Şimdi Ara

Karekök Lys Geometri çözmek gereksiz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde şuan var ama çözmek vakit kaybı olur mu ? Soru tarzı değiştiği için karekök çözmek vakit kaybı mı ? Yardımcı olursanız kitap önerirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Eğer şimdiden başlar 1.5 2 ayda bitirirsen geometri adına çok şey kazandırır soru tarzı değişmiş olabilir ama bilgi aynı bilgi o kitap insana yediriyor geometriyi her şeyiyle üstüne acil çözer bol denemeyle fullersin.

• Çok teşekkür ederim en geç 2 ayda bitirmeye çalışıp acile geçmeyi planlıyorum tavsiyeniz için teşekkürler

• O kitabı hakkıyla çözersen Geometri alimi olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki bitirdikten sonra acil mi çözmeliyim önericeğiniz bir yayın var mı ?teşekkür ederim bu arada cevap için

• katılıyorum hocam son test zor oluyor peki o zor sorularla kaç dk uğraşmak lazım ? acili çözmek istiyorum ama şuan üçgenlerdeyim başında sayılırım bırakıp acile geçmeliyim ? birde o ikisi yeter mi tmyim mat temelimde var geometri çok iyi değil başka neler çözebilirim vaktim bol diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ayda bitirmek ? karekök lys geo? böyle birşeyin mümkün olma olasılığı 0 hocam 2 ayda o kitap 7 24 geo çözsen bile bitmez, ya da geometri seviyenin profesör seviyesinde falan olması lazkm

• Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Ben 1 ay ful geo dinlemisdim karakok geo cozumu kenandan bitmisdi hepsi ×2 hizda dinlemisdim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 23 Eylül 2018; 19:51:35 >
  • aylinsum A kullanıcısına yanıt
    keşke biraz da türkçe çalışsaydınız :(

Ne alaka hizli yazdim ve sanalda hic dikkat etmiyorum boyle seylere

• Geometri için güzel sınav için kötü bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Geometri için güzel sınav için kötü bir kitap
    Sınav için kitap tavsiyenize var mı?
  • O kitap 2 ayda falan bitmez bi kere zaten 2 ayda bitirecek seviyede olsan geometri çalışmazsin. Ek olarak artik yeni sistene uyuşmuyor o kitap o kitap yerine acil/nitelik çözmek daha mantikli

Aytsini aldım yeni 190-200 test var (saydım tam hatırlamıyorum) ortalama günde 3-4 teste iki ayda rahat bitebilir yani

Kitaptaki toplam test sayısı:252
    Toplam soru sayısı:4.032
    Her gün 4 test soru çözülürse 63 günde biter günde 64 sorudan bahsediyoruz ki imkansız olması için bir sebep göremiyorum.

• öyle hergün 3 4 test çözebilmek için geometride konu eksiği olmaması gerek ki arkadaşın seviyesini bilmiyorum eğer tüm konuları iyi biliyorsa haklısınız çözebilir fakat geometrisi ortalama ve biraz daha düşük olan adamların 2 ayda bitirme şansı çok çok az

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.