Şimdi Ara

karekök mps hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karekök matematik veya geometri mps kullanan varmı bilgi verebilir mi zorluğu içeriği kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MPS matematik kullanmaktayım. Anlatmadıkları, işlemedikleri hiçbir şey kalmamış. 3. MPS'den al yardır. 10 tane ayrı ayrı fasikül alacağına adamlar o kadar konuyu 3 kitaba sığdırmışlar. Süper. Geometrisini bilmiyorum.
  • Matematiği de geometrisi de iyi bence.

• Anladım sağolun yazın mps başlıyim o zaman peki hangisini alıp baslayim birden dimi

• Birinci kitap temel matematik konularını içerir: üslü, köklü, ebob-ekok, mutlak değer vs gibi.

İkinci kitap: Problemler + fonksiyon, kümeler, bağıntı (bu kitabı alma)

Üçüncü kitaptan beşinci kitaba kadar da polinomdan başlar integralle biter.

Şimdi senin eğer temel matematik bilgin varsa direkt üçten başla derim ama yok dersen birinciden başlarsın fakat sınava kadar bence dördünü birden yetiştirmen çok zor olur.

Temel konuları biliyorum dersen üçüncüden başla. İlk kısımda fazla takıma. Hatta bence bağımsız çalış konulara, üç konuya aynı anda çalışabilirsin mesela.

İkinci kitaba gerek yok almana kitabın %80'i problem, problem yok lys'de. Fonksiyon ve kümeleri başka bir yerden çalışırsın.
  • Çok sağol güvender yüzde yüzden sonra o zman başlayalım üçten teşekür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.