Şimdi Ara

Karemiş Atölyesinde %15 indirim! Karadut özü, Boza, Karadutlu Kurabiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
10.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl kapanmıyor bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler aldım güzeldi tavsiye ederim.
  • Kargo ücreti olmasa alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu reklamın böylesi ...bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi de neymiş ..şeker var bunda karbonhidrat var bağışıklık sistemini düşürür .bol bol kalori var ..göbek yapar çok icerseniz (birde günde 1 litre icen müşterimiz var yazmış ..yazık o müşteriye vallahi ) yararından çok zararı var, yazmayayım yazmayayım diyorumda boyle reklam amaçlı konuların sıcak fırsatlarda aylarca kalması forumdan sogutuyor resmen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 26 Mart 2020; 10:39:14 >
  • Heryerde böylesi ürün satılıyor. Bu kadar dutu nereden temin ediyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Ürünler aldım güzeldi tavsiye ederim.
    Afiyet olsun efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfieldt

Heryerde böylesi ürün satılıyor. Bu kadar dutu nereden temin ediyorlar?
    Heryerde satılan ürünler maalesef karadut değil efendim. Birçoğu aroma ve tatlandırıcı kullanıyor.
  • Forumda konu sahibine atıp tutanları anlamıyorum. Polatlıda dükkanını gidip görebilirsiniz oldukça lüks ve temiz. İkinci sefer Ankara'dan Eskişehir'e dönüşte karadutlu bozadan 2 tane aldım. Mağaza fiyatı tanesi 10 lira. Bu sefer aldıklarımın ise tadları biraz daha toprağımsı idi. İlk aldığımın tadı efsaneydi. Galiba her parti üretimde tad farklı oluyor. Özellike boza akşam tv izlerken veya ara öğün için güzel bir seçecek.
  • Bir up daha ürünler gayet lezzetli ve güzel arkadaş işini güzel yapıyor taş atanları boşverin

• istismarınız midemi bulandırdı. en nihayetinde şurup satıyorsunuz. yani yüksek şekerli birşey. gereksiz şekerin (ki günümüzde sadece sofrada aldığımız şeker bile eşiği aşmakta) bağışıklık sistemini düşürdüğü aşikar. bakteriler neoplastik hücreler bayılır şekere. metabolik etkilerine hiç girmiyorum.
    virüs ile cebelleşen veya yakalanmaktan korkan insanların umudu üstünden para kazanmaya kalkmışsınız. gerçekten rezalet

• her yol kenarında karadut satılmaya başlandı bu yıl nereden geliyor bu kadar karadut daha önce neredeydi diye sormadan edemiyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin419941

her yol kenarında karadut satılmaya başlandı bu yıl nereden geliyor bu kadar karadut daha önce neredeydi diye sormadan edemiyor insan.
    Gerçek karadut mayhoş tadı olan bodur ağaçlarda yetişen boyutu küçük meyvedir hocam. Bir de normal dut diyebileceğimiz beyaz dut vardır. İllaki mahallenizde vs görmüşsünüzdür. Bu ağacın meyveleri büyük, iri ve tatlıdır. Ancak çok narin olduğu için direkt satışı zordur.

Bu son zamanlarda meşhur olan dut aslında bildiğimiz büyük beyaz dutu aşı ile karadut yapılanlar. O yüzden iri taneli ve tatlı oluyor. Aslında bir yerde melez gibi düşünülebilir.

Bu sayede verim arttığı için heryerde görmeye başladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 30 Mart 2020; 15:21:11 >

• Merhaba karadut ekşisini denemek istiyorum, yakın zamanda onunda olduğu bir paket vs yapıcak mısınız?
  • batkent B kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

istismarınız midemi bulandırdı. en nihayetinde şurup satıyorsunuz. yani yüksek şekerli birşey. gereksiz şekerin (ki günümüzde sadece sofrada aldığımız şeker bile eşiği aşmakta) bağışıklık sistemini düşürdüğü aşikar. bakteriler neoplastik hücreler bayılır şekere. metabolik etkilerine hiç girmiyorum.
    virüs ile cebelleşen veya yakalanmaktan korkan insanların umudu üstünden para kazanmaya kalkmışsınız. gerçekten rezalet
    Merhaba efendim, hiçbir ürünümüzde katkı maddesi yoktur. Karadut özü ürünümüzde ise şeker ilavesi de yoktur. İçinde ki tek şey karaduttur. İçinde sadece karadut meyvesi vardır. Meyvede ki şekerinde çaya kattığınız şekerden veya tatlı daki şekerden çok farklı olduğunu belirtmek isterim. Umut üstünden para kazanmak derken biz 4 yıldır karadutun insan vücuduna ne kadar faydalı olduğunu gerek forumda gerek diğer platformlarda anlatmaya çalışıyoruz. Kimsenin umuduna ihtiyacımız yok. Bizler sadece insanların meyve aromalarından ve katkı maddeli yiyeceklerden uzak dursun istiyoruz. Sizlerinde karadutun ne kadar sağlıklı bir meyve olduğunu araştırmanızı rica ediyoruz.

• ikbals kullanıcısına yanıt
    ilk olarak ben çayıma şeker koymam. ürününüzde şeker ilavesi olduğunu da söylemedim. kaldı ki tatlı bir meyveyi konsantre edilerek üretilmiş şurup fruktoz ve glikoz bombasıdır zaten. 3 tane dut ağacım var biri karadut yiyebildiğimi dalından yerim yiyemediğimi reçel falan değerlendiririm nasıl şekerli bir meyve olduğunu da biliyorum yani. bunlar ayrı konu.
    sen başlıkta ürününün bağışıklık sistemini güçlendirdiğini yazmışsın. forumu uzun süredir takip ederim. korona salgınının gündem olduğu bir zamanda başlığını bu şekilde güncelledin. yani sen benim ürünüm koronaya iyi gelir diyosun. anlaştık mı?
    ben de sana diyorum ki en öne çıkan özelliği şeker olan ürünü koronaya şifa diye pazarlamak etik değil. işte içinde vitamin mineral antioksidan falan var dersin şöyle yararlı böyle şifalı demişsin, onu konuşmuyorum. bu dönemde en çok ihtiyacımızın olduğu bağışıklık sisteminden bahsediyorum. şekerli ürün mü evet. googleladığımda bağışıklık sistemini güçlü tutmak için şekerden kaçının yazıyor mu? yazıyor. o zaman şimdi ya sen googleun iddaasını mantıklı bir şekilde yalanlayacaksın ya da karadutun içindeki başka bir mucizevi bir şeyden bahsedip böyle böyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor diyeceksin. anlat da öğrenelim lütfen. ben de doktor adayıyım. şuan biz doğrudan bağışıklık sistemini doğrudan baskılayabiliyoruz kortizonlar anti tnf vs ama doğrudan güçlendirebilidğimiz ajanlar yok elimizde. siz elinizde öyle bir şey olduğunu iddaa ediyorsunuz. gerçekten öyleyse bırakın böyle küçük işleri açın bir ilaç şirket aslanlar gibi koyun ürününüzü ortaya milyon milyar değil trilyon kazanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

Merhaba karadut ekşisini denemek istiyorum, yakın zamanda onunda olduğu bir paket vs yapıcak mısınız?
    Merhaba, elbette onunla ilgilide bir paket çalışması yapacağız.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.