hangisi daha iyi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KAREKÖK LYS GEOMETRİ vs KAREKÖK TYT/AYT GEOMETRİ
-
-
sorular ne kadar değişti bilmem ama lys çok zor. muhtemelen ayt de zordur. seviyen çok iyi değilse her testin yarısı boş kalır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LYS KAREKÖK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne alaka ben başka şey sordum demeyin
Kitap alacaksanız 3d geometri öneririm bende tyt olanı var çok iyi bence ayt olanı da muhtemelen çok iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer bulabilirsen, lys karekök'ün ,3 kitaplı olması lazım, modüler piramit sistemi vardı. felfena bir şey. yalnız sınava 5 ay kalmışken ne kadar mantıklı o sorunun cevabı senin diğer derslerde ne kadar eksik olduğuna göre değişir. ama lys karekök çözen yeni eski fark etmeksizin diğerlerinin içinden geçer. pisagor geometrisi m.ö'den beri aynı sonuçta, nesil fark etmiyor. lys karekök sefirdir. biat edin
-
2017 basım karekök geometri mps1, mps2, lys soru bankası
bu üçüne erişimim var fakat bahsettiğin mps üçlü set piyasada yok, 2 mps 1 lys sb'den bahsediyor olmayasın hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğrudur dostum evvel zaman, emin edeğilim bu şekil olabilir. bu kaynaklar hakkıyla çözersen çook iyidir. geometrideki tüm sorunlarını tek başına çözer. ama ennn temizinden min 3 ay yer. o da düzenli çözdüğün takdirde.
-
knk herkes sence karekök lys çözduğü için mi bu yıl geo yaptı ? abartmaya gerek yok bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X