Şimdi Ara

Karekok YGS Matematik SB problemler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yeni basim karekok ygs matematik soru bankasinin problemler kismini nasil buluyorsunuz yorumlariniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak kalıp sorular var
  • Rutin olmayan problemler kitabını diyorsan Benim çok hoşuma gitti baya bişeyler öğrendim çok zor soruları ağır hatta çok kasıntı soru var, problemlerin çok iyise ve daha güzel sorular arıyorsan al

Edit: Sb'deki sorular klasiktir heryerde bulunan sorulardan zorluk olarak kolay orta arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 25 Aralık 2016; 23:53:8 >
  • Hocam soru bankasi diyorum
  • kolay-orta düzeyinde
  • Hm bana biraz zor gibi geldi ama
  • Eski basım ile yeni basım Karekok SB'de problemlerin veya diğer konuların soruları farklı mı?
  • rosKing R kullanıcısına yanıt
    şu şekilde mesela taban aritmetiği kaldırıldığı için o soruların yerine asal çarpanlara ayırma sorusu veya faktöriyel sorusu koymuşlar , sanırım problemler aynı çünkü problemler için bir şey değişmedi
  • firefliess kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam cevap için. Bende geçen yılki basım var da o yüzden merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çözmemeyi düşündüm yerine deneme yapacam ve arıkan problemler var 200 soru daha basit diye arada kaldım zaman olursa çözecem , diger soru tiplerinden açıgın yoksa zamanın varsa çöz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.