Şimdi Ara

Kardiyo yaparken kas kaybı yaşamamak için beslenme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Kilo fazlam var, zayıflamaya çalışıyorum. 184 boy 96 kilo. Kas inşa etmeye çalışmıyorum ama zaten kas oranım da düşük olduğu için kas kaybetmek istemiyorum. Kardiyo olarak evde yatay bisiklet var. 45 dakika boyunca çalışıyorum. Bunu hergün yapacağımı farz edersek kardiyo sonrası yemek yemeli miyim. Düzenli bir hayatım olmadığından günde 2 defa yemek yiyorum. 12'de kahvaltı, 19:00 civarı da akşam yemeği yiyorum. Sizce bu durumda benim sporu ne zaman yapmam uygun olur?



  • Ağırlık çalışmadığın sürece kas kaybedersin. Ne kadar dikkat edersen et.
  • torata90 kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın, mesajınızı yeni gördüm. Miktar olarak elbet kas kaybı da yaşarım. Ama en azından kilonun çoğu kaslardan gitmesin ki kaslar miktar olarak azalsa da oransal olarak azalmasın istiyorum. Fitness benim sürdürebileceğim bir şey değil, ağırlık çalışsam kısa sürede bırakırım, kendimi biliyorum. O yüzden amacım kas yapmak değil, mümkün mertebe sağlıklı şekilde, yağ ağırlıklı kilo vermek. Bu durumda bana ne önerirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 17 Temmuz 2023; 19:14:33 >
  • Yardımcı olabilirim hala kilo vermek istiyorsan
  • efethepresident E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Halen istiyorum evet. Size mevcut durumumu anlatan ayrıntılı bir özel bir mesaj atacağım, hayatımda bazı değişiklikler oldu çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 26 Kasım 2023; 11:55:12 >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum
  • Zayıflamak için en önemli şey kalori açığı, daha sonra bu süreçte kas kaybı yaşamayı en aza indirmek için ağırlık antrenmanı ve en son kardiyo.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.