en son bi habere denk geldim 2005 yılında adamın biri yavru kargayı ölmesin diye eliyle alıp yüksek bir yere koymuş ve yavru karga da orda ölmüş bunu gören kargalar adamı sürekli taciz edip gördüğü yerde topluca saldırmış haber linki
araştırmada da kargaların ömür boyu unutmadıklarını söylüyorlar hatta cenazze töreni bile yaptıklarını iddia eden araştırmacılar var cidden garip bi yavru karga yakalayıp öldüreyim bakayım yiyorsa beni takipp etsinler şaplak delisi ederim hepsini
burda da huzurevindeki bir adam yavru kargayı sevdiği ve bunu gören karganın zarar verme amaçlı ellediğini algılayıp adamı sürekli taciz edip saldırırmış adam dışarı bile çıkamamış hahaha
Doğru bu olay ben çocukken başıma geldi. Yaralı kargaya yaklaşmak istedim yol kenarında o ötünce sağdan soldan bir sürü karga gak gak bağırmaya başladı yaralı karganın etrafını sardılar benden korumak için ben de kargaların bu huyunu bildiğim için ısrar etmedim bisiklete binip yoluma devam ettim. Bir de şöyle bir olay oldu yavru bir karga beni annesi belledi nereye gitsem peşimden geldi bu olay böyle 1-2 yıl sürdü eve giriyorum evin çatısında beni bekliyor dışarı çıkıyorum aynı pörtlek gözlü karga beni takip ediyor. Böyle bir iki yıl sürdü bu.
quote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Doğru bu olay ben çocukken başıma geldi. Yaralı kargaya yaklaşmak istedim yol kenarında o ötünce sağdan soldan bir sürü karga gak gak bağırmaya başladı yaralı karganın etrafını sardılar benden korumak için ben de kargaların bu huyunu bildiğim için ısrar etmedim bisiklete binip yoluma devam ettim. Bir de şöyle bir olay oldu yavru bir karga beni annesi belledi nereye gitsem peşimden geldi bu olay böyle 1-2 yıl sürdü eve giriyorum evin çatısında beni bekliyor dışarı çıkıyorum aynı pörtlek gözlü karga beni takip ediyor. Böyle bir iki yıl sürdü bu.
karga şerefsiz hayvandır yakaladığım yerde gebertecem
köy tavuğu
kullanıcısına yanıt
Şerefsiz? Böyle boş yapmaya hiç gerek yok olay yanlış anlaşılma sevmezsin kurtarmazsın olur biter niye böyle boş yapıyorsunuz?