Şimdi Ara

Karekök mat2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim arkadaş kerekök mat2 çözüyor baya iyi bi başarısı var.Az kaldı sınava ama ben alsam karekök mat2 yi yetiştirebilirmiyim.

Not:tamamını bitirmeyi amaçlamıyorum.Limit türev integrali falan bitirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18egirengenç 1 kullanıcısına yanıt
    1 ayda her gun cozersen tamami biter. Sadece limit integral degil hepsini coz kitabin. 3 kitaba bedel. Cok ama cok kaliteli.

• Katılıyorum arkadaşa gerçekten kaliteli kitap değer yani
  • Alıyom yani bide zor diyolar sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18egirengenç -- 16 Mayıs 2015; 17:58:49 >
  • Evet zor bir kitap ama yine de çözülmesinde fayda var çok değişik soru tipleri var ve pratik çözümlerini veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: charliemanson

Evet zor bir kitap ama yine de çözülmesinde fayda var çok değişik soru tipleri var ve pratik çözümlerini veriyor

Konu anlatımlı ve soru bankası diye ikiye mi ayrılıyor benim arkadaşınki sade soru bankası

• quote:

Orijinalden alıntı: 18egirengenç

quote:

Evet zor bir kitap ama yine de çözülmesinde fayda var çok değişik soru tipleri var ve pratik çözümlerini veriyor

Konu anlatımlı ve soru bankası diye ikiye mi ayrılıyor benim arkadaşınki sade soru bankası

bendeki modüler piramit sistemi. Bir örnek veriyor o örneğin çözümünü yapıyor pratiği veya ispati varsa onu da veriyor sonra alt tarafta o soru tipiyle ilgili sorular veriyor. Konunun sonunda da tarama testleri, ösym soruları gibi testler var. Sonuç yayınlarının fasiküllerinin zor versiyonu gibi hocam

• quote:

quote:

quote:

bendeki modüler piramit sistemi. Bir örnek veriyor o örneğin çözümünü yapıyor pratiği veya ispati varsa onu da veriyor sonra alt tarafta o soru tipiyle ilgili sorular veriyor. Konunun sonunda da tarama testleri, ösym soruları gibi testler var. Sonuç yayınlarının fasiküllerinin zor versiyonu gibi hocam

Benim dediğim soru bankası direk

• Lys soru bankası al

• quote:

Orijinalden alıntı: senahizm

Lys soru bankası al

Karekök mü

• Upupup

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senahizm

Lys soru bankası al

Karekök mü

Evet yukarıda mps demiş bir arkadaş o yüzden dedim karekök lys matematik soru bankası olanı al kardeşim mps değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.