Şimdi Ara

karekök geometri yaşıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vizkozite1. -- 30 Aralık 2019; 19:4:51 >

• Son sene çözmek için çok uygun değil 11 seniz birey b ve karekök tyt ayarında iki kitap bitirdikten sonra çözülebilir yeni nesil sorular için aşırı geliştirir ama aynı zamanda çok vakit alır
  • mezun zamanındaysak ne almalıyız az buz geometriye hakimim
  • Son 6 ay çözülmez
  • Önceden neler çözdün
  • bişey çözmedim yeni başlıyom geometriye
  • Derece yapan öğrencilerin tavsiyeleri ve başarı hikayelerinden izlediğim kadarıyla birçok öğrenci aşağıdaki ikiliyi kullanıyor.

Konu Anlatımı: Kenan Kara ile Geometri
    Soru bankası: Acil Yayınları

Sayın Kenan Kara Hoca hiçbir yayın evinden tek kuruş reklam almadan, hiç bir çıkar gözetmeden, tamamen fedakarca davranarak mükemmel geometri dersleri anlatan çok saygıdeğer bir hoca.

Kendisi anladığım kadarıyla tüm geometri kitaplarını incelemiş ve bunların arasından en iyisinin Acil Yayınları olduğuna karar vermiş. Bu yüzden bu kadar bilgili bir hocamızın nesnel değerlendirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilere en faydalı olan yayının Acil Yayınları olduğunu düşünmese tavsiye etmezdi. Ayrıca MSÜ sınavı yorumlarında da soruların hepsinin Acil Yayınları sorularına olan benzerliğini özellikle vurguluyor. Sınavdaki soruları çözmek için sadece Acil çözmenin de yeterli olduğunu söylüyor.
    Kenan Kara ile Geometriyoutube
    M.S.Ü sınavı sonrası yorumum
    https://www.youtube.com/watch?v=4YFBT2hAiKg

Sayın Kenan Kara Hocamız, hiçbir şekilde kendi çıkarını düşünmeden yorum yapan, tamamen öğrencilere faydalı olmayı amaçlayan nadir hocalardan olduğu için bu tavsiyelerini dikkate almak gerekiyor.

• ben de kenan karadan ilerliyorum zaten 4 aylık programına uyucam ama acil benim için uygun mu emin değilim millet zor diyor ve ben geometriye yeni başlıyorum kitabı alıp full çözümlerine bakarak ilerlemek istemem
  • Ben şuan karekökün soru bankasını çözüyorum üçgenler bitiyor çok kalın kitap 1 2 aya bitirip bilfene geçicem Yetişirse acil de çözerim
  • Katılıyorum arkadaşa, piyasada en çok takdir edilen hocalardan hem kendisi.
  • Geometrinin kralı kareöktür net
  • Karekök AYT geometri gibi bir kitap zor gelir bir daha gerçi hiç değişmiyor da hala çok sağlam soruları var bence
  • Efsaneler ölmez
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Neden çözülmesin deneme+ karekök ayt yapılabilir
  • Belli bir temel varsa karekök ayt+ acil, gerisi boş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.