evet arkadaşlar bende eve ulaşmış bulunuyorum 20:00 ı bekliyorum inşallah sorun olmadan alacaz oyunlarımızı inşallah uzun süreli bii kardeşlik olur bol bol oyun alır oynarız evet psn ekleyebilirsiniz benim psn:kursad
  • Anammm bende daha yoldayim :) psn: manyak84 :)))
  • Evet arkadaslar 5 dk icinde sifreleri pm ile yollayacagim. Herkese hayirli olsun tekrardan. Birbiriniz ekleyip sirayla girerseniz daha mantikli olur böylece.. Umarim sorunsuz bi sekilde indirirsiniz ve uzun soluklu olur kardeslik

Not: Payday: The Heist icin 1,5 MB'lik bisey indiriyosunuz arkadaslar. Sanirim 12 ekim gunu PSN Store'a girdigimizde bedava indirebilicez. (1,5 mb'lik dosyayi yuklemeyi unutmayin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 19:46:00 >
  • İnşallah kardeşim haydi bakalım bekliyoruz
  • Bilgiler yollanmistir, tekrardan hayirli olsun. Bekleme yapmayin arkadaslar download'a tiklayan ciksin hesaptan diger arkadaslarin isleri zorlasmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 19:51:59 >
  • evet arkadaşlar download yapan çıksın
  • evet arkadaşlar var mı yapan ben beklemedeyim
  • ben de incorrect diyor herhalde biri hesapta
  • Beyler söyledik size birbirinizi ekleyip de yapin bu isi diye, cok karistiricaksiniz bos yere isleri..
  • hayırlı olsun sertan kardeşim uzun ömürlü bir kardeşliğiniz olur inşallah
  • ben bıraktım denemeyi sadece 1 kişi denesin
  • Saolasin Osman hocam. Gönul isterdi ki NAKED KING olarak yapalim ama daginigiz bu aralar biraz
  • şuan indiren kim acaba login olan kim bizde hata veriyor id or password id incorrect.
  • evde misafirim var ben hemen indirmeleri başlatıp accountu kapatabilirim
  • ben değilim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.