Şimdi Ara

KARDESLiK (FIFA 12 - Payday: The Heist - Rochard - Limbo) 'DOLDU' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar parayı gönderdim bende bencede şuanki hali güzel oyunların ama ufak değişiklikler yapabilrsiniz limbo güzel oyun fifa değişmemeli crysis 1 oynadım ben gerisine siz karar verin yeni oyunların hepsi uyar bana
  • Hepsini alalim:) odemelerde sorun olmamasida ayri bi guzellik hadi bakalim her oyun kabulimdur :)
  • payday pre order olmasa iyiymiş ona eşdeğer seçenekler neler yazarsak daha iyi olur
  • avsar11'in ödemesini aldim. Oyunlari oldugu haliyle birakiyoruz madem arkadaslar. Payday gayet basarili bi oyun sadece beklemek sorun olur mu sizin icin diye sormustum ama görunen o ki degil.. Birazdan oyunlari almaya basliyorum.. Aksam saat 21:45'te herkes forumda online olsun dagitalim sifreleri..

Payday: 33 TL ama 4 kisilik co-op guzel bi oyun bence beklemeye deger (Pre-order yapinca gayet hos bi ps3 temasi da hediye)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 13:16:40 >
  • Sorun olmayacaksa aldıktan sonra bana şifreleri gönderebilirsin uygunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

Sorun olmayacaksa aldıktan sonra bana şifreleri gönderebilirsin uygunum.

Dostum herkesin ayni anda sifreleri almasi önemli istenmeyen problemlere meyil vermemek icin. Sonuc olarak kimse birbirini tanimiyo daha..
  • 21.45 biraz geç değil mi daha erken olma ihtimali varsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FethiyeliTR

21.45 biraz geç değil mi daha erken olma ihtimali varsa çok iyi olur

avsar11 o saatlerde evde olabilecegini söyledi. Haksizlik olmamasi acisindan arkadasim..
  • 21:45 cok iyi bir saat bende o saatlede (21:00) den sonra musait olabiliyorum..
  • tamam . peki bu pre order nasıl olacak kod falan mı yüklicez yoksa oyun gelince mi indircez?
  • Fifa'yi aldim su an indiriyorum. Bitince Payday'i alicam o zaman görucez ben de ilk defa pre-order yapicam PSN'den. Saniyorum parasini ödeyecegiz, gunu gelince de store'a girip indiricez..!! Ama ben bu heyecana dayanamam ögrenmem lazim diyosaniz baslik acip sorabilirsiniz forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 7 Ekim 2011; 13:45:44 >
  • Aksam Milli takimin maci oldugunu unutmusum yalniz arkadaslar. Evde olmayacagim. Dolayisiyla saat 20:15 - 23:15 (Belki 03:00) saatleri arasinda yokum. Nasi yapalim sifreleri?
  • 19 30-20 00 arası alalım o zaman şifreleri alamayan arkadaşlarda 21.00 22.00 gibi girerler artık öyle yapalım bi gün daha beklemeyelim
  • Upss bu sakat oldu yaf.. Gece 12 uygundur ama nasil olur bilemem..
  • ya akşam dışarı çıkacağım ben de? 24.00 gibi online olamam
  • Mactan sonra disari cikip cikmayacagimdan emin degilim arkadaslar. Karar verin o zaman ya bu aksam 20:00 diyelim ya da yarin uyaninca
  • Bu kardeslikten yamuk cikmasa ( ki sanmiyorum) hetkes rahat rahat indirse ne guzel olurdu :) ama gerci on siparis oyun icin tekrardan bu hesaptan giris yapilmayacakmi? Sonrasinda.. Daha oyunlarda aliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Bu kardeslikten yamuk cikmasa ( ki sanmiyorum) hetkes rahat rahat indirse ne guzel olurdu :) ama gerci on siparis oyun icin tekrardan bu hesaptan giris yapilmayacakmi? Sonrasinda.. Daha oyunlarda aliriz.

Dostum benim icin no problem. Ben sifreleri simdi de verebilirim. Kardesligin de uzun soluklu olmasini umit ederim ama dedigim gibi kimse kimseyi tanimiyo daha. Aksam sona kalan arkadaslarin indirme hakki kalmamis usta diye birbirine girmesini istemem ama siz diyosaniz sanmiyorum öyle bisey olcagini 1 saate yollayabilirim sifreleri..
  • Haklisin o konuda.. Herkes yemin etsin :p
  • kardeşler etmeyim eylemeyin o şifrelere çok ihtiyacım var
    şaka bi yana güvenmezseniz anlayış gösteririm
    burda sanal ortamda ne kadar inandırıcı olacak ama BANA GÜVENEBİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.