Şimdi Ara

Kardiyo vs Ağırlık Antremanları (Fitnessci reisler gelsin bi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar, Bu konuyu açmadan önce de bir çok yazıyı okudum. Ancak kafamdaki sorunun cevabını net almak için bu konuyu açtım.

Ben 111,5 KG iken, Mayıs 17' de spor salonunda spora başlayıp Bugün itibari ile (26.Haziran) 39 Günde 105 KG ye düştüm. Boyum 1.82. Bu zamana kadar spor salonunda çalışmam hep şu şekilde gerçekleşti;

15 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş, 15 dk bisiklet, 15 yatay bisiklet, 5 dk eliptik bisiklet. Toplamda 50 dk bu şekilde Kardiyo çalıştım. Buna ek olarak 3 set 15 kere yaptığım leg extension machine ve (aşağıda resmi var) Leg curl machine isimli aletlerle çalıştım. 5 dk kadar da Twister çalışıp sporu tamamladım.
    Bu programın yanında, (az yemek) üzerine hazırladığım bir diyet uyguladım. İşte bu durumda iken şu an aç karna 105, tok karna 106 Kg çıkıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda herkes kardiyonun kilo vermede yetersiz kaldığını, ağırlık çalışmam gerektiğini söylüyor.

Bu durumu spor salonunda ki hocaya söylediğimde kilomun hala fazla olduğunu, ağırlık kaldırmamam gerektiğini söylüyor. Bu antremanın bir ay daha devam etmesi gerektiğini söylüyor. 30 günlük sürede kilo verme ortalamam haftada 1 kg iken, şuan durmuş gibi hissediyorum. Bu konuda bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

leg extension machine

Leg curl machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj Rapix -- 26 Haziran 2016; 17:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.